Se besoj se do dalin. Mbase jam gabim po eksperienca e deri tanishme me shtyn te mendoj qe ato dokumenta (nese jane ato qe dyshoj une) skane per te dale ndonjehere se do shkaktojne nje termet social te papare deri me sot. Uroj te jem gabim.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Megjithate, sikur te isha une dhe te kisha ne dispozicion te tilla dokumente qe do shkaktonin termet te madh, do ti kisha publikuar te parat ato dhe jo thashethemet qe benin funksionaret amerikane kudo ne bote sikurse u be me shpalljet e dokumentave te para. Kjo gje me ben pak skeptik per vertetesine e gjerave.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Ka qene shume e veshtire seleksionimi i cdo dokumenti. Behet fjale per 250 mije te tille. Edhe une te isha do selektoja ato qe do ishin me me pak zarar. Nese keto qe jane postuar shkaktuan ate sensacion qe shkaktuan, merret me mend se cfare mund te behej nese publikoheshin gjera me te medha. Sidoqofte te presim. Mesa mora vesh asnje nga arkivat nuk ka humbur por jane shperndare ne duar te sigurta. Jane te shumta burimet qe tani mund ti publikojne ato.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nese wikileaks eshte serioz (cka ka shuuuuuume pak gjasa) kam frike se do te na thote ndonje fakt se jashtetokesoret me disqe fluturuese jane jo me shume se tokesore. Po te thote te kunderten, me vjen keq por nuk do te thote asgje te re sepse cudira te tilla ka pafundesisht sot.
Per momentin nuk dime asgje. Eshte mire qe mos bejme sugjerime te metejshme pasi tema do mbushet me pandehma mbi wikileaks ne nje kohe kur ne forum ekziston nje teme e vecante per te. Pra do ju lutesha qe ta mbajme bashkarisht temen te paster vetem me subjektin qe trajton ajo.
Libri Lufta e Dulces eshte i nje natyre shume te vecante. E para nuk eshte aspak nje liber artistik dhe e dyta eshte nje raport i detajuar i hartuar nga nje person qe vetquhet Branton dhe qe flet per UFO-t, Alienet, Rrembimet, Shoqerite Sekrete, Illuminati, Bazat e Nendheshme etj. Perpara se te filloni ta lexoni dua tju kujtoj te keni parasysh qe materialet qe gjenden ne kete liberth jane te nje natyre shume te vecante dhe shume te avancuara per dike qe ska njohuri fare nga ufologjia apo ka disa njohuri minimale. Faktet dhe analizat e bera jane shume shqetesuese dhe personat qe e konsiderojne veten me nje nivel sensibiliteti te larte do te ishte mire ta shmangin leximin e ketij libri. Kur them qe materialet e ketij libri jane te avancuara kam parasysh ate qe shume tematika trajtohen ne thelb dhe terminologjia apo emrat e perdorur nuk kane asnje shpjegim. Kjo per arsyen sepse ky liber eshte botuar fillimisht per nje audience qe eshte shume familjare me ufologjine, pra Ufologet dhe me pas u vendos te botohej per publikun e gjere.Jam shume koshient qe materialet qe do hasni ne kete liber do jene jo vetem shume te pabesueshme per ju por edhe shume larg imagjinates suaj te deritanishme. Por duke e lene ne duart tuaja si vleresim ju kerkoj qe te vini syzet e skeptizicmit dhe cdo gje ta shikoni me sy analitik. Dhe mos harroni shprehjen e famshme te Nikola Teslas: E verteta shpesh eshte me e pabesueshme se fantastikja Nese kjo qe lexoni nuk ngjall aspak interesin tuaj dhe nuk ndryshon mendimin apo mosbesimin tuaj per kete fenomen, atehere ju keshilloj ta lexoni thjesht si nje histori te kendeshme dhe thjesht sa per informacion. Ju uroj lexim te kendshem.
Shkarkojeni ketu kete tekst:
http://www.facebook.com/notes/avisio...17002065031806
Ky forum po behet gjithmone e me shume gallate. Tani antaret vijne e shperndajne dhe lajme se ku te shkarkohet libri i perkthyer prej meje, madje citojne dhe perifrazimin qe i kam bere ketij libri. Nuk e di se deri kur do vazhdoje kjo indiference ndaj temave qe aktualisht jane ne kete forum. Sado qe e perseris pa fund, pavaresisht nga qethja e vazhdueshme qe i bej temave nga shkrimet pa lidhje...duket sikur ska fund. Tjetra qe dua te shtoj eshte qe: askujt si kam dhene te drejten te shperndaje perkthimin tim as online dhe as fizikisht. Ja kam dhene kete perkthim kujtdo qe ka qene i interesuar por asnjehere se kam shperndare masivisht. Avision, dua ta heqesh ate link shperndarje qe ke vene ne facebook. Nuk mund tja lejoj askujt te perfitoje nga puna ime.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 16-12-2010 mė 19:24
Mendoj te kete nje teme te vecante brenda ketij forumi ku njerezit te postojne informacione dhe ato gjera qe mendojne se jane me vlere. Kjo teme te perfshije te gjitha ceshtjet e paranormales. Pra te jete si nje forme diskutimi popullor. Ne rast se moderatori i forumit gjen ndonje postim interesant, le ta kaloje ne temen perkatese. Ne kete menyre evitohet mbingarkimi i panevojshem i temave kryesore. Nuk e di nese jam i qarte ne kete qe po them.
Pastaj persa i perket vjedhjes se punes te tjetrit, anetaret qe bejne nje gje te tille meritojne perjashtimin permanent nga forumi.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Nuk ka pse te hapen tema paralele. Jane antaret ata qe duhet te mesohen te respektojne rregullat e sidomos te lexojne temat me vemendje. Nuk e di nese do arrij ndonjehere te pranoj idene sesi mund te shkruash ne nje teme pa e lexuar ate me pare. Ketu fillon dhe cdo problem me shume nga postimet ne forum. Nejse, le te mos dalim nga tema tani. Cdo sugjerim qe keni mund te ma dergoni me mesazh ne privat.
Krijoni Kontakt