Te pyes baballaret apo bab-llaret e forumit?
Burri qe eshte burre , kete qendrim ka , si puna ime.
Pyet edhe derjansin se cfare qendrimi ka mbi kete pike![]()
Te pyes baballaret apo bab-llaret e forumit?
Burri qe eshte burre , kete qendrim ka , si puna ime.
Pyet edhe derjansin se cfare qendrimi ka mbi kete pike![]()
Smth ju nuk jeni bere akoma burra, jeni akoma cunaker, keshtuqe keni per ta ndryshu mendjen prape.![]()
Feelings change - memories don't.
Tema qenka e vjetër o nuse e kohës, po ndoshta e viziton forumin akoma dhe e lexon. Nuk është koha ajo që përcakton nëse e traditat janë të mira apo të këqija, por të tjera gjëra. Nuk është e thënë që traditat e vjetra janë të këqija dhe të rejat të mira. Jo çdo gjë e re është e mirë.Postuar më parë nga nuse-kohes
Që një familje të jetë e fortë dhe të funksionojë mirë, duhet të ketë drejtim dhe hierarki, jo të bëjë secili në kokë të tij. Përveç kësaj, nuk ka asgjë të keqe sikur prindërit të jetojnë në të njëjtën shtëpi (kur banesa është e madhe), ose në dy shtëpi të afërta me njëra-tjetrën.Postuar më parë nga nuse-kohes
Prindërit nuk duhen braktisur, se është jonjerëzore. Nuk është puna vetëm te ndihma apo kujdesi që mund të duan, por prindërit duan t'i kenë fëmijët afër e t'i shikojnë çdo ditë, edhe kur janë të rritur.
Përkëdheljet, llastimet, dashuria e vërtetë, e të tjera fjalë të bukura si këto që thua, janë gjëra që nuk funksionojnë dhe realiteti i sotëm është prova më e mirë për këtë. Sot 4 në 5 martesa shkojnë drejt prishjes. Po të ishte si thua ti, do të kishte qenë ndryshe.
Nuk është përparim. Se ku të shpie kjo rrugë, përmblidhet në këto dy fjali të thëna nga një anëtar sot:Postuar më parë nga nuse-kohes
Postuar më parë nga Meriamun
Ka lezet te jetosh ne nje shtepi me prinderit ( te kujtdo qofshin).
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt