E pse duhet te kem bere shkollen ne Greqi? Sme mjaftojne gjithe ata shoke greke qe kam? Sme mjaftojne teorite e grekeve dhe argumentimet e tyre? Nuk tregon ajo shkollen qe kane dhe ate qe mesohet aty?
Po me mire merru me temen dhe jo me Darius. Mendimin tim une e them si dua dhe si e gjykoj une, jo si do ti apo ndonje tjeter. Sa per ato qe kam thene me siper jane argumentuar dhe sterargumentuar prej kohesh ne kete forum. Tjeter gje pastaj nese filat e forumit kane qejf te bejne lojra fjalesh. Pastaj cke ti qe kercen ne kete menyre? Te edhi keq pse thashe dicka per Epirin dhe te mesuarin keq? Epo mos te te vije keq fare se ky eshte forum shqiptar dhe si i tille trajton gjera shqiptare dhe mbron brenda mundesive gjerat qe kane lidhje me shqiptaret.
Nese ste pelqen mendimi im mund ta injorosh dhe shpreh mendimin tend. Une ste kerkova leje as ty dhe asnjeriu tjeter per kete pune. Sic nuk me kerkon ti leje kur poston mendimet e tua. Mos u katandis reductio ad absurdum .
p.s. Per ate punen e profesionsteve, ti mund te surprizohesh per ato qe di une. Them ate qe duhet dhe jo ate qe kerkohet te blihet.
Krijoni Kontakt