Close
Faqja 48 prej 106 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1060
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-02-2008
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    4
    Pershendetje Darius.

Une nuk kam shume qe kam hyre ne forum dhe gjeja me interesante ishin shkrimet e tua, te falenderoj per gjithe kete informacion, por kisha nja dy pyetje per ty:

Mbasi je njohur me gjithe kete informacion per keto tema, diku lexova qe ke 10 vjet qe merresh me keto lloj shkrimesh si e ke perjetuar perballjen me kete realitet kaq te ndryshem nga ai qe na eshte servirur nese e marrim te vertete?

cfare do te thote germa G te stema e Illuminati sikur nuk e hasa askund ndoshta nga deshira e madhe per ti kaluar edhe pak shpejt dhe lexuar me shume
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 28-03-2008 mė 09:21

E si mund te jem perballur? Mendo pak ndjesine qe provon kur bindesh qe te kane genjyer dhe mashtruar per kohe te gjate... Cfare prodhon kjo ndjesi? Me duket se ne kete pike kjo eshte ne varesi te kujtdo. Reagimet jane te ndryshme sic jane dhe perceptimet.

p.s. Per simbolin e iluminatit shiko temen e teorive konspirative sepse shpjegohet aty.

superman Maska e rolling
    Anėtarėsuar
    20-11-2007
    Vendndodhja
    rrokulli
    Postime
    132
    nuk do te them asgje per kete qe e ke fotografaur ajo vajza, se nuk besoj ehde shume qe ne fillim nuk i jane paraqitur e me vone ne kompjuter ijane paraqitur, nje tregim i vjeter per femije.

por se ne nuk jemi njerezit evetem ne univerz per kete jam 99.99%.
    ne gjithe kete univerz duhet te kete nje planet qe i ka keto kushte si te tokes ku ngrohja, graviteti, oksigjeni etj. jaen te njeta me token atehere pa dyshim qe ka njerez si ne edhe ne ate planet

Me lejoni te sqaroj dicka. Kjo teme eshte bashkuar me nje tjeter, pra kane qene dy te tilla, njera me sondazh dhe tjetra me informacion. Duke qene se tani jane bashke dhe shume voluminoze si dhe me tendence per tu zgjeruar akoma dhe me shume atehere do ju kerkoja brenda mundesive qe te perqendrohemi tek informacioni qe ka dhe ai qe do shtohet. Le ti evitojme komente te tipit besojme apo nuk besojme apo dhe me keq, diskutimi mbi autenticitetin e fotove dhe te videove. Jam ne brendesi te ngjarjeve dhe informacionin e marr te dores se pare. Pra ju garantoj qe cdo gje qe do postohet do jete e mbrojtur nga falsifikimi dhe mashtrimi. Ne rast se me shpeton dicka ose pres konfirmim, ajo gje riparohet dhe pasurohet direkt me informacion nga une. Ne thelb dua te them qe volumi i temes eshte i tille qe nuk pranon nje diskutim mbi fenomenin pasi do mbusheshin faqe te tera dhe askush sdo kishte kohe e deshire qe te shfetonte 20 apo 30 faqe me qindra shkrime per te mesuar dicka.

Shpresoj qe mos ndiheni te ofenduar nga kjo nderhyrje dhe sinqerisht dua te kuptoni qe vleresoj pjesmarrjen e te gjitheve. Arsyeja e vetme eshte qe te mbetet nje teme e lexueshme dhe e deshirueshme per anetaret.

Faleminderit

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ka dhe nje fakt shume interesant. Ne vitin 1963 arkeologu francez profesori Marcel F. Homet zbuloi nje shkrim megalitik ne gure ne Pedra Pinta, Brazil. Shikoni simbolet dhe cfare ngjashmerie kane

Me simbole te tilla te pershkruara prej vitesh nga shume te rrembyer dhe te kontaktuar mund te mbush faqe te tera por nuk eshte ky qellimi i kesaj teme. Ketu vendosen informacione thjesht te pergjithshme mbi fenomenin. Historia e Ufo-ve nuk fillon sot dhe te perpiqesh brenda disa rrjeshtave te paraqesesh sado pak nga kjo histori, eshte e pamundur. Nje tjeter i kontaktuar/rrembyer qe ka dhene shume informacion mbi kete lloj shkrimi simbolik eshte dhe Jim Sparks i cili ka shkruar dhe nje liber te detajuar per eksperiencen e tij dhe sidomos per shkrimin alien. Libri titullohet The Keepers: An Alien Message for the Human Race dhe mund te gjehet ne amazon pa problem fare. Ju ftoj ta lexoni pasi eshte shume interesant.

Darius, me duket mua apo shenjat ne ate qe eshte si pune disku fluturues, jane nje svastike dhe numri 666?

Epo svastika nje origjine duhet ta kete o Barat. Pikat e energjise trupore (chakra) dhe asaj tokesore dikush ja ka mesuar dhe tokesoreve. Ce do qe eshte nje njohuri e humbur dhe pret te rigjehet.

p.s. Per 666 mund te jete thjesht rastesi.

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    E pse e fshive pyetjen time? Nqs nuk e dije thoje, qe nuk e di, sic tha ai tjetri dhe bija info me shume.

Ja dhe nje video e fotografive te asaj qe thashe me pare:

http://video.nbc11.com/player/?id=233521
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BOKE : 28-03-2008 mė 14:56

Boke me fal po nese nuk e lexon gjithe temen nuk eshte faji im. Ne shkrimin #445 te kesaj teme ke dicka per Drone te Isaac Caret.Rastin e ketij objekti e njoh shume mire sic njoh dhe analizen perfekte qe i eshte bere nga Linda Moulton Howe. Coast to Coast e degjoj pernate dhe ja ndjek website me kujdes por deri ne momentin qe te kete nje konfirmin te vertetesise se objektit une nuk mund te mbush faqe kot me shkrime. Me duket se e bera shume mire te qarte arsyen pse (lexo te lutem shkrimin #515).

Nqs nuk e dije thoje, qe nuk e di, sic tha ai tjetri dhe bija info me shume.
    Ti tani e pe dhe e solle. Une kam qe ne prill te 2007 qe e ndjek kete ngjarje (qe kur u publikua nga Coast to Coast.)

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Une para nja dy ditesh e pashe tek lajmet qe e dhane. Beri pak si buje. lol

Paska nje vit ky muhabet? Varja atehere.

Thanks.

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Epo svastika nje origjine duhet ta kete o Barat. Pikat e energjise trupore (chakra) dhe asaj tokesore dikush ja ka mesuar dhe tokesoreve. Ce do qe eshte nje njohuri e humbur dhe pret te rigjehet.

p.s. Per 666 mund te jete thjesht rastesi.
    "As above, so below", normal...
    Po me shume me cuditi numri 666 sesa svastika, e cila normalisht qe ka lidhje me zoterit (ketu pastaj duhet te dalim jashte teme).
    Nuk me duket rastesi ai numer (nese eshte riprodhuar me saktesi), sepse dhe vete numrat simbole jane fundja.

Faqja 48 prej 106 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •