Po ca mos pergjigjesh. Se shikon si shkruan tjetri sikur eshte rritur ne Beverly Hills dhe ju dukerka Toronto green sh*t. PffffffPostuar mė parė nga MiLaNiStE
E kemi si yll![]()
Po ca mos pergjigjesh. Se shikon si shkruan tjetri sikur eshte rritur ne Beverly Hills dhe ju dukerka Toronto green sh*t. PffffffPostuar mė parė nga MiLaNiStE
E kemi si yll![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
she she ,kshu e
o-le-le firma
looooool bejboooo mir e ka ti duhet tmuvesh knej ka nee ene masanej na kan zili tgjith
un nuk shaj TOronton ne veēantiPostuar mė parė nga MiLaNiStE
shaj gjith Kanadan ne pergjithsi
O Pep aman mer burr se ajo dihet qe a ma mir se atje ku kena lind
por nqs robi nuk kerkon me shum ateher esh kot apo jo?
tani psh un jam ne Montreal
kerkoj ma shum ......
Vitin tjeter ne HOng Kong loooooool :P jks
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
ico mvika keq per ty qe nven me u knaq me aq sa ke shake nejse
...kadale mi Tironce,se po na ben te mendojme ne qe kena vjerra.....Postuar mė parė nga Tironce_TR
![]()
Wild and crazy can't be lazy
O lal un nuk knaqem se tani sja kam ni akoma lezetinPostuar mė parė nga MiLaNiStE
por e di qe jam me mire se atje ku kam qen
dhe po perpiqem te jem akoma me mire atje ku do jem
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Si s'mblidhemi fare mor me rafte pikaa... Sh shqipo ka ketej ne torontoo..SHhhh...Sidomos ketej nga jam una
...pacim njerez...Ju pershendes nga LIQENI
...
puc-puc AnisA
°ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°`°ŗ♥ [[[ sTarT n KisS mE, tEaSe, 2 dA EyE, 2 dA tHigH, 2 dA LipS, 2 dA hIpS, 2 dA nEk, n dO my bAk ]]] ♥ °ŗ¤ų,øø,ų¤ŗ°ŗ
x..GiMmI $lEk$ pApI gImMi $LeK$..x
!i! I ♥ $ i!i
nji gja kam vene re ne Toronto kur kam shku, s'ka Kanadeze
pyet for street direction, flasin me theks rus, kinez, shqiptar, ama me qiri t'kerkosh s'gjen kanadez
Toronto eshte konsideruar nje nga qytetet me Multikulturale prandaj nuk eshte cudi ...
!!!
Krijoni Kontakt