Ja dhe harta qe tregon vezhgimet gjate muajit qershor 2007 ne te gjithe Ameriken.
![]()
Ja dhe harta qe tregon vezhgimet gjate muajit qershor 2007 ne te gjithe Ameriken.
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kush eshte ne Amerike dhe Canada sot ka mundesine te ndjeki nje emision tek Larry King ne oren 9 ET ku do flitet per ate qe ka pare Buzz Aldrin gjate udhetimit per ne Hene, Roswell dhe shume gjera te tjera. Mendoj se do jete dicka me shume interes.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
David Sereda insistues i madh se UFO-t e lasht vijn nga ylli Sirius.
Ufo China - The Dropa stones 01 - 05
http://www.youtube.com/watch?v=KY2FmHHZ6M4
Postuar mė parė nga Rrushi_CH
David Serada eshte nga te paktet qe ka bere nje analize perfekte dhe shkencore te fenomenit. Ne kete teme une i kam postuar jo vetem links te dokumentarit qe ka bere por kam postuar dhe vete dokumentarin e plote qe mund te ndiqet direkt. Ne dokumentarin e fundit qe doli para disa ditesh (ende nuk e kam siguruar dot) ai analizon lidhjet me lashtesine. Dropa Stones vetem sa cekin ate qe prej kohesh ngulet kembe se eshte njera nga origjinat e mundeshme te ufove. Edhe vete Robert Temple ne vepren e tij masive mbi Siriusin i permend dhe i perdor si argument.
Po i postoj ketu te peste pjeset e dokumentarit mbi Dropa Stones;
Dropa Stones 1
Dropa Stones 2
Dropa Stones 3
Dropa Stones 4
Dropa Stones 5
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 21-07-2007 mė 14:16
tung,
kėtė foto e kam bėrė me datėn 23.07.2007 ka ora 2 nga kulmi i shtėpisė ime nga pamja e qėndres sė qytetit tė Prizrenit dhe rasisht kam vrejt diqka aty nė foto pasi e kam vendos nė kompjuter shikoje edhe ju dhe mė thoni ēka ka mundur tė jete
.
http://img409.imageshack.us/my.php?i...mage004tj4.jpg
I bera nje 'analize' te thjeshte fotos dhe nuk pashe asnje marker photoshop. Me vone mund te jem ne gjendje te jap dhe detaje me shume perfshi ketu dhe llojin e aparatit fotografik me te cilin eshte realizuar fotoja. Megjithate objekti qe ndodhet aty mund te jete ose nje zog ose nje papasterti ne foto. Ufo nuk eshte dhe per kete jam 100 % i sigurt.
tung
foto eshte bėre me telefon 6233 dhe mos mendoni se kam ndėrhyr me naj program por rasisht e kam parė kėtė foto se e kom ndėrtu shtepinė tė re ku shihet prizreni nga kulmi imi prandaj kam bo plot foto me telefon nė tė njejtėn kohė po veq te ky foto ka qen qaj "sen" se ēka ėshte apo ēka ka mundur tė jetė nuk e di as unė prandaj e postova qė ta shikoni edhe ju
nuk kam kurfar borxhi me ju gėnjy apo me lujt me ju prandaj me respekt
p.s
jamė i interesum pėr naj teleskop me ble ēka mė kishit propozu dhe ku mundem me ble
bleripz mos u merzit nga keto komente. Po te kesh sadopak familjaritet me ufologjine atehere duhet ta dish qe gjeja e pare qe behet eshte studimi i fotove qe paraqiten. Kjo eshte normale pasi ne ditet e sotme me teknologjine dixhitale eshte shume e lehte te falsifikosh cdo gje (nuk po them qe ke bere falsifikim). Pra meqe ambjenti i ufologjise eshte i mbushur me mashtrues dhe njerez te cilet mundohen te shmangin vemendjen nga gjerat kryesore atehere analizmi i nje fotoje eshte me e pakta qe mund te behet.
E perseris, objekti ne foto nuk eshte aspak ufo. Nuk ka asnje karakteristike te tille sidomos nga ngjyra. Nuk po flas kot pasi i njoh mire rastet e meparshme dhe e di fare mire se cfare detajesh kane si objekte. Ajo qe eshte ne foton tende ka mundesi te jete ose nje zog, ose mbase nje re e vogel ose ndonje papasterti qe per shkak te rezolucionit te ulet te fotos dhe aparatit duket e tille. Pra mund te jete cdo gje por absolutisht jo ufo.
Ne librin e tij, "The UFO Experience: A Scientific Inqury", Dr. A. Hynek ka publikuar nje model probabilistik per t'i caktuar nota te shkalles 1-10 raportimeve te ndryshme te personave (deshmi me fjale, por edhe me materiale mediatike). Megjithese ai model eshte nje nga me te menduarit, teknikat probabilistike qe perdor jane subjektive, sic veren edhe vete autori i librit. Sa per informacion, deshmite qe vleresohen ne ate liber variojne nga nota 2 deri ne noten 8.9, ku e para nenkupton nje probabilitet shume te vogel (por jo zero) dhe e dyta nenkupton nje probabilitet te larte te vertetesise se deshmise.gjeja e pare qe behet eshte studimi i fotove qe paraqiten. Kjo eshte normale pasi ne ditet e sotme me teknologjine dixhitale eshte shume e lehte te falsifikosh cdo gje (nuk po them qe ke bere falsifikim). Pra meqe ambjenti i ufologjise eshte i mbushur me mashtrues dhe njerez te cilet mundohen te shmangin vemendjen nga gjerat kryesore atehere analizmi i nje fotoje eshte me e pakta qe mund te behet.
Sidoqofte, deri me sot nuk ekziston ndonje metode rigoroze shkencore per verifikimin e deshmive, por vetem metoda qe perfshijne edhe subjektivitet.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Habitem me dicka! Nese dikush mund te ma shpjegoje, do ia kem shume per nder! Thone qe UFO-t udhetojne me shpejtesine e drites! Tani nuk e kap dot, pasi lexova qe nje "objekt" kur arrin shpejtesine e drites, kerkon energji pafund, po si mund te kete energji pafund nje gje? Dmth eshte absurde! Na falni per injorancen....
Krijoni Kontakt