Vlonjat edhe ti qenke i papar lol :)
Vlonjat edhe ti qenke i papar lol :)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FsHaTaRi : 10-10-2005 mė 01:44
B
Si i apasionuar qe jam mbas ufologjise se kam lene pas dore edhe berjen e avatareve per ufot dhe alienet. Ky qe postoj ketu eshte nje i bere prej meje dhe me pas do postoj edhe disa te tjere qe si kam bere une po qe me pelqejne shume
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Postuar mė parė nga Me^bind
Me^Bind ti nuk di ti ngarkosh apo ?
Per me shume kontakto ne PN per te te mesuar
Jeta ime, mban emrin e saj..
Pepi, urime per punimet. Do ma besh dhe mua 1 avatar por sipas kerkeses time?
Anxiously waiting for your reply and thank you in advance! :D
If I Only Could....
Postuar mė parė nga ClaY_MorE
JO lal, di si ti postoj... po madhsit e fotove jan te medha... dhe se shkarkova dot nje program qe e ka pepi qe ben mundesin e zvogelimit te kb-ve :)
thnx for ur help :))
c ya
Ne flasim gjuhen tuaj. Ne perkthejme idete tuaja.
Amantya Communications!
Pepi shum avatare te lezecme lal :)...Urime
Neqofse ke mundesin, te kerkoj nje favour per ca avatare animated qe kom, po kan nevoj per zvoglim.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Postuar mė parė nga BRADYKININ
Iiiiiiiiiiiiiiiii sa cheap :p Pse kaq pak vleka puna ime e ???
Lol. Do mundohem te ta bej qejfin por kur te kem mundesi sepse kohen e kam te kufizuar dhe duhet te merrem tamam me ate gje per ta bere :)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Angel mi nis me e-mail tek adresa qe kam ketu ne forum dhe ti zvogeloj une :)Postuar mė parė nga AngelGirl
Edhe kete e kam bere nga te paret fare. Madje se dija fare qe kisha akoma te ruajtur diku.
![]()
Ky me poshte eshte njeri nga ata avataret qe permenda me siper per punen e ufologjise dhe qe me pelqen shume.
![]()
Krijoni Kontakt