Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Gjithesesi kompania qe po aplikone per te paren here ne Shqiperi kete sistem dhe qe eshte EDAL Group, garanton qe ne kete 15.000 EUR perfshihen te gjitha shpenzimet per lyerje, uje, drita, mirembajtje, pastrim etj.

Beh dolem ne me te ndershmit e !!!
    Lum si ne se po na behen disa piramideza te tjera.
    U genjefshin sa me pak ne kete sistem sepse, une jam e bindur qe jane mashtrim financiar njesoj si firmat piramidale por ne permasa pak me te vogla (keto permasa i them ne lidhje me nje person)
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Mua timesharing me duket gjeja me kot dhe pakuptim. Te duket sikur ben ndonje deal per te qene por ne fakt ngelesh i varur gjithe jeten mbas dickaje qe svlen 2 lek.
    Nuk e di menyren sesi do e bejne ne Shqiper po te pakten ketu ne Kanada e kam pare dhe me eshte prezantuar 4 ore rrjesht nga nje kompani dhe desh zoti qe se mora se do isha penduar keq. E kane marre disa miq te mijte shqiptare dhe tani i bien kokes me grushta se prishen 25 mije $ (moren gold package) dhe jo vetem per Europe qe sbehet fjale te shkojne dot me ate plan po edhe brenda Kanadase ate 2 javsh nese duan te nderrojne vend, duhet te shkojne aty ku i thone. Prezantimi qe i behet eshte shume pompoz dhe miklues po vete plani eshte 'mashtrim'. Une sdo ja keshilloja asnjerit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. A ka konspiracion kundėr Shqipėrisė?
    Nga BARAT nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Ervin Hatibi
    Nga erzeni nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 00:39
  5. Beratasit dhe ēifutėt
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •