e leme te takohemi nga darka, si thua ti?
Mos e njef njerin, Ka qen ne stafin e albasoul me nick Albvizion
e leme te takohemi nga darka, si thua ti?
Mos e njef njerin, Ka qen ne stafin e albasoul me nick Albvizion
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga padrilla : 29-11-2008 mė 14:49
Me then te drejten e njof nga chati,shyqyr Zotin jo ne jeten reale....
Andi? nqs nuk gabohem...
1 pm ketu,almost lunch time,ika para se te ftohen suvlakiat
Cya later.
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
ca messini, ca east york po me shikojn syt? lol
nejse pershendetje gjith "Torontonezve" i bera pothuaj se 3 vite atje po u rrija sa me larg shqiptarve kshu qe snjof njeri.
Oh sa per ate qenkemi njesoj. Une kam 9 vjet ketu dhe tani sikur po njoh disa...lol
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius eshte gjyna dhe cik turp te them dicka te till por me mire larg nqs do te jesh i/e qet. Ju cunat mbase jeni ndryshe se nuk merreni dhe shume me llafe.
Spo te marr vesh, ti vazhdon te jesh ketu apo je larguar?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Vajta atje ne 2002 dhe ika para 3 vitesh (dihet me familjen jo vetem.)
Jo moj jo nuk eshte fare turp.
Kshu si ka ardhur koha tani asnje nuk do te te shikoj me mire se veten,
kshu qe sigurisht fillojn fjalet.
Ajo qe ti the eshte e vertet,me mire larg dhe i/e qet.
Se di nqs jemi vetem ne Shqiptaret shpirtkeq apo ndodhe dhe me te tjeret kjo gje...
Mua sme vjen fare turp te them se me Shqiptar nuk ngaterohem shume.
Gjithe shoqeria ime jane nga shtete te ndryshem dhe mund te them se funksionon me shume se nje shok/shoqe Shqiptare.(gjithmon rrace a bardh,mos keqkuptohemi)
Jo per gje por ata te ngjyrosurit i kam frik dhe diten![]()
Ľųŧ ļŋ Ťħųūġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Krijoni Kontakt