Close
Faqja 44 prej 106 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1060
    Mos dilni nga tema ju lutem. Jane pothuajse 500 shkrime dhe nje numer i madh faqesh ne kete teme dhe shkrimet jo direkt brenda saj e rendojne shume dhe e bejne te pamundur per lexuesin qe te ndiqet. Kjo teme eshte vetem per UFO-t dhe aspak per biblen apo shkencen apo ndonje gje tjeter. Cdo gje qe lindi nga diskutimi im me Peniel eshte pasi ne dokumentat e Detit te Vdekur ka referenca te qarta jo vetem per ufot por dhe per alienet. Pra jane njohur dhe madje kane qene te perfshire ne tekstet bilblike por me pas jane hequr. Kjo eshte e vetmja arsye pse kjo teme trajtoi per nje moment dhe kete subjekt. Per pjesen tjeter ka shume tema te hapura gjithandej dhe mund te vazhdohen aty.

Faleminderit.

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Sa i apasionuar je mer daje, Po si nuk ka nje fakt te vetem ne nje muzeum apo edhe qymez pulash qe te vertetoje keto gjallesa inegzistente deri tani.

Darius perderisa je shume i dhene pas ufologjise te sugjeroj une dicka te ngjashme me disqet e tu imagjinare. Shiko te gjesh ne internet mbi nje lloj avioni teper sekret qe nuk punon me karburante apo energji te ngjashme me to, behet fjale per shtytje elektrike ne pafundesi dhe per kete mjafton nje burim drite si lende e pare per kete lloj shtytje me plasje.

Amerikanet shpesh degjojne bubullima te largeta edhe ne nje qiell teper te paster, dhe shohin shpesh edhe rrathe te bardhe andej nga vjen bubullima, jane pak a shume si ai rreti qe mundohemi te bejme me tymin e cigares.

E kam ndjekur me interes kete emision ne explorer 3.
    Degjor mor mik ! Sa per ate qe ti thua (nese e ke llafin per projektin Aurora), eshte perseri MOD britanike qe ka thyer akullin, pasi kane pohuar egzistencen e projekteve dhe motorreve MACH superiore (~5) (EGZISTOJNE TE TILLE deri ne 21 mendojne disa kerkues...pothuajse 7 here me te fuqishem se rekordet aktuale te shpejtesise)...
    Gjemimi qe thua ti, shoqerohet edhe me rrathe ne disa raste dhe eshte tipike e motoreve ne fjale. nuk jane motore qe shfrytezojne vetem elektricitet...por pothuajse gjithmone bazohen te shtytja qe perftohet nga shfrytezimi i fushes gravitacionale te tokes...Ata qe guxojne ne mbledhjene fakteve e shpjegojne kete teknologji si teknologji aliene (por jane tekstet e lashta indiane ama qe flasin per avione te tille, dhe kinezet e rusia shfrytezojne burime te tilla per kerkimet e tyre)

Perseri nje burim super i kontrolluar qe eshte nje "TVSH" gjigande, pra qe sherben vetem per propogande ne favor te politikes, CNN, nxjerr shkrime materiale int. fakte etc per UFO-t...

lexo ketu CNN qe flet per MOD britanike dhe ufo-t..
    UFO case blocked by MoD
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/politics/2537115.stm

Nuk eshte me ceshtja nese egzistojne apo jo...sepse ka ngelur vetem qe te kete deshmi nga 99% e popullates tashme...sepse me kaq raste te evidentuara e te arshivuara, nuk ka qeveri ne bote te thote per to qe jane halucinacione
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BARAT : 27-12-2007 mė 13:31

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Edhe ministri i mbrojtjes se Japonise kishte dhene nje deklarate se Japonija e ka mbrojtjen e dobet nese sulmohet nga alienet. A ka qene qellimi politik apo jo nuk e di.

If Godzilla ever attacked, Japan would be defenseless. That's what the nation's defense minister warned when discussing the country's pacifist constitution. He also said the country was vulnerable to space aliens.

"We should consider various possibilities," Shigeru Ishiba said. "There is no need at all to do this at the Defense Ministry, but I want to consider what to do by myself."

Marre nga New York Post.
    Pjese nga shkrimi
    (nuk eshte Ministria e Mbrojtjes se Japonise, por edhe vete Kryeministri i vendit qe jep deklarata te tilla):

Questioned about the existence of alien spaceships, Japan's Prime Minister Yasuo Fukuda thought about it and then answered carefully.
    He said he had "not yet confirmed" whether they existed.
    The conspiracy theorists will note that the answer was not a "no".

