Close
Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 141
    Filmi me Nicolas Cage me duket se e ka National Treasure dhe ne pergjithesi flet per thesarin e Templareve qe ende sot e kesaj dite se ka gjetur njeri ose sic pretendohet qe dihet vetem nga master masonet e larte fare.
    Hyrja ne masoneri eshte e lire per kedo dhe shkallet e hierarkise se saj jane te shumta sic e keni vene re dhe ne njeren nga skemat qe kam paraqitur ne kete shkrim. Nivelet e uleta apo njerezit e thjeshte se kane idene fare se cfare ndodh ne sferat e larta te Masonerise sic nuk e kane idene ata qe besojne te feja Baha'i apo fe te tjera qe mund te jene te perfshira ne te njejten kupole qe i permbledh te gjitha bashke Illuminati.
    Paraqitja e Luciferit apo misherimit te tij tek Reptilianet, ajo ndodh ne grada te larta te masonerise dhe freemanosry dhe vetem ata qe jane ne nje nivel te larte "ndricimi" e kane ate mundesi...

i/e regjistruar Maska e Devil
    Anëtarësuar
    03-02-2003
    Vendndodhja
    kudo
    Postime
    13
    Darius je shume i sakte rreth ILLUMINATI. Por ILLUMINATI kontrollojne prej kohesh jeten sociale dhe PSIKOLOGJIKE te njerezimit. Ne momentin qe nje person e kupton qe eshte "i kontrolluar" nga ILLUMINATI ky person peson depresion (Shkaterrohet psikologjikisht).... Keni degjur per ROSHFIELD-et.
    Jeto cdo dite si te ishte e fundit

Devil kam dicka te paqarte ne kete qe ke shkruar. Kur thua keni degjuar per ROSHFIELD-et ke para sysh Rothchilds apo ndonje tjeter sepse pashe qe ngjanin dhe mendova se mos behet fjale per te njejten familje. Nese eshte fjala per te njejten familje atehere duhet te saktesoj dicka ketu. Rothchilds jane me origjine cifute qe jetojne ne Londer dhe prej 2 shekujsh e gjysem kontrollojne financat ose ndikojne ne financat e gjithe botes. Jane nga ata gjigande qe si afrohesh dot kollaj dhe e thene me fjale te thjeshta jane te kontrolluar komplet nga Illuminati ose perbejne zemren e Illuminatit. Jezuitet (qe kane qene berthama qe krijoi Illuminatin) nuk fusin ne grupin e tyre kedo, megjithese Rothchilds vetem origjinen e kane te tille sepse skane asgje tjeter cifute ne jeten apo veprimtarine e tyre. Madje jane nga te paret qe kane shfrytezuar dhe nxjerre perfitimi gjigande nga pasurite e cifuteve.
    Rothchilds u fuqizuan me ndihmen e Illuminatit dhe sjane aspak te shkaterruar psikologjikisht por jane shume koshient se per llogari te kujt punojne dhe se per ke e vertisin rroten...Sidoqofte gjithe lemshi ketu mblidhet. Vete Weishaupt ka qene cifut ne origjine. Pra skenari eshte i mundshem qe te jete nje komplot cifut per kontroll duke e maskuar si nje levizje ku cifutet perjashtohen teresisht.
    Do e vazhdoj kete shkrim per Illuminatin duke shpjeguar se kush jane Rothchilds dhe cfare peshe kane ata ne arenen nderkombetare...

Larguar Maska e cunimartum
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Pepi, te pershendes per njohurite dhe temen. "Fatkeqesisht" eshte nje teme per te cilen di dhe une disa gjera, fatkeqesisht sepse ato qe di i kam marre direkt nga burimi, dhe mendoj se jane te sakta edhe pse do te kisha deshire te madhe te mos ishin. Megjithate te keshilloj te kesh kujdes kur fillon e flet per nje teme te tille sidomos ne ambjent te huaj. Shumica e atyre qe ke sjell me siper jane pjese e asaj "fatkeqesie" per te cilen po flas, dhe ben mire qe i shpreh jo si pjese e besimit apo mendimit tend.
    Gjithashtu pergezime per gjuhen qe perdor ne diskutim
    Nese ke interes mund te ta tregoj arsyen e mesiperme por ne privat.

Gjithashtu kam disa pyetje te shkurtra me sa di ti, pra pergjigjet te jene sa me shume nga konkluzionet qe ke arritur personalisht sesa referenca ketu aty

1- Diku siper fole per nje prijes qe Iluminati synon ( me fuqi te mbinatyrshme), ka mundesi te japesh pak me hollesi mbi disa karakteristika te tij. Sidomos nje pergjigje qe synoj eshte ndonje informacion mbi ndonje te vecante fizike

2- Di gje per arsyen e vertete te vrasjes se Malcolm X ?

