He se i bej prape po he. SKam nevoje te lodhem se dalin vete te bukura. Se di pse. Ka te bej robi mesa duket :D
He se i bej prape po he. SKam nevoje te lodhem se dalin vete te bukura. Se di pse. Ka te bej robi mesa duket :D
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Hahahahahahahahah shifeni pak ket avatarin se eshte me ylli qe me kane zene syte ndonjehere looooool
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Lol Pepi rregullo avantarin tend njehere se i bere njerzit te mendojne se kan Halloween perdite:D
Btw, disa avantare me pelqyen,e disa mire jo keq:D
Pune te mbare....
Ate avatar qe kam aty se leviz gjalle ne bote per dy arsye. E para sepse eshte avatari i pare qe kam bere dhe e dyta me pelqen ;)
loooool kte buzen qe leviz e kam una ke msn......ma kan dhon......po sma merte mendja qe e kishe bere ti....shum e lezecme.....Postuar mė parė nga pepi
:D
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Sweet, ka shume avatare te tille me ate buzen e msn. Po te shofesh me kujdes ai qe kam bere une i mungon puthja dhe pamja ka nje lloj fade in qe se eleminova dot. Ndodh kur rregjistron nje video ose figure te levizshme ne pc tende. Kam pare dhe une disa variante te kesaj. Kam pare dhe variantin tim sepse sic e kam thene me lart jam i rregjistruar ne nje mega devian-art forum ku postoj avatare dhe e di qe prej aty merren dhe shperndahen ne te gjithe boten. Me behet qejfi qe qenka ne perdorim though :)
Punime te mbara pepi .
S'i kisha pare ndonjehere . Pune e bukur :D
Miqesisht
White _Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Te siguroj una qe eshte e njejta....te pakten formen dhe levizjet e ka identike se sa i krahasova :D....megjithate mund te kete detaje te vogla..qe un spara i mar vesh...Nice job anyways :)Postuar mė parė nga pepi
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Faleminderit White Angel dhe ty Sweet Girl :)
lool pepi po ma qenis ne mu nji avatar si SATELIT :P
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Krijoni Kontakt