ma thuj pak emrin ne mesazh privat. se mbase te njof.
a ke qef me ardh me lujt me nje ekip futbolli, do behena nja dhjete vet muajin tjeter.
ma thuj pak emrin ne mesazh privat. se mbase te njof.
a ke qef me ardh me lujt me nje ekip futbolli, do behena nja dhjete vet muajin tjeter.
Nuk me njeh jo se skam te njohur fare nga ajo zone. Plus qe spara frekuentoj shqiptare pervec disave tek Timothy ne Islington & Eglinton.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
mire mor bosi. e kalofsh mire
:P ja ve una ketu ngjitur me ju :P
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
hahahahahahahaha ėhė ėhė.... Madje dhe dyert e dritaret e kam me format e atyre![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
hė hė... Ca ngjyre? hahahahaa
Si thua,do vish te ham suvlakia nga Gerta sot?
Te Messini with extra xaxiki![]()
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Colorefull...
Isha javen e kaluar. Sot smundem po neser patjeter... just let me know![]()
Shkoj shpesh te messini , gatujne mire. Elena mbase te shof atje sot, te jap nje dreke me rastin e 29 nentorit
NcNcNc edhe sot me punet e shtepis do merresh ti? lol
Paguaj ndonje dhe ec ham suvlakia,neser jam e zen une
..Apo do shkosh ne ndonje fest? nqs po,atehere kujdes,largohu sherrit
Me then te drejten gatuajn mire,une pelqej shume pita me gjiroShkoj gjithmon me shoqerin dhe kalojm mire,hajd me,per te dal nga rutina e perditshme.
Ndoshta takohemi,nqs te njof,hahahaa
Ju pershendes (:
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Krijoni Kontakt