3- Di gje per arsyen e vertete te vrasjes se 2 Pac dhe nese ke degjuar pjese te ndryshme kur thote "Iluminati's gonna take my body", a ke ndonje koment

4- Vura re neper rreshta idene qe ke formuar se Cifutet jane jashte kesaj, ne pergjithesi mendoj deri diku dicka te tille edhe une, por nuk jam i sqaruar plotesisht ne lidhjen midis Kabala dhe FreeMasonry, (gjithashtu ndarjet e tyre brenda jane shume te veshtira per tu kuptuar sakte) nese ke dicka me interes je i ftuar ta ndash.

5- Ke ndonje informacion mbi krijuesit e komunizmit ne lidhje me temen sidomos Karl Marks

6- Di ndonje lidhje midis temes dhe kimikatet e renda qe perdoren ne ushqime se voni, perfshi ushqimet gjenetikisht te modifikuara

(kaq per tani ... )

ps. sic ke shprehur me siper kendveshtrimet e tua jane te pa-polarizuara, te miat jane ne disa fusha, por ne kete polarizimi == 0

Pershendetje

Dakort cunimartum do perpiqem ti pergjigjem pyetjeve te tua por me pare dua te sqaroj nje pike qe e ke shkruar ne parantezen tende. Me thua qe te kem kujdes kur shkruaj per tema te tilla dhe te kuptoj shume mire se ku e ke synimin. Njoh njerez edhe ketu ne Canada te cilet jane teoricien konspiratist qe jane vizituar nga RCMP por sme bie mua rradha per keto gjera Spo e vazhdoj me kete pike sepse nuk eshte dicka qe diskutohet ne forum.

Ne lidhje me pyetjen tende te pare te them te drejten nuk e kuptova qarte dhe se di se kujt prijesi i referohesh. Mbaj mend me detaj cdo gje qe kam shkruar sepse eshte rezultat i perpunimit tim dhe jo perkthim dhe sdi te kem permendur ndonje "prijes" por cdo argument qe kam perdorur te con vetem tek nje emer dhe ai eshte Luciferi. Nese kjo ishte pyetja jote, atehere kjo pergjigje qe te dhashe eshte e shpjeguar me kujdes gjate temes.

Persa i perket vrasjes se Malcolm X di pak gjera te pergjithshme por te them te drejten nuk i kam hyre me themel per disa arsye. E para sepse nen driten e atyre qe di dhe lexoj, vrasja e tij nuk eshte asgje ne krahasim me krime shume me teper monstruoze te kryera nga CIA (qe pretendohet se ka vrare Malcom ne Egjypt) dhe tjetra qe perseri nen driten e atyre qe lexoj dhe di, koncepte te barazise midis rracave apo perpekje mjerane per te lufutar diskriminim jane thjesht lojra qe luhen ne kurrizin e mbare njerezimit dhe jane pjese e skenarit per kontroll apo dhe te vete konceptit qe aplikohet nen logon PROBLEM, REAKSION, ZGJIDHJE. Eshte ky trinomi baze ku mbeshtetet Illuminati dhe po ashtu teoricienet konspiratist ne evidentimin e ngjarjeve.

Per 2pac di qe u vra gjate kohes dhe mbasi doli u publiku albumi i tij The Don Killuminati. Te them te drejten spara e kam patur qejf dhe si kam kushtuar vemendje. E vetmja gje qe me ka bere pershtpyje ka qene kur kam lexuar qe 2pac ka qene nje admirues i flakte i Makiavelit dhe qe kohet e fundit para vdekjes kishte filluar te fliste me miqte e tij per boten e brendeshme dhe jeten mbas vdekjes. Ka shume teori midis te cilave dhe me e forta eshte ajo qe ai nuk ka vdekur por vazhdon te jetoje. Disa konspiraciste e shqyrtojne rastin e tij te lidhur me numerologjine sidomos me ate 7 dhe 13.

