Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 172
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Perseri po gabon pasi po perdor si etalon Turqine...te gjithe e dime se Turqia eshte nje nder vendet fanatike islame keshtu qe edhe ky krahasim nuk me duket aspak normal!..me vjen vertet keq qe ti e quan alibi menyren e pershkrimit te situates nga ana ime...nuk po perpiqem aspak te shkarkoj veten apo meshkujt e tjere Shqiptare nga pergjegjesite...nuk e ve aspak ne dyshim se edhe ne kemi pergjegjesine tone persa i perket ketij fenomeni por ajo qe jam perpjekur te te them,eshte se nuk duhen pare si objektiv primar thjesht dhe vetem pergjegjesite tona per te arritur te ndryshojme situaten...duhet ta ngulitesh mire ne mendje se problemi me i madh qendron te ju vete...duhet te jeni ju te parat te cilat nuk duhet ta konsideroni veten te dobeta kundrejt nesh...vetem ne kete menyre,mund te beni te ndergjegjesohet ate pjese meshkujsh e cila ka probleme per tju pranuar si te barabarta...edhe suporti, te jeni te bindura se nuk ka per tju munguar...te jesh e bindur gjithashtu,se edhe ceshtjet teknike persa i perket pagave te uleta,jane te njejta si per meshkuj edhe per femrat...te pakten po te flasim per vendin tone...kjo eshte krejtesisht e vertete....diferencime,mund te behen vetem persa ju perket puneve fizike ku aftesite nuk jane te barabarta!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Perseri po gabon ...!
    E para lexo dhe njehere postimin tim, pastaj me thua ku perdora si etalon Turqine. E dyta, per sqarim nqs nuk e kap, krahasova alibine qe kishe sjelle ti, me ate qe u soll per Turqine.

E treta, dhe replika e fundit me ty, fjala "gabon" dhe personi im, nuk vihen ne nje fjali ne kete subjekt. Merre si te duash, bile edhe per modesti te tepert.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    E treta, dhe replika e fundit me ty, fjala "gabon" dhe personi im, nuk vihen ne nje fjali ne kete subjekt. Merre si te duash, bile edhe per modesti te tepert.
    sha mat. ahahahahha sa kam qeshur.. lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Ne fakt, une e marr per mungese modestie!...megjithate,meqe vendose tu japesh fund rreplikave te tua me mua,do te doja ta mbyllja edhe une repliken duke te pershendetur perzemersisht dhe duke te thene se nese te gjitha femrat do te ishin si ti,atehere kjo loj pabarazie nuk do te egzistonte...pikerisht kete lloj karakteri dhe aftesie duhet te kene femrat per te arritur te ndergjegjesojne pjesen e pandergjegjesueshme te meshkujve.....

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

E di une c'doni ju cunat te ndergjegjesoheni, gersheret kur te jeni duke fjetur edhe abra kadabra ma preu Makabra.
    As qe du me dit!

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anëtarësuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Nje permbledhje e shkurter e artikullit:
    Ne Afganistan, shume femra djegin veten, pra temptojne te kryejne vetevrasje, per te shpetuar nga martesa me burra qe i abuzojne. Shume prej tyre vdesin, por ato qe mbijetojne, jane te shperfytyruara nga plaget.

Ne artikull sillet si shembull fati i Gulsoom, nje vajze qe ishte fejuar nga prinderit e saj qe ne moshen 12 vjec me nje 40 vjecar dhe u martua ne moshen 15 vjec. 40 vjecari, abuzues i droges, e rrihte sa here qe s'kishte leke te blinte droge, apo per arsye te tjera. Jetoi sa mund me te, per hir te "dinjitetit" te prinderve, por pas dy vjetesh, s'pati me force, ndaj tentoi te vriste veten me zjarr. Tani, eshte e divorcuar, e shkaterruar fizikisht dhe shpirterisht.

Ajo nuk eshte e vetme, shume femra sidomos ne jug (ku Taliban vazhdon ne nje menyre ose ne tjetren te funksionoje) kane te njejtin fat.

Shoqeria civile ne Afganistan eshte akoma e brishte, mgjth shume NGO's kane ngritur zerin ndaj ketyre abuzave. Si rrjedhoje ka dale nje ligj i ri per te rritur moshen e marteses ne 18 vjec, dhe po kerkojne qe ne menyre qe martesa te jete legjitime duhet te aprovohet si nga burri ashtu dhe gruaja.

Megjithate, levizje te tilla jane te ngadalshme dhe do te duhen vite te kete permiresime si rrjedhoje e rezistences se mentalitetit Afgan, nen pretekstin e traditave, kultures, apo "dinjitetit" te vendit. (Dinjitet i helmuar, mendimi im ky.)

Femra te "lumtura" ka vetem ne manastire.Gjynaf vazhdojne te shikojne filma me "futje neper çeta".Kot e kane thene ate fjalen ne bible se damkosja ka dale prej parajses.

Orion ca tipa si ty Perendia i ka denuar te lindin ne Europe.

Ti meriton te kishe lindur dhe jetuar me shpellaret dhe beduinet e shkretetires. Mundesisht te kishe dhe nja 4 gra me perce dhe ti grisje ne dru po te mos bindeshin. Do zoti do kete ndonje meshire te ruajtur per tipa si ty ne ate bote se ne kete bote mesa po shoh une qenkeni vetem per denim.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    shqipfoles edhe ky

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Orion ca tipa si ty Perendia i ka denuar te lindin ne Europe.

Ti meriton te kishe lindur dhe jetuar me shpellaret dhe beduinet e shkretetires. Mundesisht te kishe dhe nja 4 gra me perce dhe ti grisje ne dru po te mos bindeshin. Do zoti do kete ndonje meshire te ruajtur per tipa si ty ne ate bote se ne kete bote mesa po shoh une qenkeni vetem per denim.
    te kujtohet qe te kam thene ka meshkuj e meshkuj.. po ka dhe nga ata meshkuj qe jetojne me "enderr" sikur jane apo jetojne ende ne epoken e gurrit
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Un do thoja ka Bur dhe Burr.
    Po ktyre te pareve ju kisha ndrru shkronjen e pare dhe do i quajsha ..,,gur"
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Deklarata universale e të drejtave të njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Islami dhe liria
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 15:25
  3. Të drejtat e njeriut në Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:11
  4. Globalizmi dhe Antiglobalizmi
    Nga Enri në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-04-2004, 21:54
  5. Të drejtat e njeriut në Lindje dhe në Perëndim
    Nga Shpresmiri në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •