Close
Faqja 36 prej 106 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1060
    Shume fals ne fakt. AKoma me Jung o rony

Jung dhe kompani kane kohe qe perqeshen per mbrockullat qe kane keputur. Rastet individuale mund ti vertisesh si te duash por ato kolektive (ku ka me mijera deshmitare) ato nuk i perkufizon dot as vizione, as objekte fantastike dhe as inkoshience e stresuar. Jung ben pjese ne karagjozet e viteve 50-60 qe moren urdherin per te derrmuar argumentin dhe sulmuar ate me cdo lloj mentyre. Teorite e Jung as nuk permenden me tani se te marrin te gjithe me shpulla. Ne fakt Jung ska faj se ne vitet 50-te cdo gje qe nuk kuptohej ishte ose swamp gas ose Planeti Aferdita ose mirazh
    Po ca ti besh fotove dhe filmimeve. Atyre nuk i shmangesh dot dhe as i perkufizon dot...

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Mjafton njerezimi si fakt per tu bindur qe ne pafundesi mund te kete 1+ infinit raste si te planetit toke.

Pamundesia jone per ti vizituar nuk mohon mundesine qe ata mund te na vizitojne ne.

MUnd te kete bote te tjera me nje zhvillim shume me te madh apo me te vogel.

P.s UFO, une e di qe eshte objekt fluturues i paidentifikuar dhe si e tille mund te quhet edhe nje qese ne ajer ndersa une me siper fola per qeniet e gjalla jashtetokesore.
    Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Une besoj se ne shqiptaret jemi ne realitet Ufo te ardhur ne toke per tu mesuar humanoideve tokesore gjuhen dhe kulturen civile....

Ufo te tjere nuk njoh me thene te drejten po do kete me siguri,se pyll pa derra ska thote populli,keshtu edhe universi... Nese kane ardhur realisht qenkan tej mase paqesor apo na kane frike nga ndonje semundje,se perndryshe do na kishin bere skllever apo zhdukur sic bene ufot europiane ne shek 16 ne Amerike
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Nese UFOT jane kaq te zhvilluara, po dritat per cfare i duhen ???

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Artson
    Mjafton njerezimi si fakt per tu bindur qe ne pafundesi mund te kete 1+ infinit raste si te planetit toke.

Pamundesia jone per ti vizituar nuk mohon mundesine qe ata mund te na vizitojne ne.

MUnd te kete bote te tjera me nje zhvillim shume me te madh apo me te vogel.

