lol tuka, po mire ti po jep nje rast ku s'eshte e zakonshme dhe nuk perfaqeson dashuri martesore...ti jep si ekzemplar nje 20 vjecare me nje 50 vjecar? po nje 20 vjecare me nje 24 vjecar

? qe rran ne dashuri nga gjerat te perbashketa qe kishin si pshm humorin, fakti qe shkonin ne te njejten universitet dhe punonin ne te njejten pune

..ky eshte rasti im

, dhe ka shume shume cifte te tjere si une qe jan martuar me te huaj dhe jan te gezuar dhe kan krijuar familje...po ekziston fakti qe ne nuk ndajm te njejten gjuhe apo te njejtin vendlindje ose disa tradita, ama kjo sme ndalon te mos dua partnerin tim...biles me pelqen me shume qe eshte i huaj qe te evitoj probleme si pshm kur shkoj ne shqiperi mos te zihemi ku do rrim tek te aferit e tij apo te mijt

...ai do rri tek te afermit e mi ska zgjidhje hahah

plus jo vetem kjo Tuka, por sme ka rren rasti te takoj nje shqiptar qe ja vlen ta martoj

dhe kam pare raste kur disa jan lidhur me disa shqiptar qe ja kan bere jeten ferr, sadoqe te perbashketa ndaj kultures, gjuhes etje...te gjesh nje partner duhet te fokusohesh me gjerat me te perbashketa, si pshm perputheni ne personalitet, zgjuarsi, humor, ta kesh shokun tend me te ngushte dhe dike qe do mundohet te te bej ty te gezuar dhe per gjen me te vogel qe ti spret
Krijoni Kontakt