Me ben nje pyetje ne lidhje me cifutet, Kabalen dhe lidhjen e tyre me Freemasonry. Eshte e pamundur te te pergjigjem me pak rrjeshta, e para per faktin qe te flasesh per anen mistike te Kabbales fillimisht duhet te flasesh per ate qe perfaqeson Kabbala dhe me pas cfare u perdor prej saj ne shkallet e larta te Freemasonry. Nese ke ndonje njohuri sado pak te vogel per Kabbalen duhet te te kete rene ne sy fakti qe eshte nje nga mesimet, quaje edhe besim po te duash qe flet me shume se kushdo tjeter per ndricimin, fuqine e mendjes dhe te shpirtit si dhe ligjeve fizike dhe atyre natyrore.
    Misticizmi i Kabbales eshte burimi nga u krijua okultizmi apo dhe vete magjia e zeze sic quhet rendom sot. Di te them qe edhe vete besimi kristian u mundua te perdorte Kabbalen dhe te kthente shume mesime te saj nen botekuptimin kristian por kjo ishte pothuajse e pamundur sepse natyra e saj eshte komplet "ateiste" Njera nga pyetjet baze qe shtron Kabbala eshte: Kush jemi ne? Nga Kemi ardhur? Pse jemi ne kete planet....
    Po ne lidhje me cifutet kam permendur me larte nje emer dhe ai eshte Rothchild. Ata jane te vetmit cifute qe jane te perfshire ne Illumiinati ndonese jo ne formen qe jane te tjeret. Dhe kete lidhje e kane arritur fale marteses me pjestare te familjs Sinclair ne Skoci qe sjane gje tjeter vecse familja Saint Claire e Frances , nje nga Templaret e famshem qe nderruan emrin gjate perndjekjes qe ju be nga Ludoviku...
    Lidhja e saj me Freemasonry eshte shpjeguar ne kete teme ne fillimet e saj dhe nese nuk e gjen te qarte si shpjegim mund te vazhdohet dhe te detajohet me shume

Ne lidhje me Karl Marks ajo qe di eshte qe ai u mor ne pune nga nje grup njerezish misterioz qe e quanin veten League of Just Men per te shkruar manifestin komunist qe nuk ishte gje tjeter vecse nje lloj arme demagogjike. Sipas shume studiuesve ne fakt manifesti ishte shkruar me pare dhe Marksi vetem sa i dha doren e fundit ose me sakte te kodifikonte punen e bere 70 vjet me pare nga themeluesi i Illuminatit. Jane te njejtat plane dhe principe revolucionare Po ashtu eshte konfirmuar edhe fakti qe League of Just Men nuk ishte gje tjeter vecse nje krah i Illuminatit. Ka nje gje te vertete po te lexosh manifestin dhe platformen e Adam Wieshaupt qe perputhen pothuajse 100 %. Pika me e perbashket eshte fakti i krijimit te nje sistemi ku ekziston barazia qe nga Marksi u quajt komunizem ndersa nga Wieshaupt dhe pasuesit e tij ju vu emri Rendi I Ri Boteror. Sic perkufizohet implikimi i tij me Illuminatit nga shume studiues Marks ose me sakte Illuminati krijuan komunizmin si menyre per te sfiduar vullnetin e Perendise dhe per te skllaveruar njerezimin. Karl Marks ju dha detyra qe te shiste rregullat e totalitarizmit apo sic e quajti ai diktatura e proletariatit. Marksi i mashtroi masat duke pretenduar se predikonte barazine. Ai ishte Satanist sic ishte Trocki, Lenini dhe Stalini.
    Ky deduktim del qarte dhe tek njeri nga studiuesit e Illuminatit ne librin e tij Marx and Satan (1986), Richard Wurmbrand. Etj... etj... etj... po te vazhdosh nuk mbaron kurre

Persa i perket pyetjes se fundit qe me ben per punen e kimikateve dhe ushqimeve qe perdoren si dhe ato te prodhuara gjenetikisht teorite jane te pafundme. Kam lexuar dicka por jo me detaje. Aryeja eshte e thjeshte dhe po ta argumentoj ne te njejten menyre sic te thashe per vrasjen e Malcom X. Kur lexon per Illuminatin dhe shikon teresine e fushave ku ushtrojne ndikim absolut, kur lexon per linjen e gjakut te 13 familjeve qe drejtojne boten prej shekujsh, kur lexon per te njejten linje gjaku qe lidh 42 presidentet amerikane me njeri tjetrin, kur lexon per shkallen e implikimit te personaliteteve me te medhaja sot ne bote me fijet e shoqerive sekrete dhe dominimi qe kane sot ne te gjithe arenen nderkombetare, fakte te natyres se ushqimeve apo edhe vaksinave, apo instalimit te mikrocipeve tek njerezit sic po propagandohet me te madhe kohet e fundit etj nuk te bejne pershtypje sepse jane te pritshme dhe pjese e agjendes se tyre.

Ketu ne nenforumin e Shkences kam hapur nje teme qe quhet Teori Konspirative ku po shkruaj per gjera te ndryshme dhe pak nga pak do i prek dhe temat e mesiperme.

