Close
Faqja 58 prej 106 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1060
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-08-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    1
    Pershendetje te gjitheve!

Kete foto(te edituar per shkak privacy) e kam bere me date 16.08.2008 ne oren 11:20 me Kodak 4.0 megapixel nga taraca e shtepise time ne Ishem.Pasi e hodha ne kompjuter me terhoqi vemendjen diēka lart ne te djathe te fotos .Kur i ben zoom pamja duket me mire,mua me duket ne forme disku.Si ju duket juve ē'far mund te jete?

http://img383.imageshack.us/my.php?i...ure095pex5.jpg

sunsetfun po pati mundesi me dergo mua me e-mail foton origjinale sic e ke ne Kodak. Dmth jo versionin jpg por ate qe eshte RAW (TIFF) pa e prekur dhe modifikuar fare. Vetem kur te marr foton origjinale sic eshte ne camera atehere mund te them ndonje gje konkrete.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Mos ta zgjasim e lagu se lagu shifen kjart kutiat kur e ofron me zoom

Emri:  gfhgb.jpg

Shikime: 626

Madhėsia:  2.8 KB

Definitivisht eshte modifikim

Nga te dhenat paraprake te fotos origjinale (mu dergua me e-mail) fotoja nuk eshte aspak e edituar. Per objektin ne fjale nuk mund te them dot asgje (megjithese i bera crop dhe maximize) pasi eshte shume i turbullt. Ne te kaluaren me ka rene rasti qe te shoh foto te ngjashme por objekti kishte me qartesi dhe rezultoi te ishte ose zog, ose avion ne distance ose dhe thjesht insekt (kur rastisin te ndodhen perpara lentes se kameras). E vetmja gje qe nuk kam bere deri tani eshte aplikimi i filtrave per te pare mbivendosjen apo perpjekur te bej nje krahasim te madhesise ne raport me pjesen tjeter te imazhit. Kjo eshte paksa e veshtire pasi objekti ndodhet mbrapa dhe mungon pika e references. Edhe njehere, fotoja (imazhi RAW ose EXIF) qe mora privatisht, nuk eshte e edituar dhe ndryshuar por origjinale sic eshte hedhur nga kamera ne kompjuter. Ketu poshte keni te dhenat e fotos mbas analizimit qe i bera

Ndersa foto me poshte verteton llojin e aparatit fotografik dhe daten e sakte te fotos
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Nje dokumentar i ri, eshte futur dje ne youtube...tregon per disa persona qe kane pasur kontakt me alienet

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GL_Branch : 28-08-2008 mė 18:45

Nuk eshte dokumentar po fragment i nje dokumentari te titulluar Ufo the real evidence.

Nese do te shikosh dokumentar mbi rrembimet atehere gjeja qe do te sugjeroja eshte ky:

http://video.google.ca/videoplay?doc...ductions&hl=en

Bud Hopkins eshtei pari psikiater qe studioi fenomenin dhe praktikoi hipnozen regresive per te zbardhur te verteten mbi rrembimet. Ka shkruar dhe disa libra (njeri me i mrekullueshem se tjetri) mbi studimet e tija dhe per mendimin tim eshte nga mjeket psikologe me te afte ne kete drejtim.

i/e regjistruar Maska e genta_08
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    3
    Pershendetje darius,

I lexova pothuaj te gjitha keto tema qe ke hapur per fenomenet paranormale, te them te drejten eshte pak e veshtire per ti kapercyer te gjitha, nuk mund te them se kuptova gjithcka shkruhej pasi nga deshira per ti lexuar te gjitha dhe shpejt le gjera te pashpjeguara te pakuptuara, nejse do me duhet ti rilexoj edhe nje here sidomos Luften e Dulces.

Do te te kerkoj nje nder, a do te mund te na shkruaje ti mendimin tend ( nje pergjithesim dhe nje permbledhje te ketyre temave pasi kuptohet qe te gjitha kane te perbashket misterin e jetes dhe vazhdimit te saj ne Toke) sepse ke dhene vetem fakte pa dhene mendimin tend rreth ketyre temave, ta kerkoj kete sepse me intereson te di opinionin e nje njeriu qe ka mbledhur dhe perkthyer kaq shume informacion.

Te falenderoj per punen e bere.

genta une mendimin tim e kam dhene ne cdo teme te hapur prej meje ose jo. Ne pothuajse cdo 3-4 shkrime kam komentuar gjerat duke lene te kuptohet disa here ne menyre te terthorte dhe disa here fare direkt, ate qe mendoj. Ne kete teme une nuk mund te pergjithesoj cdo gje per fenomenet paranormale sepse sejcili ka vecorine e tij dhe eshte e pamundur te permblidhen ne nje te vetem. Do te dish nese besoj? Po! Do te dish nese kam rezerva dhe mbaj syte hapur per ate qe lexoj? Po! A kam qene ndonjehere deshmitar i ndonje fenomeni te tille? Po dhe jo. Nje pergjigje te tille mund te ta jap por specifike per cdo teme ketu nuk jepet. E perseris qe ne te gjitha temat kam dhene mendimin tim qe eshte kryesisht pro ketyre fenomeneve.

i/e regjistruar Maska e genta_08
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    3
    FLM gjithsesi Pepi.

Nga keto tema kuptohet qe gjithe genjeshtra e deritanishme ka qene e embel se e verteta qe po zbulohet eshte shume e frikshme, me thuaj si mund te perballohet kjo e vertete, diku te libri i Dulces del fakti qe besimi do ta shpetoj njerezimin, besimi ku ??????????

Do doja te mos e perzjeja kete teme me pyetje te tilla

Mund te komunikojme privatisht dhe jam i gatshem te te pergjigjem me hollesi.

Kalofsh mire.

Faqja 58 prej 106 FillimFillim ... 848565758596068 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •