po mir mo football po ne qe jemi geshtenje çte bejme...
po mir mo football po ne qe jemi geshtenje çte bejme...
Ndryshuar për herë të fundit nga JOYS : 29-07-2005 më 15:08
Postuar më parë nga JOYS
Juve natyrisht qe beni pjese ne familjen e bruneve.![]()
Si perfundim, meshkujt i dashurokan brunet nga e keqja; s'kane c'u bejne bjondeve tradhetare...
Dmth sa te shtrohen bjondinkat, meshkujt do bejne greve... boycott, me sakte, si te ish produkt![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 29-07-2005 më 15:03
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
u shyqyrpo na dilka fati...falemderit shpirto..ne fakt me then te drejten ato bjondet me jan duk gjithmon si ato rrobat me ngjyre qe i del boja se i lan me shum se çduhettt .....
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga JOYS : 29-07-2005 më 15:16
Postuar më parë nga pepi
not so fast smarty pants...Marilyn Monroe ka qene brune ne fillim..me vone i ndryshoj bjonde!
![]()
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
True, po suksesin dhe sex apeal e arriti si bjonde amaPostuar më parë nga GoDDeSS
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ju lutem permbahuni temes!Pasi kemi mbetur duke fshire postet jasht teme!Flm.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Ore po un qe kam ren ne dashuri me njeren qe i ka floket geshtejne?:P j/k
PaRmO
Une mendoj se pelqimi midis nje Bruneje & Nje Biondeje,varet nga preferenca e vete personit..
P.Sh une mendoj se Nje Bionde eshte simpatike,ndersa per sa i perket nje vajze brune gje qe ka fituar shume pik kohet e fundit sipas statistikikave te marra te testuara nga shume djem anemban botes,brunet jan me te preferuara dhe me te terhequra nga meshkujt.
Megjithate,dua te them qe une kam qen i dashuruar dhe me vajza Brune Dhe Me Bionde)
Por varet dhe se cfar tipi eshte ajo vajze,qoft brune apo bionde,nqs arrin te joshi nje mashkull,mendoj dhe besoj se ai mashkull eshte mese i lumtur me ate vajze.
Rrespekte Dj![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Dj-GabrieL : 01-08-2005 më 06:47
Feel the pump √
Meshkujt bihem ne dashuri me nje brune sepse u eshte fiksuar qe brunia eshte me e zgjuar! Dhe keshtu qe ne fillim din qe ate gje kerkojne te bien ne dashuri me nje brune!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Krijoni Kontakt