Te gjithe e dijme se kush dhe se sa budalla jane tjeret ,ndersa per veten nuk e dijne...une mendoj se vetem i menquri e din se sa budalle eshte!!!
Te gjithe e dijme se kush dhe se sa budalla jane tjeret ,ndersa per veten nuk e dijne...une mendoj se vetem i menquri e din se sa budalle eshte!!!
Cdo dite mesoj gjera te reja , dhe e shikoj veten se kam qene budalla dhe tash jam pak me i mencur
Sui generis
Atehere meqe qenka keshtu tregoje zgjuaresine qe ke fituar duke hequr firmen e cila nuk lejohet. U fshi njehere dhe e ke vene perseri. Kjo nuk eshte mencuri![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
LoL , ska fjale aty , hiqet menjeher dhe permanentPostuar mė parė nga Darius
![]()
Sui generis
Agartha pse me nerva?
S'e mora vesh cili ishte mendimi yt?![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
te gjithe njerezit jane budallenj perfshire dhe mu.....
te gjithe njerezit ne bote perdorin min 1% dhe max 13% te trurit te tyre pergjithcka qe ato bejne ne te gjithe jeten e tyre dhe 87% te pjeses tjeter jane kot.
kjo do te thote qe perqindja me e madhe e truri eshte kote, pjese jo funksionale, me fjale popullore kot sa na rendon koken....
pyetje me thumb eshte kjo apo ....?
sa per pergjigje: rendesi ka te mesosh nga budallalliku...
cdo kush ne ket bot eshte tregu ose tregohet budalla ne ndonje situate apo tjetren..prandaj jemi human!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eve : 21-06-2007 mė 09:50
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Postuar mė parė nga BEHARI
![]()
Behari, hallall per pergjigjen je i sakt.
Zgjuarsia e njeriut kuptohet me nje shkronje te vetme,apo me nje fjali, ose duke e par ne sy se ca eshte tu te then vetem me shikim pa folur fare.{ai/ajo, qe kupton e kupton}
Seshte nevoja per te shkruajtur nga 4 , 5 faqe me kuptuar se ca ke per ti then tjerve .
PS: hiq ja ca Veta ketu qe spo ja Permend emrat se e din ato qe jan te zgjaur, te tjeret qenkan budallenj me skrupuj fare .
Respket BABA.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 21-06-2007 mė 09:43
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
E keni dėgju thėnien "Kur njė i menēur kalon pranė budallenjėve, ata i thonė njėri tjetrit shife kėtė budallain". Bile nė fshatin tim mė tė menēurit e fshatit thonin: mos mėso shumė se bėhesh budalla.
Unė pėr vete nuk e di sa budalla jam, e sa e menēur![]()
I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps
Budalla eshte fjale e huazuar ne shqip, ndersa domethenia e saj nuk ka njesi matjeje, eshte e pakufishme,ndaj nuk mund te dije ndokush sa eshte .Vertet si do te ish ne shqip kjo fjale?!
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Krijoni Kontakt