Per ta mbyllur dua te shtoj dicka per pjesen e fundit fare ose ate te p.s. qe ke thene. Ketu ne kete teme jam munduar te mbaj nje qendrim asnjanjes dhe te paraqis gjera qe mund te gelltiten nga te gjithe. Qellimi i vetem eshte informacioni dhe jo mbushja e mendjes te te tjereve. Nese do paraqisja ate qe mendoj vete,(gje qe shkon shume pertej kesaj qe kam shkruar) besoj se do isha shume jashte ketij forumi...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Darius! Darius! Darius!
    Eeeeeeeeeeee
    Hallllllalllllll
    Po tregon me te vertete qe je i madh ne keto punet konspirative.
    Me beri pershtypje ajo e fundit qe the se do ishe jashte forumit.
    Kurse une do isha jashte botes.

Fundja puna me e madhe qe ka bere shejtani ka qene te bindi njerezimin qe ai nuk ekziston, nese bind njerezimin se zoti nuk ekziston atehere automatikisht e ka bindur qe edhe ai vete nuk ekziston.
    Njerezit ne pergjithesi jane injorante, jo ne kuptimin e shkollimit, por ne kuptimin se jane siperfaqesore dhe besojne vetem ate qe duket.(appearance).
    Dola jashte teme me duket.

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Meqe cdo shtet sovran ne bote ka te pakten 1 Llozhe Masonike, desha te di nese dikush nga ju e di adresen e asaj shqiptare per kuriozitet?

Shqiptaret skane asnje llozhe masonike mesa di une. Te pakten jo ne Shqiperi. Njoh disa shqiptare ne Amerike dhe Canada qe jane masone po as qe behet fjale per llozhe shqiptare masonesh.

i/e regjistruar Maska e Big Blue
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    east anglia
    Postime
    194
    Citim Postuar më parë nga Darius
    as qe behet fjale per llozhe shqiptare masonesh.
    Qe nje konspiracist te shkruaje ato fjalet qe nenvizova me siper, nuk e kisha menduar ndonjehere.
    You have a long way to go.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 07-08-2012 më 11:16

Citim Postuar më parë nga Big Blue
    You have a long way to go.
    A thua??

Nga menyra sesi pyete mendova se kishte njohuri per pyetjen qe bere. Ne rast te kundert do me duhet te shpjegohem. Nese me pyet per masone ne kete teme, atehere referoju kontekstit te saj. Nuk trajtohet masoneria si grupime ne lozha por nen kendveshtrimin e konspiracise dhe tek kjo e fundit smund te futen masone te thjeshte. Nuk ka such a thing as lozha masonesh, po ka masone te grupuar ne lozha dhe ndryshimi eshte shume i madh. Shpesh keqkuptohet apo ngaterrohet. Qe te jesh nje lozhe masone duhet te kesh nje tempull mason por kohet e fundit kjo tradite ka ndryshuar. Besoj se duhet ta dish sesi ndahen apo shkallezohen gradat e masonerise. Ne kete teme nuk flitet per lozha masone te thjeshta po per grand masonic lodge. Dhe qe te jete nje lozhe e tille duhet te kete patjeter te pakten nje grand master... etj etj. Me aq sa flitet midis masoneve te thjeshte mendohet se ka vetem tre grada te saj

* 1° = Nxenesit e rinj apo te sapohyrit ne masoneri
    * 2° = Pjestaret e plote ose Fellow Craft
    * 3° = Master Mason

Dhe lozha qe ka keto tre grade perbrenda saj quhet ndryshe dhe Lozha Blu per shkak te tavanit te lozhet qe eshte me ngjyre blu.

Lozha shqiptare te kesaj natyre mund te kete. Mesa di une jo ne Shqiperi por ne vende te tjera te botes sic e thashe Amerike dhe Canada e di qe ka por qe sjane ende te grupuar ne nje lozhe.

Po e perseris ate qe ka me shume rendesi ne kete teme eshte fakti qe ketu nuk trajohet masoneria ne nivelet e saj te uleta por 33° e siper. Shkallet e Nisjes i kam shpejguar ketu dhe i ke te ilustruara edhe me foto.
    Dhe qe te jesh nje 33° nuk mjafton te kesh disa miliona ne banke sic mund te kete disa shqiptare Lexoje me me vemendje shkrimin qe kam beere ketu dhe ska nevoje per shpjegime te mijat te metejshme. Dhe e perseris, krijime te lozhave te tilla masonesh, as qe behet fjale per shqiptaret.

Faqja 7 prej 15 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Teori Konspirative
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 324
    Postimi i Fundit: 23-10-2022, 16:43
  2. Pyetje mbi librin Lufta Dulces
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 179
    Postimi i Fundit: 07-09-2011, 09:03
  3. Illuminati - Masonet e Lire
    Nga J@mes në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 01:22
  4. Illuminati
    Nga Judges of Ur në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-01-2004, 15:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •