Pershendetje,
Kam me pak se dy jave qe kam ardhur ne Toronto nga Shqiperia. Shoh qe paska shume nga Toronto ketu. Ka mundesi ndonjeri te me sugjeroje vende qe ia vlen te shkohet? FLM.
Pershendetje,
Kam me pak se dy jave qe kam ardhur ne Toronto nga Shqiperia. Shoh qe paska shume nga Toronto ketu. Ka mundesi ndonjeri te me sugjeroje vende qe ia vlen te shkohet? FLM.
Behu me e qarte ne kerkesen tende. Ca ke parasysh me vende se ku mund te shkohet? Kafene, vende atraksioni, kulture apo ku rrine shqiptaret, etj etj. Specifikoje...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Postuar mė parė nga pepi
E kisha fjalen me teper per vende atraksioni, karakteristike te Torontos qe ia vlen te shkosh pasi kafene e klube gjej sa te dua.
Vivan
Niagra Falls ene icik downtown ska noi gjo tvecant plz![]()
Ka, ka !
Toronto Island, Bata Museum, CN Tower, Toronto Zoo, Wonderland, etj etj![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
bejbo i ke haru nje I ksaj t'shkretesPostuar mė parė nga MiLaNiStE
Mos haro dhe Bibloteken ne downtown,osht nje nga me te mdhat ne CA
atje jom njoft me MiLanisTeN dhe pepin
ehh Librat
Te CN Tower kam qene. Milaniste, Tilonce, pepi, thanx per sugjerimet e tjera.
ahahhaha po mi duke msu mke kap :PPostuar mė parė nga TiLoNcE
puff
/me is depresed , erdhi prap kjo![]()
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Vivan, darkave mos ju ndaj Danforthit se tani ne vere eshte lovely. Ndersa te shtune e te diele, merr nje pass per Wonderland dhe ja kalon shume bukur. Po ashtu eshte shume shume kendshem tani ne vere te shkosh ne Toronto Island. Sidomos ne pjesen jugperendimore se ke dhe nje plazh nudist
![]()
Krijoni Kontakt