PEPO qeke njish ti lale , gjitha fotot ishin nom fare !!
hajt per hajer plako
shnet
PEPO qeke njish ti lale , gjitha fotot ishin nom fare !!
hajt per hajer plako
shnet
Titi faleminderit po kjo e fundit eshte e Me^bind. Biles e ka bere shume te bukur. Me kujtohet puna ime e pare ishte kot fare ndersa kjo qe ka bere ky po me pelqen shume. Megjithate faleminderit.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kohe me pare kam qene shume fan me Guns 'n' Roses dhe duke degjuar nje dite Don't Cry shkeputa ca frame nga nje video qe kisha ne pc Out To Get Me dhe bera dicka te vogel. Puna eshte se video nuk kishte shume kualitet dhe frames nuk jane te pastra por sidoqofte dallohet mire.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 08-10-2005 mė 00:17
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kam dhe nje tjeter qe eshte paksa per 14 + po shpresoj qe moderatoret mos e konsiderojne shum ofensive. Eshte nga ato perpjekjet e para per te bere avatare dhe ne mendje vinin lloj lloj budallalliqesh. Pra si permbajtje sja vlen fare po si realizim me duket ok :)
Shume Shume Shume te bukura! Do me besh ene nje mua? LoL
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
pepi nje verejtje kisha: shume te bukura jane po mos te leviznin aq shpejt do dilte dicka me e lezetshme se di po mendimi im ky :)
Jeta ime, mban emrin e saj..
Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Un kam ber disa qe levizin me ngadal... e vetmja gje qe po pres ehste te vi pepi online, pasi nuk i postoj dote... Cya
pepi.. ajo me ate gishtin ishte e madhe Lol
Ne flasim gjuhen tuaj. Ne perkthejme idete tuaja.
Amantya Communications!
Shume te lezecme avataret te gjitha :)
ene una bej ca kshu, po varet si me dalin, se ka raste qe behen lemsh e me dalin kot me kot:P lol
nice job
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
E vertete eshte Clay. Po e kam then ne te njejtin shkrim qe eshte nga punet e mija te para dhe nuk i kushtoja vemendjen detajeve te tilla si shpejtesia e levizjes apo kombinimi i ngjyrave. Doja vetem te provoja sesi mund tja arrija ti beja dhe me pas fillova te isha i vemendshem ne gjera te vecanta. :)Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Po eshte dicka qe rregullohet. Mjaft te ndryshohet timelop ne frames qe levizin shpejte dhe e ben sa te duash si shpejtesi.
Ja dhe nje pune tjeter e Me^bind qe perseri me kerkoi ta ndihmoja per te postuar avatarin qe kishte bere bete,
![]()
Krijoni Kontakt