Shkrimi i plote :

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asi...ic/7150156.stm

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    A besoni ne ekzistencen e UFO-ve dhe te qenieve jashtetoksore?
    po besoj shum zaten ne jemi te rrethuar me mistere te llojllojshme por njerzimi quditerisht gjithmon mundohet ti gjej ''argumente'' shpesh her qesharake.
    Darijus un kam pa nje emision ktu ne gjermani ti mesiguri e ke par pasi aje dokumentare ishte amerikan ne te ishin te intervistuar mosgabovsha 2 apo 3 alien por pa pamje fytyre ne errsire behej intervista por vigura e tyre ishte si e jona njerzimit simbas tyre ata kishin lidhur marrveshje me SH.B.A qysh moti por tash kishte ardhur koha te thuhen spaku pjeserisht disa gjera por e verteta e plot nuk mund te thuhej tani,ata thonin se jane disa prej tyre ne forme te njerzve dhe jetojn ne mesin enjerzve ne toke pa u hetuar fare ata ishin me misin ne tok madje gazetari e pat pytur se mese ushqeheshin ne toke por se pata kuptuar mire po mos gabofsha ushqimi kryesor i tyre ishin disa lloj sallatash.sqaruan shum gjera interesante qe me paten len me goje hapur por tash sme kujtohen gjith detajet e intervistes.nese e ka pare dikush do bente mire te naj rikujtonte detajet esaje.

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anėtarėsuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perėndinė
    Postime
    1,257
    Faleminderit Darius.

Ėshtė vetėm njė apo janė tė tre pjesėt?

Gjithė tė mirat.

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtė I Shenjtė...

Te tre pjeset jane i njejti dokumentar. E kam ndare pasi me kerkonte shume kohe qe ta postoja te plote dhe preferova tre pjese te ndryshme. Plus qe eshte me lehte per tu ndjekur ashtu.

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    faliminderit darius per dokumentaret pasi ke njohuri shum doja te di ake hasur ndokund ne ndonje studim se saher ne vite vizitojn?planetin ton ufot dhe ne cilat vende me shum jan pare,ne qfar kohe sa kan qendruar me shum dhe qka kane marrur nga toka me shum deri tash,aka ndonje zbulim deri sod per ndonje baze te mundshme te tyre nen dete si psh BERMUDET etj.
    mesa kam degjuar une deri sode nga toka kane marrur nga njerzit e te gjitha lemive si psh,mjek filozov shkenctare pylltar mose ti permendi te gjitha lamit un kam mendimin se munde te organizojn nje jet si te tonen dikund tjeter ose thjesh ju nevoiten per ekspertiza te ndryshme.te pershendes

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Peniel:

Shikoj shume te perbashketa midis "krijesa(ve) qė kishin trup por me pamje engjėllore, tė shndritshėm (jo Nefelimėt)" dhe Gog/Magogeve, Xhuxh/Mexhuxheve te burimeve fetare.

Per me shume ishte Dhulkarnenji dybriresh qe me urdherin e Perenedise ndertoi penda me metal shkrire te cilat ndajne boten tyre nga e jona jot. Ne kohen e Apokalipsit digat do hapen dhe te privuarit do dalin jashte. Nuk me kujtohet me saktesi, por kam pershtypjen qe keto diga ai i ndertoi andej nga lind dielli...

Ndonje ide?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar mė parė nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    faliminderit darius per dokumentaret pasi ke njohuri shum doja te di ake hasur ndokund ne ndonje studim se saher ne vite vizitojn?planetin ton ufot dhe ne cilat vende me shum jan pare,ne qfar kohe sa kan qendruar me shum dhe qka kane marrur nga toka me shum deri tash,aka ndonje zbulim deri sod per ndonje baze te mundshme te tyre nen dete si psh BERMUDET etj.
    mesa kam degjuar une deri sode nga toka kane marrur nga njerzit e te gjitha lemive si psh,mjek filozov shkenctare pylltar mose ti permendi te gjitha lamit un kam mendimin se munde te organizojn nje jet si te tonen dikund tjeter ose thjesh ju nevoiten per ekspertiza te ndryshme.te pershendes

Skifter nuk ka ndonje grafik te caktuar se kur eshte numri me i madh i vizitimeve. Ka patur nje ide qe ufot shfaqeshin me shpesh ne kater pikat kyce te vitit tokesor, pra dy ekuinokset dhe dy solsticet. Por kjo ka rene poshte si teori. Po ashtu dhe gjeografia e veshgimeve nuk eshte e kufizuar por eshte pjese e gjithe planetit. Fakti qe degjon me shume nga kanalet apo burimet e informacionit amerikan per kete fenomen eshte se njerezit mbase jane me te hapur ndaj ideve te reja dhe i pranojne ato pa u kufizuar ne dogmen e pergjithshme shkencore.

Per Trekendeshin e Bermudeve ke nje teme te gjere ne kete nenforum dhe mund ta lexosh pasi ka informacion te mjaftueshem.

Faqja 44 prej 106 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •