Close
Faqja 62 prej 106 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1060
    E ke bllokuar opsionin e mesazhve private century dhe nuk komunikoj dot me ty. Do te lutesha qe gjerat fetare tek nenforumi i fese jo ketu. Se ca ka thene allahu dhe kurani nuk trajtohen ne kete nenforum.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Hej darius mund te me rrakomendosh ndonje liber te mire por keto lloj fenomensh.

Jam analfabet persa juperket ktyre dhe nuk di ku tja filloj.

Gjeloshi

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    E ke njerin te perkthyer ne forum prej meje Gjelosh. Lexoje po pate deshire: [url=http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=53089]Lufta Dulces[/AME]
    Te faleminderit Darius sapo fillova ta lexoj ke ba nje pune madheshtore mesiguri qe nuk paguhesh sepse ato qe paguhen nuk do te banin kaq shume per ato qe jane ne terr persa ju perket ktyre gjanave.

Degjo desha te te pyes e ke lexuar librin e William "Bill" Cooper (Behold a Pale Horse)
    Me kan tha se ashte shume interresant dhe ka fakte shume ne te.

Po ashtu po postoj dhe nje konference qe ka mbajture billi per ato qe jane te interresuar te dijne me shume per te. Dhe je gje tjeter ky ashte ai i cili e ka parashikuar 9/11 para se te ndodhte dhe ashte vrare 5 dite mbas 9/11.

UFO's - The Secret Government

bill cooper predicts 9-11

Gjelosh Bill Cooper e kam pike te dobet dhe kam sjelle shume materiale te tij ketu ne forum. Jo vetem qe e kam lexuar Behold a Pale Horse po kam pare dhe gjithe lekturen prej 8 oresh qe ka dhene ne Columbia University. Konferencen qe ke postuar e kam vene me perpara ketu ne kete teme por nuk eshte shume material i mire se ka pasaktesira. Ne kohen qe ai jepte lektura, ishite furnizuar me disa disinformacione dhe nje pjese e tyre qe thote aty nuk eshte e vertete (po ai skishte dijeni). Bill Cooper ka shkruar shume jo vetem per Ufo-t por dhe per conspiracy te ndryshme. Prandaj te mbahet parasysh nese eshte e mundur qe te mos ngaterrohen gjerat. KJo teme duhet te mbetet vetem per ufot.

Nje antare e forumit me ka derguar nje foto te realizuar nga ajo vete ne plazhin e Durresit veren e 2007. Ne momentin e shkrepjes se fotos ajo nuk ka pare asgje te pazakonte por kur ka hedhur foton ne pc nga camera ka vene re nje objekt te vogel ne sfond. Fatkeqesisht foton ajo e ka edituar duke i vene nje filter pasi nuk ishte e kenaqur nga cilesia origjinale. Ne kete kushte une nuk mund te them asgje per autenticitetin, plus qe programi qe perdor per identifikim e filtrave dhe editimin nuk e kam pasi ska dale ende per vista 64. Megjithate me aq pak sa marr vesh une nga programet e fotografise u mundova i bera nje analize primitive. Jane dy gjera per tu theksuar ne kete foto (sic do e shikoni me poshte). Objekti per nga madhesia, kjo e vene ne reference me ambjentin, njerezit, detin dhe vete objektet e tjera, perjashtohet te jete nje avion ose zog. Mund te jete ndonje nga balonat qe perdoren per plazh nga femijet dhe qe kane forma te ndryshme, megjithese madhesia me ben te mendoj qe ka dicka me shume. Kjo ketu eshte foto origjinale me objektin e vogel siper dhe me objektin e zmadhuar prej meje anash.

Me pas une turbullova komplet foton ne menyre qe te vija me ne pah objektin e smadhuar siper majtas

Per ta bere me te qarte duke eleminuar efektet e ngjyres perdora shkallezimin e hirte, nje lloj forme bardh e zi qe lehteson dallimin e nje objekti te caktuar

Ndersa ketu poshte eshte perseri turbullim por kete rradhe vetem i objektit te vogel per ta dalluar me qarte

Mund ta gjykoni vete fare lehte qe madhesia e objektit e perjashton te qenurin avion ose zog. Dallohet lehte raporti i tij me ambjentin perreth. Nese nuk eshte nje balone atehere per mendimin tim i ploteson te gjitha kushtet e nje objekti klasik diskoidal.

