Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 206
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga TiLoNcE
    ajo nuk ishte humor..2 bad qe se ke kuptu
    pastaj cke ti,,ti dukesh i vecant,nuk te shof si ata qe ndjekin njeri.e shumta e shumta te shof me gur ne dor
    ok kaq se e kalojm ne chit chat pastaj..ska kuptim
    shnet
    y'all kill me

lale me shif si te duash ti mua, une e njof veten time se kush jam, dhe vlersimi i jot s'me hyne ne pune fare. une se mora personalisht kur u pergjigja ne fillim, ti pandeve se une e mora personalisht (sic bejne tipiko shqiptaret kur ju pergjigjesh per dicka) une thjesht po beja te dukur qe thenia jote nuk ka vlere, dhe s'ka asnje lidhje me temen.

Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    y'all kill me

lale me shif si te duash ti mua, une e njof veten time se kush jam, dhe vlersimi i jot s'me hyne ne pune fare. une se mora personalisht kur u pergjigja ne fillim, ti pandeve se une e mora personalisht (sic bejne tipiko shqiptaret kur ju pergjigjesh per dicka) une thjesht po beja te dukur qe thenia jote nuk ka vlere, dhe s'ka asnje lidhje me temen.

Po ta shpjegoj thenien e Tilonces

Albo: Sa budalla jeni?
    Tilonce: Jam aq budallaqe sa kur hedh nje gur ne lume, 100 hidhen per ta kapur.!

I kenaqur tani? E sheh lidhjen me temen? Apo perseri nuk e kap, si i pakapshem qe je?
    Pershendetje
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    per te miren e njerezimit ta shpjegoj une ate qe the Loncja???:P
    s'kemi arrit akoma 100 poste
    une s'shkruaj as dot me ketu se truri me ka ik po bredh neper dhome dhe proteston s'do me u kthy po hodha syte aty ku thote Albo qe te lexoj shkrimet:PPP

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    y'all kill me

LoL i Pakapur per ca shprehje popullore duhet te jesh rrit ne Tirone (Shqiperi ) ti marresh vesh .... se keshtu teorikisht nuk ke me kuptu gje

Nejse ne lidhje me temen nuk kam gje me thene ! (lol)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Populli thote "Budallai nuk ka brire".

PS............Pa brire eshte dhe moda................
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Pa brire... ti je mbret! ;-)
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Po ta shpjegoj thenien e Tilonces

Albo: Sa budalla jeni?
    Tilonce: Jam aq budallaqe sa kur hedh nje gur ne lume, 100 hidhen per ta kapur.!

I kenaqur tani? E sheh lidhjen me temen? Apo perseri nuk e kap, si i pakapshem qe je?
    Pershendetje
    hmmm jam aq budallaqe sa hedh gur ne lum dhe hidhen 100 per ta kapur

e para e punes thenia eshte: hedh nje budalla nje gur ne pus, e se nxjerrin 100 te zgjuar e dyta.

sic e shpjegove ti dmth qe ne nje fare menyre je me i zgjuari kur hedh nje gur ne pus se i bere te gjithe te zgjuarit te te vine nga mbrapa. Prap s'ka vlere, sic thashe me perpara zgjuarsia nuk qendron te te shkatrruarit por te te ndertuarit, cdo njeri mund ta hedhi gurin ne pus, po gjeja e veshtire eshte se kush e nxjerr.

sa per komentet sarkastike si adresoj, sepse as nuk te konsideroj ne nivelin tim

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    LoL i Pakapur per ca shprehje popullore duhet te jesh rrit ne Tirone (Shqiperi ) ti marresh vesh .... se keshtu teorikisht nuk ke me kuptu gje

Nejse ne lidhje me temen nuk kam gje me thene ! (lol)
    ome lal, ne shqipri o rrit lala mos u bo merak ti
    dhe i morr vesh, po tironcve duhet me ju nigju shume vallai, se thone gjona te tilla si te konga "sa i paska hije si byreku ne tepsie"

hmmm jam aq budallaqe sa hedh gur ne lum dhe hidhen 100 per ta kapur

e para e punes thenia eshte: hedh nje budalla nje gur ne pus, e se nxjerrin 100 te zgjuar e dyta.

sic e shpjegove ti dmth qe ne nje fare menyre je me i zgjuari kur hedh nje gur ne pus se i bere te gjithe te zgjuarit te te vine nga mbrapa. Prap s'ka vlere, sic thashe me perpara zgjuarsia nuk qendron te te shkatrruarit por te te ndertuarit, cdo njeri mund ta hedhi gurin ne pus, po gjeja e veshtire eshte se kush e nxjerr.

sa per komentet sarkastike si adresoj, sepse as nuk te konsideroj ne nivelin tim
    Nejse perderisa te zgjuarit duhet ta nxjerrin kete gurin nga pusi, kjo po, eshte goxha veshtiresi.
    Budallalleku qendron se s'ka nevoje ta nxjerresh gurin, ka plot gure rruga.
    Mirepo meqe nuk je ne nivelin tim, po si me te larte qe je, kuptohet qe e kupton budallallekun per zgjuarsi dhe zgjuarsine per budallallek.
    Nejse, nuk ia vlen, sa sa me shume ta zgjat me shume bej dhe une si keta te zgjuarit te te tregoj ty gurin ne fund te pusit, ose ne lume, ose ne det, ku ta duash ti.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Batutat mė qesharake tė anėtarėve tė Forumit...
    Nga Orion_DYRRAHU nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 602
    Postimi i Fundit: 20-06-2014, 00:10
  2. Vehabizmi po e dėmton pavarsinė e Kosovės
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 22-02-2010, 08:31
  3. Nga: Iblisi (shejtani) Pėr: Njėriun
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-01-2009, 10:52
  4. U gjet lidhja midis IQ dhe kandidatit per President?
    Nga antares nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 22-11-2007, 12:44
  5. Filozofia Biblike
    Nga Albo nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 29-12-2005, 07:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •