turq arab edhe kinez
qe vijn ne mbremje ne thon mgjes
turq arab edhe kinez
qe vijn ne mbremje ne thon mgjes
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Ca ja ke fut kot, po kot fare ama. Se kjo Toronto qe thua ti eshte shume me teper saksone se 3/4 e asaj Amerikes tende (nqs je ne Amerike). Kush e di si ka qelluar dhe rastisur qe te ka dale ndonje emigrant ose not born canadian dhe me ndonje accent, po te garantoj une qe u bera 5 vjet ne kete qytet dhe e njoh ne maje te gishtave qe je shume gabim. Jo vetem mbizoterojne saksonet po jane edhe shume strikt ne anglishten e folur. Se pranojne kollaj slang dhe perpiqen me cdo menyre qe kushdo qe vjen nepermjet kurseve falas te pervetesoje gjuhe angleze.Postuar mė parė nga Rebele
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
jam dakort. well said.Postuar mė parė nga pepi
yeah pepi ja the po kujt ja the lol
ico pse andej nga ju ska rraca te tjera , ne gjithe kanadane ke![]()
ktu smarojn njgyrat e njerezve lolPostuar mė parė nga Pink^ Pearl
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
eshte bere per te ikur ne Shqiperi ...
hahhahahaPostuar mė parė nga Pink^ Pearl
ne anej mos o zot
qytetet jan fshatarizuar ne fshatrat jan ba ma keq lol jks
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Ju uroj gjithe shqiptareve te Torontos gezuar krishtlindjet dhe vitin e ri 2005 !
Qofte ky vit i ri nje vit i mbare per ju dhe nje vit i realizimit te enderrave dhe deshirave tuaja
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
gezuar edhe nga une urime pra befshi qef...![]()
hej se u knaqet anej nga toronto p[er krishtlindje ee
nja 40 cm bore
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Krijoni Kontakt