Close
Faqja 82 prej 106 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 1060
    Jo more? Na zbulove Pandoren ti? Me ke cituar nje shkrim te tetorit po te ka shpetuar te citosh tjetrin fill me poshte:

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Nuk jam ekspert ne video. Kaq sa te sofistikuar jane ditet e sotme ne CGI cdokush mund te genjehet. Por te komentova analizat qe kam lexuar deri tani per kete video.
    Nga tetori ne shkurt i thone 5 muaj.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2009
    Postime
    6
    Nga tetori ne shkurt i thone 5 muaj.
    Po aq sa "E Verteta" e asaj video, "E Verteta" e asaj video qarkullon ne net qysh prej : 06.10.2009.

P.s: Mbetsh met mira fantazer, e inshAllah mbushesh mend.

Peace.!

Une kam dhe menyra te tjera per te te bere ty te kuptosh sa i trashe qe je dhe se ketu nuk behet gallate. Zgjidh e merr.

Ti kupton shqip apo jo?

Plasi syte dhe njehere tjeter:
    video nuk eshte vertetuar akoma qe eshte fallco...Po i behet analiza nga shume eksperte....ka gjera qe nuk perputhen me efektet zanore po vendim konkluziv nuk ka...Per momentin mendimi i pergjithshem eshte qe video eshte autentike.
    Dmth i bie qe ne kohen kur doli video, raportet qe analizuan permbajtjen e saj, nuk ishin konkluzive. Dhe kam lexuar dhjetra faqe raporti per kete video. Tani dole ti me nje video youtube dhe me zbulove mua te verteten e videos? Dhe po me ben ironikun duke me quajtur mua fantazist (kjo eshte fjala shqipe o gdhe) apo me uron qe te mbush une me shume? Ehh cfare qetesie me ka falur natyra.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Darius , cfar mendon per regjistrimet qe shfaqen te ky filmi?

Te duken reale apo eshte e gjitha nje genjeshter?

Un mendoj se keto filmime jan shume vertetuese mbi ekzistencen reale te jashtokesoreve.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Toni nuk kam asnje mendim mbi kete interviste. Eshte pjese e filmit Fourth Kind po raste te tilla ka plot. Nuk ka asnje te vecante si interviste pervec se njera prej te shumtave qe jane bere me te rrembyerit. Nuk gjykohet vertetesia e nje fenomeni thjesht nga nje video.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2009
    Postime
    6
    Une kam dhe menyra te tjera per te te bere ty te kuptosh sa i trashe qe je dhe se ketu nuk behet gallate. Zgjidh e merr.

Ti kupton shqip apo jo?

Plasi syte dhe njehere tjeter:

Dmth i bie qe ne kohen kur doli video, raportet qe analizuan permbajtjen e saj, nuk ishin konkluzive. Dhe kam lexuar dhjetra faqe raporti per kete video. Tani dole ti me nje video youtube dhe me zbulove mua te verteten e videos? Dhe po me ben ironikun duke me quajtur mua fantazist (kjo eshte fjala shqipe o gdhe) apo me uron qe te mbush une me shume? Ehh cfare qetesie me ka falur natyra.
    E verteta e asaj video u dal pothuajse mej her te nesermen pas publikimit te videos Genjeshtre o fyll,

Ndersa qetash kan kalu plot 5 muj e ti sen ske boh per me ndricu t'verteten e asaj Video, kurfar info su pah prej teje reth ksaj video, per veq se heshtjes n'tana ont.

Arsya e heshtjes tone:

Sepse ke dasht qe qata Shqiptart e pakt qa e kan pah ket video, ta besojn si dicka t'vertet, po qysh thojn n'popull: Kungulli mbi uj, gjithmon nuk 'shkon.

P.s:

Mbetsh met mira, e mos harro mej boh t'fala Supermanit prej meje...

Citim Postuar mė parė nga Malcolm Х Lexo Postimin
    E verteta e asaj video u dal pothuajse mej her te nesermen pas publikimit te videos Genjeshtre o fyll,

Ndersa qetash kan kalu plot 5 muj e ti sen ske boh per me ndricu t'verteten e asaj Video, kurfar info su pah prej teje reth ksaj video, per veq se heshtjes n'tana ont.

Arsya e heshtjes tone:

Sepse ke dasht qe qata Shqiptart e pakt qa e kan pah ket video, ta besojn si dicka t'vertet, po qysh thojn n'popull: Kungulli mbi uj, gjithmon nuk 'shkon.

P.s:

Mbetsh met mira, e mos harro mej boh t'fala Supermanit prej meje...
    Ti qenke nje injorant i paskrupullt,ti nese nuk beson ska nevoje te hysh ne polimike dhe te injorosh.

Darius ka tema te cilat jane te mrekullueshme,dhe nuk e kam pare ndonje shkrim qe te shtyen qe gjithesesi te i besosh.

Ne gjykojme nese dojme apo jo ti besojme,e jo te injorojme sikurse puna jote.

Je nje injorant e perseris.

Nuk eshte qellimi i temes te merresh me injorantet apo anormalet. Ata shpejt e gjejne veten jashte ketij forumi. Vetem se ka nje gje qe te indinjon. Palaco te tille jo vetem qe skane as piken me te vogel te mirenjohjes per punen e tjetrit po kane dhe surrat te guxojne e prishin temat dhe te vijne e te bejne ketu si realista apo ndricues te te vertetes. Nuk dine as te flasin e shkruajne shqip ne menyre te sakte, kane dhe kurajo te bejne humor.

Nuk eshte qellimi i temes te merresh me injorantet apo anormalet. Ata shpejt e gjejne veten jashte ketij forumi. Vetem se ka nje gje qe te indinjon. Palaco te tille jo vetem qe skane as piken me te vogel te mirenjohjes per punen e tjetrit po kane dhe surrat te guxojne e prishin temat dhe te vijne e te bejne ketu si realista apo ndricues te te vertetes. Nuk dine as te flasin e shkruajne shqip ne menyre te sakte, kane dhe kurajo te bejne humor.
    Po qka te bera une ty more Darius ti rreha pak krahet dhe kaq....

po une jam palaqo emri te tregon...hahha

Faqja 82 prej 106 FillimFillim ... 3272808182838492 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •