Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une kam dhe menyra te tjera per te te bere ty te kuptosh sa i trashe qe je dhe se ketu nuk behet gallate. Zgjidh e merr.
Ti kupton shqip apo jo?
Plasi syte dhe njehere tjeter:Dmth i bie qe ne kohen kur doli video, raportet qe analizuan permbajtjen e saj, nuk ishin konkluzive. Dhe kam lexuar dhjetra faqe raporti per kete video. Tani dole ti me nje video youtube dhe me zbulove mua te verteten e videos? Dhe po me ben ironikun duke me quajtur mua fantazist (kjo eshte fjala shqipe o gdhe) apo me uron qe te mbush une me shume? Ehh cfare qetesie me ka falur natyra.video nuk eshte vertetuar akoma qe eshte fallco...Po i behet analiza nga shume eksperte....ka gjera qe nuk perputhen me efektet zanore po vendim konkluziv nuk ka...Per momentin mendimi i pergjithshem eshte qe video eshte autentike.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius , cfar mendon per regjistrimet qe shfaqen te ky filmi?
Te duken reale apo eshte e gjitha nje genjeshter?
Un mendoj se keto filmime jan shume vertetuese mbi ekzistencen reale te jashtokesoreve.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Toni nuk kam asnje mendim mbi kete interviste. Eshte pjese e filmit Fourth Kind po raste te tilla ka plot. Nuk ka asnje te vecante si interviste pervec se njera prej te shumtave qe jane bere me te rrembyerit. Nuk gjykohet vertetesia e nje fenomeni thjesht nga nje video.
E verteta e asaj video u dal pothuajse mej her te nesermen pas publikimit te videos Genjeshtre o fyll,
Ndersa qetash kan kalu plot 5 muj e ti sen ske boh per me ndricu t'verteten e asaj Video, kurfar info su pah prej teje reth ksaj video, per veq se heshtjes n'tana ont.
Arsya e heshtjes tone:
Sepse ke dasht qe qata Shqiptart e pakt qa e kan pah ket video, ta besojn si dicka t'vertet, po qysh thojn n'popull: Kungulli mbi uj, gjithmon nuk 'shkon.
P.s:
Mbetsh met mira, e mos harro mej boh t'fala Supermanit prej meje...![]()
Ti qenke nje injorant i paskrupullt,ti nese nuk beson ska nevoje te hysh ne polimike dhe te injorosh.
Darius ka tema te cilat jane te mrekullueshme,dhe nuk e kam pare ndonje shkrim qe te shtyen qe gjithesesi te i besosh.
Ne gjykojme nese dojme apo jo ti besojme,e jo te injorojme sikurse puna jote.
Je nje injorant e perseris.
Nuk eshte qellimi i temes te merresh me injorantet apo anormalet. Ata shpejt e gjejne veten jashte ketij forumi. Vetem se ka nje gje qe te indinjon. Palaco te tille jo vetem qe skane as piken me te vogel te mirenjohjes per punen e tjetrit po kane dhe surrat te guxojne e prishin temat dhe te vijne e te bejne ketu si realista apo ndricues te te vertetes. Nuk dine as te flasin e shkruajne shqip ne menyre te sakte, kane dhe kurajo te bejne humor.
Me fal po nuk e kisha me ty po me ate tipin qe po prishte temen.
Krijoni Kontakt