Close
Faqja 15 prej 106 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 1060
    i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    mbase dhe ka mbase dhe nuk ka po qe une them se ka kaq rop te keqinj qenkan mer vetem ne amerike zbresin. Une them qe ufot jane shpikje te amerikes ne luften e ftohte qe ka pasur me rusin. Rusi ka qene superfuqi dhe mendoj prape qe me fut icik friken amerika doli e tha qe kemi kontakte me jashte tokesor . Mbase sikur te kishte ne do ishim ne konkurence me ata dhe pse valle ata mos e pushtonin token. Ne toke i ke te gjitha. O po thuj ato do e kishin pushtu token vetem nga femrat do kishin marre ca dhe do kishin ik me vrap ahahahaha

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Pak kohe me pare, kam lexuar nje liber te Profesor Alan Hynek "The UFO Experience: A Scientific Inquiry." Dr. Hynek nuk eshte se ekspozon dhe mbrone nje teze ne favor apo ne disfavor te ekzistences se qenieve jashte planetit Toke, por thote se shkenca nuk ka arritur ende te shpegoje "... disa observime ne fushen e astrofizikes te cilat te nxisin te mendosh se jane levizje jo-natyrore, por nga qenje, kurresesi te planetit tone..."
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Borix libri qe permende eshte shkruar heret nga Hynek ne kohen kur ai ishte pjese e projektit Blue Book. Me pas ai ka shkruar shume te tjere dhe i fundit ka qene Night Siege qe doli pak para se ai te vdiste. Hynek ka qene autoritet dhe eshte perpjekur qe te shpjegoje fenomenin ne menyre rracionale. Po te lexosh Night Siege ja shikon mire kendveshtrimin qe ka.

Ne shkrimin me numer #134 ne kete teme kam ngarkuar nje torrent file te nje filmi dokumentar te realizuar nga David Serada, nje fizikant ne moshe te re qe ka dale me nje teori shume te llogjikshme mbi relativitetin dhe kontiniumin hapesire kohe. Ai studion video origjinale te NASA-s dhe filmime te shumta te vete misioneve hapsinore te NASA-s. Per ata qe jane te interesuar dhe qe nuk kane mundur ta shkarkojne kete video nga torrent file, po ja u jap ne nje link ne google video ku mund ta shikojne te plote me dy pjeset qe eshte ndare si video. Shikoni ketu per pjesen e pare:

http://video.google.com/videoplay?do...q=nasa%20video

Ndersa ketu keni pjesen e dyte:

per kete teme urime atij qe e ka hapur
    une per vete nuk e di a egzistojne apo jo mbetet mister. nga njera ane kemi ca fakte qe ato egzistojne. nga ana tjeter kemi shum pyetje pa pergjigje qe na ben te dyshojme qe ato nuk egzistojne. une anoj nga ajo qe ufot(ky term qe njerezit mund ta marrin si nje objekt qiellor apo qenie inteligjente) egzistojne.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Se besoj se ka njerez kaq te shemtuar..
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411

Po Qeniet Jashtokesore Egzistojne

Une Jam I Mendimit Qe Ne Gjithe Kete Gjithesi Nuk Jemi Vetem Ne Tokesoret Qenie Te Gjalla , Por Kapaciteti Yne Per Te Shkuar Shume Larg Neper Galaktika Te Tjera Ben Qe Ne Te Kemi Kete Dyshim Te Madh. Here Pas Here Ne Te Gjithe Siperfaqen E Tokes Kane Ardhur Vizitore Te Cilet Ne I Kemi Quajtur Aliene Dhe Mjeti I Tyre Fluturues Ufo. Une Them Qe Keto Egzistojne Por Pamundesia Jone Per Te Eksploruar Na Ben Qe Te Dyshojme. Por Un Mendoj Se Nasa Ka Shume Materiale Sekrete Te Cilat Nuk I Shfaq Ne Publik Qe Te Mos Krijoje Konflikte Mes Besimeve Fetare Dhe Shkences. Nasa Ka Dhe Aliene Te Kapur Te Cilet I Mban Te Fshehur .
    Keshtu Qe Alienet Jane Te Pranishem Kudo Ne Jeten Tone .

Dhe Nje Thenie Thote Per Adolf Hitlerin Qe Ai Kishte Kontakte Me To Dhe Ne Nje Material Te Davius Qe Tregonte Per Shenjat Ne Grure Ishte Nje Foto Me Stemen E Nazizmit Qe Kishin Lene Alienet .

Faleminderit

Strano foto e mesit qe ke postuar ti eshte pjese e Autopsise se Roswell po nuk eshte reale. Eshte fallco. Ka kohe qe fotot dhe vete filmimi i autopsise jane vertetuar qe jane te faslifikuara. Ndersa foto e apre dhe e treta i perket nje alieni te pretenduar qe eshte rekuperuar ne nje rrezim disku ne Kine ne mos gabohem. Deri me sot nuk eshte bere e mundur as te vertetohet dhe as te mohohet origjinaliteti i fotos.

i/e regjistruar Maska e Aerial
    Anėtarėsuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    81
    Pershendetje,

Lexova gjithe ate qe keni shkru edhe m'beri shume pershtypje, sidomos informacionet qe posedojne disa prej jush. Nder tjerash lexova edhe per nje rast te paraqitjes se nje Ufo-s ne Kosove, Komuna e Lipjanit. Shpesh vizitoj ate vend dhe desha te dij me shume rreth asaj ngjarje (kam degju edhe me heret per kete edhe komenti i dyte pas kesaj nga ai qe tregonte ishte cdohere i njejte: 'Rrenė' ). Po shoh ketu njerez qe dijne me shume se opinioni i gjere, prandaj edhe kam nje pyetje: A posedoni informata tjera per raste tjera paraqitjesh te tilla te objekteve neper trevat shqiptare (me theks te vecante Kosove, Shqiperi)? A eshte raportuar ndonjehere per ndonje 'rrembim' ne rajonin e Ballkanit ndonjehere?

Pyetja i drejtohet te gjithe atyre qe ndjejne se mund te pergjigjen ne te.

Me t'mira

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    O Darius, ai alieni kinez, si shume i ngjan atij te Roswell-it. I bie qe manekini i Roswell-it te jete bazuar ne nje alien te vertete ose ky kinezi te jete bazuar mbi manekinin e Roswell-it. Apo e kam gabim?

Faqja 15 prej 106 FillimFillim ... 513141516172565 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •