Ne fakt te thuash qe nuk besoj ate qe nuk shoh dhe ate qe nuk e kam pare eshte shume siperfaqesore sidomos filozofia materialiste qe ta shpif.
Une nuk mund te them se besoj 100% alieneve por nuk e perjashtoj mundesine qe ata mund te jene dicka qe jeton ne toke ne nje dimension paralel me te madh se i yni dmth mbi 4d 5d ose 6d.
Ose ajo qe shume njohin me emrin xhind.
Une bazohem dhe ne bindjet e mia fetare te cilat i lidh me shkencen.
A ka mundesi qe keta aliene qe shfaqen e zhduken ne moment te mos jene te perbere nga materia por nje lloj tjeter gjeje?
Ne kete univers eshte shume e mundur te ekzistojne qenie te tjera dhe per kete jam dakord.
Por jeta per mendimin tim nuk eshte thjesht nje grup molekulash organike qe jetojne por nje forme energjie qe sherbehet nga keto organizma.
A mund te ekzistoje nje qelize e gjalle ose organizem e cila eshte e perbere jo prej lendes por prej rrezeve,drites,energjise?
Shume ,per te mos thene te gjithe thone JO
E pse?
Lenda c'fare eshte ? A nuk eshte nje grup atomesh te cilet jane grup nje grup p,n,e
te cilet jane nje grup quarkesh te cilet ne kushte te pershtatshme shndrrohen ne energji dhe lindin nga energjia e perqendruar.
Si perfundim mund te themi se lenda eshte nje forme energjie e paketuar dhe e burgosur ne fusha force.
Kam degjuar njehere ne nje dokumentar se nje ufo(?) kish thene se energjia ne boten e tyre eshte ne gjendje te lire dhe ata bejne me te c'te duan.
Une shoh engjejt ,djajt etj nga ana shkencore dhe them se fakti qe ata ekzistojne nuk eshte fantazi.
Ose marrim nje shembull te lidhur me matematiken
vektoret ose matricat
nje vektor be baze 3 eshte nenvektor i atij me baze 4 por nuk mund ta permbaje bazen 4. E njejta gje vlen edhe per ne qe jemi ne dimensionin 3(ose 4 me gjithe kohen) ne njohim piken e ka 0 dimensione, njohim vijen qe ka 1 dimension, njohim figurat me 2 dimensione, kuptojme trupat statike me 3 dimensione dhe trupat ne levizje me 4 dimensione.
Te gjitha keto jane brenda nesh dhe ne njohim ate qe eshte <= me ne
por fakti qe nuk shohim nje dimension te peste nuk do te thote qe nuk ekziston.
Ashtu si ne perbehemi ose kemi shume pika vija dhe figura a mundet qe te ekzistoje nje dimension i cili te jete i perbere dhe te permbaje shume(pafundesisht) dimensionete tipit 4d?
kjo shpjegon pse eshte hedhur ideja me kohe e ekzistences se multiversit(shume universeve)
Llogjikisht shembulli i dimensioneve eshte i drejte megjithese ne nuk mund ta vertetojme , duke ndjekur arsyeimin mbi dimensionin(boten) tone duhet te kete nje vazhdimesi te ketij lloji dhe del qe duhet te kete nje pafundesi dimensionesh.
Teoria e "stringave" eshte nje shembull i perpjekjeve qe fizikantet po bejne per te gjetur nje teori te te gjitha gjerave me anen e se ciles te shpjegohen njesoj graviteti,kuantet,mekanika,etj etj sepse teorite e sotme kane kufij aplikimi.
Pra mos e zgjasim shume pyetja qe duhet te bejme perpara se te pyesim " A ekzistojne ufo-t" eshte "Ne Ekzistojme! Ku jemi?Pse jemi?cfare fshihet pas lendes?etj"
Ne fillim duhet te njohim boten qe na rrethon pastaj te interesohemi dejt ufove.
Me siguri dikush do kundershtoje:
Mbase ufot e dine pergjigjen
Pse nuk na kane kontaktuar atehere?
Ndoshta jemi te papjekur sic duhet per ta kuptuar , mjafton te shohesh luftrat e njerezimit dhe krimet qe ndodhin c'do dite, vetem nje qenie injorante si njeriu mund te beje ate qe bejme ne.
Po ufot a vijne me te vertete nga cepat e universit ?
C'rendesi ka kur nuk dime se nga vijme ne?
UFO-t ekzistojne megjitese nuk mund te thuhet se cfare jane ne te vertete dhe nga vijne ata jane pjese e realitetit.
Krijoni Kontakt