P.s UFO, une e di qe eshte objekt fluturues i paidentifikuar dhe si e tille mund te quhet edhe nje qese ne ajer ndersa une me siper fola per qeniet e gjalla jashtetokesore.
    Sigurisht,me miliardat e galktikave,dhe secila prej ketyre me miliarda yje qe ka universi, ka nje propabilitet te larte qe te ekzistojne qyteterime jashte tokesore,por problemi me i madh mendoj une,jane largesite teper te medha,qe mund te kene keto qyteterime me planetin tone,mendoni pak ylli me i afert me planetin tone alfa centauri, eshte pak a shume ne mos gaboj 2 vite drite larg,dhe alfa centauri nuk ka planete qe i ngjajne tokes,kjo eshte njera ane,anatjeter eshte se qofte edhe alienet nuk mund te ndertojne dot kurre sado te perparuar te jene,nje teknologji qe i afrohet shpejtesise se drites 300000km/s.I vetmi shanc kontakti me qyteterime aliene eshte radioastronomia,pra kapja e ndonje sinjali inteligjent nga kozmosi,qe edhe kjo nuk ka ndodhur kurre,por ēfare eshte ufologjia ?ajo eshte nje mit modern jashtezakonisht i sofistikuar sa gati gati duket i vertete
    ,ka lloj lloj gjoja deshmitaresh,qe per tu bere te famshem,apo thjesht sensacion,sjellin gjoja deshmi, dhe trukojne foto apo video,dhe ka shume nga keta qe bile deklarojne se jane mare peng nga alienet,dhe me intervistat e tyre qesharake ne televizion te shkulin se qeshuri,sipas meje keta te fundit, jane me probleme te renda mendore,edhe te ēmendurit jane te ndryshem midis tyre,ka nga ata qe besojne se jane resurection of christ,te tjere qe flasin me zotin,te tjere akoma se jane te perbere prej qelqi,te tjere qe vetshperthehen ne nje autobus me te pafajshem dhe jane te bindur se i presin 70 virgjeresha ne parajse,dhe keta qe bisedojne me alienet
    P.S.edhe per mua eshte fare e lehte te trukoj nje foto nga natyra dhe te ras aty brenda nje unidentified flying object
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Qe te krijoni njefare ideje per largesite kozmike
    ylli alfa centauri eshte larg 24 trilion milje larg,edhe duke udhetuar me nje shpejtesi fantastike prej 1milion milje ne ore,anijes tone kozmike te supozuar teper te avancuar do ti duheshin 2500 vjet per te aritur atje,ndersa anijes me te shpejte qe akziston realisht,e cila eshte voyager,e cila ecen me shpejtesi 40000 milje ne ore do i duheshin 70000 vjet per te aritur atje,dhe po flasim per alfa centaurin qe eshte ylli me i afert dhe qe ska aliene,mendoni largesite e yjeve te tjere,psh diellit i duhen 200milion vjet per te bere nje rotullim te plote rreth qendres se milky way(galaktikes tone)keshtu qe eshte e kote alienet nuk mund ta vizitojne tokenNe jo se jo mundemi ti vizitojme ata
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Padyshim qe jashte planetit tone ka jete, dhe qe ka UFO (Unidentified Flying Objects). Kete e kane thene e sterthene Pilotet e Astronautet. Pikerisht nisur nga kjo Bushi do te krijoje nje baze ne Hene per te ndaluar UFO te levizin si te duan ne hapsiren tone. Besoj se jashte planetit tone ka jete edhe me te zhvilluar e inteligjente edhe me primitive se tonen! Faktet se sa larg jane Alienet sdo te thote asgje, nese ata jane me inteligjente dhe me te avancuar se ne padyshim do kene shpikur mjete fluturuese qe ecin shpejt e me shpejt ndoshta kane gjetur edhe "ilacin" e perjetesise.

Jeta ..... ka fund te keq Maska e Nessus
    Anėtarėsuar
    10-06-2007
    Postime
    89
    Nuk duhet shikuar gjėrat nga prizmi yne aktual (mental dhe teknik).Civilizimi yne llogaritet ne mijra vjetė e jo nė miliona.Pra,sikur ne te flasim mbas miliona viteve civilizim sigurisht qe do te kemi mendime tjera.Imagjinoni vetem para 300 viteve nuk kemi pasur as elektricitet,avion,internet etj.etj. po pas 300 mije viteve ku do te jemi,po pas 3 milion viteve.
    Ndoshta do te jemi kolonizues te hapesirave.
    Sikur qe neve Ufo-te na duken imagjinate apo magji ashtu edhe per njeriun qe ka jetuar para 300 viteve te kishte mundesi te shihte te arriturat tona do ti dukej magji.
    Dilni jashte kohes nese doni te mendoni pak me shume.

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Po idene se Qeniet jashtetokesore mund te jene edhe prinderit e jetes ne toke, e keni pershtjelluar ?

Duket shume ide idiote por eshte pak me e besueshme se ajo e zotit pa emer.

Mendoj se qeniet jashtokesore duhet patjeter te egzistojne ne ndonje planet tjeter jashte sistemit tone diellor, por me duket disi e veshtire per ta besuar se kane arritur te vizitojne planetin tone. Them se shume dokumentare per UFO-t jane egzagjerime per ti bere eksluzivitet nje ceshtjeje dhe per ti shperqendruar vemendjen e njerezve nga problematika e dites.

Faqja 36 prej 106 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •