Ja edhe nje nice foto :)
Ja edhe nje nice foto :)
Sui generis
Lonce duhej ta fshija por atij personi qe the ti po i jap kete pergjigje
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ju dini te lexoni shqip apo sdini? E kam thene disa here qe ne kete teme ka avatare te krijuara nga une sic ka dhe avatare te krijuara nga te tjere dhe qe jane hedhur ketu pasi jane interesante. Ca ka kaq te veshtire qe mos kuptohet qe me bekeni dhe 'verejtje' ju?Postuar mė parė nga Harakiri
Krijimet qe nuk jane te mijat i kam thene te qarta qe sjane sic kam thene dhe qe ka krijime te mijat qe ekzistojne online dhe qe ti ose tjetri qe i perdor se ke idene qe mund ti kem krijuar une. Ose lexojini gjerat neper tema tamam ose mos i lexoni fare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 16-06-2007 mė 15:33
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Postuar mė parė nga Darius
Postuar mė parė nga Darius
Darius Me vjen keq qe je keqkuptuarPostuar mė parė nga Darius
Eshte nje nga fushat e mia te preferuara
Pavarsishte qe jam shume i ngarkuar me pune dhe nuk kam mundesi ti publikoj te gjitha , sjan as te vjedhura as te kopjuara thesht krijime Sipas ides time ,
TE nje ekxperience te gjat ne Internet,
Gjithsesi te Pershendes
Me Respekt Saimiri
FieRaK
Nuk jam keqkuptuar, thjesht me beri pershtypje ai koment jot kur une e kam bere te qarte qe ne kete teme ka punime te mijat sic ka dhe punime te te tjereve. Dhe e kam sqaruar mire se cfare ka ndodhur kur jane bashkuar temat. Une skam nevoje ti provoj njeriut ketu sesa di ti bej por po te doje ndonjeri jam i gatshem tja demonstroj edhe me screenshoots.
Ja dhe tre avatare te bere nga te tjere po qe me kane pelqyer dhe ja vlen ti postoj. Sidomos dy prej tyre jane fantastike fare :)
Darius, ata tė tre qė po tundin kokėn mos po kėrcejnė/dėgjojnė kėngėn What Is Love :d :@pp
Urime, vėrtetė tė bukura.
Leo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 29-10-2007 mė 20:33
Jeta ime, mban emrin e saj..
Po pra ate kenge kane qene duke degjuar :p. Do e kene marre nga A Night at the Roxbury Lol. Nejse asnje nga keto te treja qe postova me siper nuk jane te mijat keshtuqe urimet duhet ti shkojne atij/atyre qe i ka krijuar. Ja dhe nje tjeter po aq e lezetshme sa te parat.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 06-11-2007 mė 11:29
pershendetje darius!
kam nevoje te me ndihmmosh per nje problem ne lidhje me kompjuterat.
kam 2 kompjutera ne shtepi por njeri me eshte bere per formatim. a ka ndonbje menyre per ti lidhur te dy bashke dhe te bej transferten e dokumentave nga njeri PC ne tjetrin, (kompjuteri qe dua te formatoj eshte i ndare vetem ne C dmth ska ndarmje tjera) nqs e din zgjidhejn a mund te ma nisesh ne kete adrese girl_bimba@hotmail.com
flm
Bessy kete pyetje duhet ta drejtosh tek nenforumi i Informatikes. Aty ka anetare ne gjendje te te ndihmojne per kete problem. Mund te drejtohesh ketu: Pyesni Ekspertet dhe hap nje teme per problemin tend.
Krijoni Kontakt