Close
Faqja 11 prej 22 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 220
    Se di nese Gates po hap tunele por di qe te tjere para tij i kane hapur dhe goxha te thella biles. Di per Tom Cruise qe ka bere nje ndertim nentoksore disa miliona dollaresh si dhe disa celebritete te tjera. Di qe ka shume njerez qe po mundohen te krijojne rezerva ushqimore dhe kerkojne strehe ne vende larg qendrave te banuara dhe po perpiqen te mesojne menyra mbijetese ne rast katastrofe ku shoqeria qe jemi sot mund te pushoje se ekzistuari. Di po ashtu qe elita boterore e ka te siguruar veten per cdo skenar dhe ekzistenca e sistemeve te nendheshme te pajisura me se miri deri dhe ne qendra tregetare e platforma hidro bionike per rritje drithrash e perimesh ekzistojne dhe jane provuar. Sa per deklarata astronomesh per ekzistencen e nje trupi qiellor te panjohur ne sistemin tone diellor, ato i ke ne kete teme. Tani te te bej nje pyetje: Nese ti do ishte ne pozicionin e nje njeriu te pushtetshem, te kishe ne dore fatet e njerezve me vendimet, fjalet dhe veprimet e tua, a do nderrmerje hapa qe diheshin te sigurt qe do shkaktonin nje panik masiv te papare? Pra nese ti do kishe nje informacion per afrimin e nje trupi qiellor me rrezik te madh perplasje me token, apo ndonje fatkeqesi te parashikueshme natyrore do e perhapje kete lajm per te gjithe kur dihet mire se cfare efekti ka kjo tek masat apo do e mbaje sekret dhe nese do ndodhte ajo do ndodhte papritur per te gjithe njerezimin? Mendoje kete pyetje dhe pergjigja qe del te tregon vete skenaret e mundshme.

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    dmth me pak fjale na paska marre dreqi ))))

Aspak. Une e kam thene gjithmone per kete subjekt qe skam asnje mendim konkret. Mbase truri jone se pranon idene e nje zhdukje totale keshtuqe besoj bej pjese ne masen e njerezve qe se pranoj kete mundesi. Skenaret per 2012 jane te shumte, disa pozitive, disa negative. Une anoj me shume ndaj nje ndryshimi ne ndergjegje ne shkalle masive sesa ne apokalips apo katastrofe. Paraqitja e teorive eshte nje gje, pranimi i tyre eshte gje tjeter.

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    mund te themi qe dinosauret u zhduken ne te njejten menyre?? Mund te jemi ne qenia qe mund te pesoje te njejtin fat??

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Dinozauret i zhduki natyra...Ne me duket se do zhdukemi vete...Intelligjenca jon e zhvilluar do jet edhe fundi jon meqe nuk dim(apo duam) ta perdorim mir.. Darius urime per temen...Po ti vete i beson hipotezave qe solle ketu??
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Citim Postuar mė parė nga eno84 Lexo Postimin
    mund te themi qe dinosauret u zhduken ne te njejten menyre?? Mund te jemi ne qenia qe mund te pesoje te njejtin fat??
    Dinozauret i vrau nje meteor i madh qe eshte pranuar qe eshte perplasur me Token diku prane Meksikes dhe Toka per 3-vjet u be pluhur, fakt qe mundesoi triumfin e barngrenesve ku benim pjese dhe ne. Kapitullimi i dinosaureve, ishte fillimi i dominimit nga homosapienset.

Persa i perket pyetjes tende Darius, logjika e thjesht e mbeshtet idene tend. Askujt nuk do ti interesonte paniku.

Nje tjeter teori thote qe pas ardhjes se Nibiruse, tek njerezit do te ndryshoje numri i kromozomeve, pra do te rritet dhe substanca te ndryshme do te ndikojne ne perceptimin tone, duke nisur nje tjeter ere lavdie dhe triumfi per njerezit, si te themi te hapet nje dimension i ri i kapshem prej nesh.

Maya kane parashikuar edhe nje eklips ne 22 mars te 2012, ate do ta marr vertete per paralajmerim, megjithese gabimet e kalendarit maya variojne ne disa sec saktesi.

Ndoshta arsyet dhe provat mund te jene te shumta, por e ke parasysh kur thone erdhi ujku, erdhi ujku....
    Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Aspak. Une e kam thene gjithmone per kete subjekt qe skam asnje mendim konkret. Mbase truri jone se pranon idene e nje zhdukje totale keshtuqe besoj bej pjese ne masen e njerezve qe se pranoj kete mundesi. Skenaret per 2012 jane te shumte, disa pozitive, disa negative. Une anoj me shume ndaj nje ndryshimi ne ndergjegje ne shkalle masive sesa ne apokalips apo katastrofe. Paraqitja e teorive eshte nje gje, pranimi i tyre eshte gje tjeter.
    Nje ndryshim ne ndergjegje ne shkalle masive?Si duhet marre kjo?...Ka noj lidhje me fene apo thjesht me faktin e ekzistence se qenies njerzore?
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Shume interesante.Na late pa fryme.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Shyqyr qe e zbute pak temen se na pate fut friken
    Nje gje asht e sigurt, jena ne fund te nje epoke, dhe nuk dim se cfer vjen pas......
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e gojanidz
    Anėtarėsuar
    24-06-2008
    Postime
    20
    Me sa shoh une kjo 2012 qe nga bere teme trendy se edhe ne ambjentet rreth shkolles ku studjoj jane perhapur zera se do vij fundi i botes.Edhe me e forta eshte se zysha e fizikes na e thoshte kete gje .Kete pjese e thashe me teper per te treguar se cfare impakti ka gjera te tilla te kesaj natyre .Pra edhe pse te pakonfirmuara nga asnje institucion serioz boteror keto te dhena kane perhapur nje lloj shqetesimi.Imagjinoni per nje moment nqs kjo gje do te konfirmohej do te ishte shkatrrimtare.Une per veten time nuk besoj se nje gje e tille do te ndodhi pasi po te ishte ashtu nuk do ta linin boten pa e lajmeruar vite perpara.Pra mos u merrni me gjera te cilat nuk ia vlejne pasi tokes nuk do ti vij fundi nga hapsira por nga vete dora e njeriut .

Faqja 11 prej 22 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sumeret - Epika E Krijimit
    Nga Darius nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 15-08-2011, 13:30
  2. Nga se rrezikohet planeti Toke?
    Nga Kryeplaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 16-01-2010, 10:48
  3. Nga hapėsira yjore, fotoja e parė e njė planeti jashtė sistemit diellor
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-11-2008, 14:50
  4. Planeti Tokė pa njerėz! Ēfarė do tė ndodhte?
    Nga DYDRINAS nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-12-2006, 15:19
  5. Arkivat e Misterit
    Nga mad nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 21:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •