Close
Faqja 55 prej 106 FillimFillim ... 545535455565765105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1060
    Shkencen e krijuam ne. Nuk i shpetojme dot qerthullit te 'profanizmit'. 10 vjet perpara Manhatan Project, ne 1935 Einstein shpreheshe zyrtarisht ne nje leter derguar presidentit Truman se energjia atomike apo nje bombe atomike ishte nje enderr ne sirtar dhe shkencerisht e pamundur. 10 vjet me pas kjo enderr jo vetem u be realitet por u perdor duke ndryshuar faqen e historise se njerezimit.

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123

Darius pershendetje qe nje artifakt meshumeper ekzistimin e nje njohurie me te lart te njerzimit pergjithesine ,ky artefakt ne shikim te kjart shifet ania kozmike brenda njeriu duke drejtuar ate fatkeqsisht i mungon koka .
    Kjo figure I perket harapas-mohenjo daros .

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    XH.GASHI,

Mund te na tregosh se ku gjendet kjo figur tani, apo me shum informacion rreth saj, sepse deri me tani eshte me e quditshmja qe kam pare...
    Dallohet qarte pjesa shtytese e raketes ne fund, ashtu sikurse prodhohen sot...
    Eshte me te vertete nje anije kozmike!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Pershendetje

Sam1r nese mebeson ka kohe qe e kam mare ne google duke kerkuar shkrimet sumere kam has ne kete figur informacione tjera nuk kam me vije keq.
    Figura eshte gjetur diku ne regjionin e mohenjo daros dhe harapas.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga XH.GASHI Lexo Postimin

Darius pershendetje qe nje artifakt meshumeper ekzistimin e nje njohurie me te lart te njerzimit pergjithesine ,ky artefakt ne shikim te kjart shifet ania kozmike brenda njeriu duke drejtuar ate fatkeqsisht i mungon koka .
    uuu sa interesant kjo met vertet gjera te tilla te len me goj hapur
    We are all Aliens

Kete figure e kam pare jo me larg se 2 muaj me pare por nuk me kujtohet vendndodhja. Mesa di une Mohenjo-daro nuk eshte germuar me themele megjithese keta qypat e sotem thone qe eshte jo me i vjeter se 4600 vjet. Por ka disa zbulime qe e cojne moshen e tij ne pothuajse 9000 vjet. Objekti qe ke paraqitur eshte paksa i cuditshem nese ben pjese ne gjetjet e Mohenjo-daro. Them i cuditshem pasi ky civilizim na ka dhuruar Vedat ku permenden Vimanat e famshme. Dhe Vimanat nuk kane patur kete forme por ate diskoidale.

A ka ndonje link,ku mund e gjehet materiali i bere publik nga franncezet?

Ka nje vit qe lajmi per nxjerrjen e dokumentave sekrete mbi ufot nga Franca, eshte postuar ne kete forum i shoqeruar nga link perkates. Nuk e di nese ai link vazhdon te punoje pasi me kujtohet diten e pare kur doli online pati kaq shume klikime sa faqja u bllokua per ore te tera.

…Within three hours of posting the first cases Thursday morning, the French space agency’s Web server crashed, overwhelmed by the flood of viewers seeking the first glimpses of official evidence on a subject...

Faqja zyrtare ku dolen dokumentat eshte kjo: http://www.cnes.fr/

Kontrolloje me vemendje se duhet ti kesh aty. Perndryshe kerko ne google se padyshim jane diku.

Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123

Darius nese nuk gaboj duke lexuar perkthimet e stichinit per planetin Nibur kam pas has ne kete figuren qe kapostuar me lart si dhe kete qe postova tani.
    Une besoj se ne lashtesi kan pasur njohuri per anije kosmike edhe nje vizatim ne nje gure ne Uzbekistan ishte shume i kjart por une nuk po mund ta gjej sepse e kam diku ne materiale te kopjuar.ne kete vizatim shifet kjart astronauti .Nese e gjej do ta postoj.
    Darius eshte interesant tek kjo foto ne pjesen e mbrapme ka disa vija qe i ngjajn reliefit kodrave ne form te germave ne Visoēice te piramida e Bosnjes besoj se e di perku e kam fjalen, pra jane gjera qe me habisin kujt i dedikohet ky shkrim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 19-07-2008 mė 17:06

Une besoj se ne lashtesi kan pasur njohuri per anije kosmike edhe nje vizatim ne nje gure ne Uzbekistan ishte shume i kjart por une nuk po mund ta gjej sepse e kam diku ne materiale te kopjuar.ne kete vizatim shifet kjart astronauti
    Kontrollo kete teme ne fillimet e saj. Ke material te bollshem per teorine e astronauteve te lashte.

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •