Une per vete hy ralle, kur me duhet dicka.
Disa herë në ditë
Një herë në ditë
Një herë në javë
Disa herë në javë
Një herë në muaj
Disa herë në muaj
Rrallë
Shumë rrallë
Sa herë kam mundësi
Une per vete hy ralle, kur me duhet dicka.
Disa her ne dite po thuj tere pasditen jom ne forum
M&M
Gjithe diten. Dmth qe ne momentin qe futem ne pc dhe deri sa dal jam ne forum gjithe kohes. Kjo ndodh sa here jam online. Eshte kthyer ne mani tani. Sa here hap pc gjeja e pare qe bej eshte te futem ne forum.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pothuajse rri gjithe diten Online sepse jam ne PC time edhe e le ndez plus qe jam kohen me ne te madhe ne pune ne internet caffe edhe e frekuentoj shume forumin tjeter se e kam bere menyre te padhukshme.
Shikoj perdite te dhenat e forumit se kush ka me shume postime reputacion etj dhe me ka bere pershtypje sepse mesatarja e rregjistremeve me aq kohe sa kam pare varion nga 8 - 10 rregjistrime ne dite![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 25-07-2005 më 11:26
Jeta ime, mban emrin e saj..
Sa her te jam ONLINE ne chat , jam edhe ne forum , dhe kontrolloj mos po gjej ndoj tem interesante me lexu dhe mesu dicka te re nga te tjeret..!
Nuk e doja nje koh Forumi-n ( Kam qen AntiForumist ) , por tash prej se kam fillu te hy ne ForumiShqiptar.Com ateher sdi ca me gjeti , sdi te dal..
Puna e pa lodhur e Albo-s me kompani ben qe sot te behet Forumi me i madh Shqiptar , dhe me shum se 20000 Antar.. Nje ashtu edhe te ndihemi te lirshem per fjalen e lire dhe te dhom edhe ne mendimet tona..
Suksese edhe 100000 Te tjer u regjistrofshin se kan me u knaq ketu .
Gjith te mirat![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
ne Forumin Shqiptar hyj cdo dite dhe jam online rreth 5-6 ore...E perdor me shume se chatin dhe gjej ne te SHQIPERINE me te gjitha aspektet e saj....per mua eshte terheqes
Ja dhe te dhenat e dates: 25.07.2005 ora: 17:25 me te Europes.
Tema: 24,806 (9 Sot), Postime: 432,286 (242 Sot), Vizita Temash: 9,450,464
Totali i Regjistrimeve: 20822, Antarët Aktivë: 20,061, Regjistrimet e Reja Sot: 6
Jane hapur 7 tema te reja dhe 165 postime te reja qe nga vizita juaj e fundit, CLAY_MORE.
Anëtari me më shumë postime: StormAngel (8,235 Postime = 1,805.92%)
Anëtari me më shumë tema të hapura: Albo (798 Tema = 3,325.00%)
Referuesi kryesor: Albo (94 Referime)
Anëtari me reputacionin më të madh: [xeni] (752 pike reputacioni)
Profili më i vizituar: Brari (4,126 Vizita)
Përshëndesim antarin më të ri, noraa_@msn.com.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Sa here jam ne pc online jam edhe ne forum![]()
Me verte se dija se kaq veta jan rregjistru ne forum. Une e vizitoj disa here ne jav, ose kur mundem kur jam ne shkoll etc.
Gjilansi, vdeksh fiona jote per ty, ku ke qene ti yllo?
Harrova te them. Megjithese ka 20,000 veta, ketu qe flasin ne forum jan vetem disa elemente te njohur.
Postuar më parë nga Albo
marshallah ,marshallah, se mos na e morin ne sysh forumin .......
ne forum futem sa here qe deshiroj,sepse nuk kam nje program te caktuar per te hyre ne faqen e forumitshqiptar
Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 26-07-2005 më 09:48
Krijoni Kontakt