Dua ta falenderoj shume antaren qe me dergoi kete foto. Sic e thashe nuk jam ekspert ne analizime fotografishe dhe thjesht bera disa veprime qe mund ti bej kushdo.

Aeroporti i Rinasit ndodhet jo larg nga vendi i marrjes se kesaj fotoje. Per nga altituda e futurimit, objekti duket ne nje lartesi jo me shume se disa qindra metra, cfare te ben te mendosh se eshte nje avion ne parapregatitje per tu ulur ne piste. Mbaj mend qe kam pare shpesh avione civil ne kete pozicion fluturimi ne lartesi te plazhit te Durresit. Megjithate cdo gje mund te jete
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Vetėm tė shikosh formėn dhe pėrmasat qė ka menjėher mund tė themi se ska tė bėjė me ndonjė lloj avioni ose le mė ndonjė shpendė ciladoqoftė ajo. Mua nuk mė habit fakti se njė gjė e tillė u vėrejt, sepse nė kėtė temė dhe nė pėrditshmėri gjen shumė fakte bindėse se objekte tė tilla egzistojnė, por mė habit fakti qė mbi qiellin shqiptar u duk ai objekt gjė qė rallė herė ndodhėn, pra ka raste qė mund tė numėrohen nė gishta qė mbi qiellin shqiptar kanė ndodhur pamje tė tilla.

Tė falenderoj Darius pėr pamjen qė solle dhe anėtaren qė tė dha nė dorėzim kėtė pamje.

Tė flas pak pėr kėndej nga ana ku jetoj unė pra Maqedonia veriore, saktėsish Tetova, pėrgjat gjithė kėtyre dekadave qė unė dhe familja ime jemi kėtu ka pasur shumė raportime tė ndryshme nė lidhje me temėn Objektet fluturuese tė paidentifikuara UFO mirėpo nė asnjėrin rast nuk kan qenė tė materilizuara pra fakte nuk egzistonin. I vetmi rast qė tė gjithėve na la kėtu gojėhapur ishte njė pamje e bėrė nga njė adoleshentė njė ditė me shokėt e tij nė pyellin e Tetovės, ngjan njėjtė me foton qė solli Darius tė bėrė nga x anėtari/rja edhe ai e kishte shkrepur rastėsisht tė fotografoj qiellin dhe Tetovėn nga lart, mirėpo diku nė horizont por shumė larg vėrehej njė objekt i ēuditshėm, pamja ishte ende mė e larguar se kjo qė solli Darius, por me afrim tė fotos dhe pėrpunim dallohej shumė mirė forma tipike e UFO-ve, mirėpo ishte kohė e vėshtirė atėher dhe askush nuk pati rastin dhe kohėn e nevojshme tė meret me ndodhin nė fjalė dhe i vetmi fakt ose materializim i asaj qė u duk pra pamja u humb nga ai djali dhe nuk ra nė dorė tė askujt. Kam pyetur sėrish atė djalė reth kėsaj ēėshtje mirėpo nuk i ka interesuar shumė dhe ka kėrkuar qė tė mbyllet kjo ēėshtje dhe tė lihet rehat ai pra tė mos gėrmojm dhe tė kėrkojmė materiale tė ndryshme nė lidhje me ēėshtjen. Me kėtė dua tė them qė nė kėtė pjesė tė territorit ku jetoj unė ndodhi tė tilla ka shumė rallė edhe pse raportimet kanė qenė tė shumta por faktet mungojnė, i vetmi fakt ishte ai i lartėpėrmenduri por edhe ai arriti tė zhduket.
    Sui generis

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    A besoni ne ekzistencen e UFO-ve dhe te qenieve jashtetoksore?
    PO them me bindje te plot se ufot egzistojn, ose me mire kan egzistuar gjithmon,un jam i bindur se jan ufot ato qe kontrollojn sot boten.ne amerik ne nje shkretetire ndodhet nje baze ushtarake e fshehur mire, meri i kesaj baze nuk me kujtohet po dicka me numra me duket no52 me duket.Na ate baze thuhet se jan grumbulluar te gjitha ufot qe jan aksidentuar ne tok,pikerisht nga teknollogjia qe kan keto ufot e erene ne tok,jan marr nga shkenctaret per te bere kompjuterat,avionet anti radar,tel celular etj etj.

Plus ketyre qe thash me lart civilizimet ne tok u zhvilluan nga keto ufo, ose me mire nga njerzit ufo.

Faqja 62 prej 106 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •