Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 86
    ________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Pse meshkujt dashurojne brunet the ti?...Ky titull nuk eshte i pershtatshem.Thuaj pse meshkujt pelqejne me teper brunet?.Si thu ti xhum xhum cfare lloj soj femrash ka me shume ne bote femra brune apo bjonde.Ke 1 miliarde e gjys kineze e gati 1 miliard indiane e gati gati 300-400 milion latine e gati gati 500 milion zebo arabo pakistanez qe shumicen e ickave i kane brune.Kjo thjesht per statistike qe femrat brune dominojne ne numer.Pra shkon ne market..del xhiro..disko..spital..farmaci...pune e me shume ne sy te bijne femrat brune!!!.Do thuash ti nuk ka te beje shume numri se para ca kohesh ishin me te pelqyera bjondet..e un te thom qe nuk ishin por vetem se ishte krijuar nje atmosfere publiciteti revist shitje aktore gra presidentesh monro mlysh klluf buf terbuf etj etj.

Brunet me terheqin dhe nder to ka shume speciale... por qe me heqin petullen me shpejtesine e drites jane gocat me floke te kuqe..Ato flokekuqet me floket onda onda me sy te kalter...me vetulla te florinjta e me fytyren pak si me quka
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Citim Postuar më parë nga TiLoNcE
    ja ky biondi direkt ne sulm :P

ahahha

e dim qe ske komplekse,po brunet i ke mo qef,mos rrej kot lol
    Kush tha qe si kam, po edhe bjondeve si bej naze hic. Po hic fare ama. Keshtuqe i bie ti kem qejf te dyja, ose te treja, ose shume sa te jene

Bittersweet girl Maska e KrejziiDurrsake
    Anëtarësuar
    25-07-2005
    Vendndodhja
    Ne thellesi te detit
    Postime
    48
    pse djemt dashurojne me shume brunet???- ehhhhhh eshte histori e vjeter kjo, brunet kane 'esenc dashurie' ne lekure. Na ka kriposur deti neve, kurse biondeve u ka demtuar dielli, i ka zbardhur ...se bej shaka, ka dhe bjonde te bukura, po jane te rralla, duhet te kesh tipare shume te bukura qe te te shkojne floket e verdha, pastaj mos harroni se eshte dhe me rrac kjo pune, ne shqiptaret jemi bruna vet dhe ashtu na eshte mesuar syri, pa pyet amerikanet, si ven brunet para bjondeve!
    "I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga pepi
    Kush tha qe si kam, po edhe bjondeve si bej naze hic. Po hic fare ama. Keshtuqe i bie ti kem qejf te dyja, ose te treja, ose shume sa te jene
    rilli ???
    o-le-le firma

Citim Postuar më parë nga KrejziiDurrsake
    eshte dhe me rrac kjo pune, ne shqiptaret jemi bruna vet dhe ashtu na eshte mesuar syri,
    Kjo eshte e pasakte. Shqiptaret si rrace nuk jane aspak bruna. Se kam fjalen tani vone ose me sakte ne shekujt e fundit po qe ne lashtesi, iliret jane njohur si rrace bjonde me sy bojqielli dhe shtatelarte. Gjurmet e rraces se paster ilire i gjen akoma sot ne veriun e Shqiperise, Kosove, Dalmaci dhe ne disa zona te Bosnje Hercegovines. Deshmi te pastra dhe pershkrime te sakta te rraces ilire i kane dhen historianet e kohes se lashte Herodoti dhe Tuqididi ne Greqine e Lashte dhe historianet romake Tit Livi, Tacitus. Pastaj dihet si vajti historia. Dihet qe vendi jone ka qene fushe beteje, mbas romakeve erdhen gotet pastaj astrogotet, normanet deri dhe saraqenet dhe ne fund per ti vene kapakun 500 nen Turqi qe ca nuk solli si rraca ne kete vend. Nga Tuqididi rraca ilire pershkruhej si shume shtatlarte, bjonde dhe sy bojqielli, po ashtu dhe nga Straboni qe ka udhetuar ne Ilirine e Lashte deri ne zoterimet e Taulanteve. Kjo sdo te thote qe kane munguar brunet apo brunet. Sepse edhe ne vendet nordike ku dihet qe mbizoterojne bjondet, ka plot brune qe jane po aq te paster ne rrace sa te tjeret. Po nese duam ti referohemi rraces si rrace atehere kjo ka qene karakteristika jone.
    Ndofta nuk eshte me vend te permendet ketu po edhe nga Hitleri eshte e vertete qe shqiptaret konsideroheshin si ariane pa harruar qe termi ariane nuk personifikon vetem rracen e paster po dhe karakteristika fizike qe do te thote bjond dhe sy te celet.
    Sidoqofte ne zonat ku pushtimet e huaja nuk kane arritur dot te hyjne plotesisht gjen edhe sot e kesaj dite tipare te rraces se vjeter shqiptare sidomos ne veri te Shqiperise.
    Se mos keqkuptohemi, spo dua te ofendoj njeri apo ti konsideroj jo te paster si rrace se do ishte budallallik. Une jam shqiptar si juve te gjithe dhe thjesht shkruajta dicka per hir te se vertetes.

Bittersweet girl Maska e KrejziiDurrsake
    Anëtarësuar
    25-07-2005
    Vendndodhja
    Ne thellesi te detit
    Postime
    48
    Pepi, me duket se je bjond vet ti :P
    "I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Pepo, tani me ty jam qe ne kemi qene arian...po tani, s'jemi mo edhe pik. Shumica e shqip. jan brun!!!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Po tani shumica 'preferojne'brunet ngaqe ne Shqiperi pjesa me e madhe e tyre jane brune,ndaj s'pres qe ndonjeri ketu te thoje'preferoj bjondet' duke pare qe femrat ne gjithe historine e familjes te tije kane qene brune,te shkurtera,topolake(prototipi i femres turke).Atij njeriu ai imazh femre i eshte servirur ne tavoline,e njeriu ate qe ka ha.
    Nuk besoj ne ato gojedhenat qe thone jo bjondet jane budallacka,jo plaken...ne perendim gati gjitha jane bjonde,dhe te mendosh qe IQ-ne nuk e kane me te ulet se "femrat super te zgjuara brune"ne Shqiperi(perkundrazi).E kjo vihet re dhe tek niveli shume me i larte i institucioneve arsimore.Kane lezet psh gjermanet: floke bjonde natyrale,sy te kalter ose jeshile,trup te holle e te gjate,kur i krahason me turket e shqipetaret sheh diferencen ne mes bruneve dhe bjondeve qarte.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga KrejziiDurrsake
    Pepi, me duket se je bjond vet ti :P
    Pothuajse dmth bjond i erret. Po ska rendesi per shkrimin qe bera sidoqofte dhe nuk u nisa aspak nga ajo gje...

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Si Dashurojnë Burrat Dhe Si Dashurojnë Gratë?
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-12-2005, 09:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •