pepi na habise te keqen teta
ket meqe syni osht bojqelli..osht vetlla vet :P
pepi na habise te keqen teta
ket meqe syni osht bojqelli..osht vetlla vet :P
o-le-le firma
Ja dhe avatari qe me beri pepi mua :D
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
Pepi urime per avataret me te vertet nje pune shume e bukur shume e paster
i vleresoj pa mase kto punime urime
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Flm edi :)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ja dhe avatari per Bradykinin. Me pelqeu shume kerkesa e saj sepse deshironte qe nepermjet nje avatari ti uronte te gjithe besimtareve myslimane festen e Ramazanit. Its so nice !
Bera dicka te thjeshte dhe shpresoj qe ti pelqeje :)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 02-11-2008 mė 23:56
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
I soooo love it. :) Shummm faleminderit, shum faleminderit per kohen qe ke shpenzuar. You're very nice. :)Postuar mė parė nga pepi
Vecse kam 1 problem....nuk e vendos dot. Duhet ta download ne komp tim dhe pastaj ta bashkangjis?? Po nese ndryshoj madhesine, do me prishet avatari? Dhe oh, pse me del ky mesazh nga forumi mer aman..."You may not upload animated images."
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BRADYKININ : 14-10-2005 mė 18:52
If I Only Could....
Oh une nuk e dija qe ti e doje per avatar. Mendoja se e doje thjesht per qejf ose maksimumi per foto profili prandaj e bera 100 X 60. Per ta bere si avatar duhet 80 X 80. Tani fakti qe nuk i pranon avataret me levizje sdi ca te te them. Une te dy i kam te tille. Duhet te flisni me albon apo i nisni mp atij ose ndonje admini tjeter. Edhe vete figurat ne forum jane te bllokuara dhe sdalin. Ma ha mendja duhet te jete e perkoheshme.
Atehere nga java tjeter do mundohem ta ribej ate avatar me permasa me te vogla por ndryshe sepse ashtu sic ta kam bere aty eshte e pamundur ta zvogelosh si size dhe avatari personal smund te jete me shume se 9.8 kb. Rregullat e forumit :(
Po me behet qejfi qe te ka pelqyer.
Pune te bukura pepi
Urime:)
Faleminderit Piranha :)
Pepi, MS PowerPoint perdor qe i krijon ato avatare?
Krijoni Kontakt