Pershendetje, ju lus per nje ndihme... pasi qe e formatova kompjutorin (particionin C) mu fshine te gjitha fajllat te cilet nuk arrita qe ti ruaj.
Ndonje program i cili ben kthimin e fajllave te fshire nga formatimi!??
Pershendetje, ju lus per nje ndihme... pasi qe e formatova kompjutorin (particionin C) mu fshine te gjitha fajllat te cilet nuk arrita qe ti ruaj.
Ndonje program i cili ben kthimin e fajllave te fshire nga formatimi!??
Une di qe ka nje program qe quhet Recuva..
por nuk jam eksperte ,mendoj qe do te ndihmojne ata qe marrin vesh nga informatika![]()
shkarko ket program sherben per rikthimin e files.. edhe nese ke ba format.. t'pershendes.
Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.
a mund te me gjeni ndonje link per ndonje program qe i kthen gjerat pasi qe ristartohet pc ,psh ndonje difrizz (por me tregoni si perdoret)
Sapo te dergova linkun per Deep Freeze
Shkarko, depaketo dhe instalo! Nese ke me shume se nje disk dhe ate te dytin nuk deshiron ta ngrish zgjidh vetem diskun C: gjate instalimit (shiko foto 1). Pas istalimin PC-ja do te ristartohet dhe do te shfaqet nje dritare ku mund te vendosesh nje fjalkalim (nuk eshte patjeter) per ta aktivizuar apo c'aktivizuar shtyp CTRL+ALT+F6 dhe zgjithe "Boot frozen" per ta aktivizuar apo "Boot Thawed" per ta c'aktivizuar (shiko foto 2). Per ta aktivizuar apo c'aktivizuar Deep Freeze duhet cdo here te ristartosh PC-ne. Per me shume detaje shko ne dosjen "Documents" dhe aty do te gjeshe nje "manual"!
Kliko mbi foto!!!
http://img338.imageshack.us/img338/8969/10379590.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/1128/29996931.gif
Pershendetje,
kam nje problem deri diku te madh...
Dua te kthej disa file nga nje HDD 80GB, te cilat jane prishur nga formatizimi i atij HDD. Prej atehere HDD ka qene ne pune non-stop por kurr nuk ka qene i mbushur full madje as 50%.
Me duhet nje aplikacion shume profesional per kete pune free apo premium nuk me ben por te funksionoi siq duhet. Kam provuar Recover My Files dhe disa te tjere por nuk jepnin ndonje rezultat perveq disa imazhe nga website qe ishin hapur ne PC.
Ndoshta ti bej edhe nje format pastaj scan ka me shume mundesi per t'i kthyer?
Poashtu nese ka ndonje me te mire qe funksionin ne Ubuntu mund te me thoni edhe per te pasi qe kam nje CD te Ubuntu dhe mund te punoj nga Ubuntu permes opcionit Try Ubuntu.
███████████
HOLLANDA
███████████
Provoje me pandora recovery.http://download.cnet.com/Pandora-Rec...=dl&tag=button
Programet qe ke pas ne hard drajv,nuk rikoverohen,pasi eshte fshire regjistri me formatimin qe ke bere.Edhe sikur pandora te riktheje ndonje folder programi qe ke pas ai program nuk do punoje pasi nuk ekzistojne celsat e programit ne regjistrin e windowsit qe ke instaluar pas formatimit.
Rikoverimi eshte nje cike ei veshtire pasi hard drajvi ka qene ne pune
per nje kohe te gjate qe prej momentit qe kane humbur,fshire hequr skedare.
Ne sektoret e hard drajvit ku kane qene dokumenta te fshira,mund te jene futur ruajtur,programe, dokumenta te reja,pra keto zona jane shkruar dhe me shkrim eshte bere fshirja e materialeve qe ke pas dhe hequr.
Formatimi qe kerkon ti besh eshte gabim,pasi formatii shkruan ne sektoret e hard drajvit i mbush sektoret me zero dhe po te perdoresh program rikoverimi me vone programi nuk ka per te gjetur gje.
Rikoverimet rekomandohen te behen menjehere pasi jane fshire,hequr skedare
gabimisht,ose menjehere pas nje formatimi/ri instalmi te detyruar nga prishja e windowsit
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
rrofsh Ben per infot qe na jep
po te kishte ndonje "like" si ne facebook do ta kisha bere me njehere :P
sugjeroj adminat e forumit qe te na krijojne mundesine e nje "like" qe mund te perdoret per vleresime dhe per sondazhe................
Aldi Shuli
Me ka ndodhur dhe mua, madje me nje HDD qe mendohej se ishte perfundimisht i prishur dhe pa asnje shprese per te rekuperuar files. Une perdora Stellar Phoenix Windows Data Recovery dhe arrita nje rekuperim prej 99 % te nje HDD 1 TB. E gjen me gjithe kodin tek katz.cd
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Njerz dua te di a ka ndonje program qe i rikthen gjerat e hummbura psh(ne hardisk kam pasur foto te shetitjes nga shkolla mirpo e kom formatizu pc ato an humb) a ka mundesi me i rikthy
Njerz gjat formatizimit me kan humbur disa dokumenta dhe foto a ka mundesi me i kthy perseri se kam desgjuar qe po ....
Kerko per R-Drive, Recovery ne google dhe merr ndonje version trial.
Nese kerkon ke nevoje per serial, na thuaj perseri, tjua gjejme.
Pasi mundet te shpetosh ndonje gje!
The Pathfinder gjema nja bre vlla se spo di qfare me marr se shum e kom me rendesi bre vlla
Perdor kete http://www.recovermyfiles.com/
Krijoni Kontakt