Deksha un Lonce po duket dora artistit :pPostuar mė parė nga TiLoNcE
I qerre lek do kishe bo sikur ti veje ne shitje :p
Deksha un Lonce po duket dora artistit :pPostuar mė parė nga TiLoNcE
I qerre lek do kishe bo sikur ti veje ne shitje :p
Postuar mė parė nga TiLoNcE
Hahahahahahaha, te lumshin duart Lonce. Ke bere koment shume te permbajtur ;)
Hihihihihihihi
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
Darius me fal qe te pyes por cfare programi ke perdorur GIF ANimator ?
Olgi perdor disa programe. Kam perdorur dhe gif animator po nuk para e kam te preferuar si program sepse sme pelqen menyra e kombinimit te frames me ate. Me shume perdor Ulead Gif, Banner Maker, Photoshop, Flash etj...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Urimet e mia Darius me te vertete ban nje pune per tu admiruar me keto avataret
PS
Gjithashtu edhe me shkrimete tua .
Faleminderit per vleresimin amelcina. Edhe ty Olgi dhe Michigonsi faleminderit...
Ja dhe nje tjeter avatar per forumin
![]()
Darius c'fare programi perdor per te krijuar imazhet e tua 3D sepse gjithmone me kane interesuar.
Ja nje gif i im. Vetem kam krijuar hapjen e mbylljen e syve. Imazhin e kam rip nga nje loje.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 15-04-2006 mė 12:59
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Krijoni Kontakt