Ja po prezentoj edhe une disa punime ne Photoshop 7.0
Besoj se do t'ju pelqejne :)
Ja po prezentoj edhe une disa punime ne Photoshop 7.0
Besoj se do t'ju pelqejne :)
My silence doesn't mean I am gone!
Ja edhe nje punim....
Ja edhe nje punim.....
te bukra...
It's the end of the world as we know it and I feel fine.
Te mira punimet tuaja Davius...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ideus : 22-06-2005 mė 19:38
vuan nga ana estetike Davius
sidomos ajo albasoul.com
"KUJDES ME NGJYRAT"
Po eshte fakt se me qellim i kam bere ashtu sepse nuk me pranonte sistemi qe foton origjinale me pixelat e vete te postoj dhe une per te zvogluar bajtet isha i detyruar te ndryshoj dicka...dmth ne kualitet, origjinali eshte bukur.Postuar mė parė nga metalmania
Davius jane shume te bukura dhe mekat qe nuk duket tamam sic jane ne origjinal. DO te te sugjeroja dicka. Ne rastet kur nuk i pranon forumi si sasi bytesh dhe pixles, beji upload si foto ne ImageShack dhe do dalin me qualitetin dhe madhesine qe kane realisht. Hap nje llogari ne imageshack dhe i poston te plota aty pastaj ke nje link qe thote per forum. Shikoi options me vemendje dhe duhet te jete i pari nga mundesite qe te jep per postim.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Davius..krijo nje llogari falas ketu http://photobucket.com/
Ka njefare kufiri vetem per sa i perket numrit te fotove dhe permasave te fotove nese do e mbash llogarine falas.Te lejon te terheqesh foto deri ne 250 kb dhe nese kalon ne premium deri ne 1MB.
Pasi terheq foton Copi & paste codin IMG e cila ndodhet ne fundt te fotos perkatese dhe hidhe ne poste.
Keshtu qe fotoja do dale me kualitetin origjinal ketu.
Gjithe te mirat.
PS: Moderatoret mund ta heqin kete poste pasi Davius e ka lexur dhe ne menyre qe mos te behet lemsh me punime dhe sygjerime ne topik
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 23-06-2005 mė 09:48
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt