Close
Faqja 16 prej 106 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 1060
    Alieni i Roswell nuk ngjan aspak me ate te Kines. E para e punes eshte provuar qe autopsia e Roswellit eshte sajese dhe mashtrim. Pra filmimi nuk eshte aspak origjinal dhe ajo qe tregohet eshte nje "autopsi" mbi nje manekin, pjese e efekteve skenike. Ne fakt alieni i Roswellit eshte shume ndryshe nga cfare eshte pershkruar nga deshmitaret e 1947 dhe ketu filloi dhe dyshimi me i madh per vertetesine e tij. Ndersa alieni i Kines perngjan shume me pershkrimin e alienve Gri te tipit te 2-te qe jane nga Zeta Reticuli 2 dhe nga Bellatrix.

i/e regjistruar Maska e K.TORO
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Postime
    53

Cool Besoj ate qe mendoj.

Realisht une nuk besoj cdo gje qe shkruajne ose thone te tjeret. Nese dikush thote se Aljenet egzistojne ose thote te kunderten, lexoj rreth kesaj teme ne shume variante pohimesh ose mohimesh dhe me vone me ane te llogjikes time vendos vet nese me duhet te besoj ose jo.

Une besoj se ka Aljene dhe se ata kryejne aktivitetet e tyre ne Toke. Te hiqesh indeferent nga nje fakt i tille nuk ja vlen, dhe ata qe jane skeptike dhe thone qe po nuk i pash me sy nuk besoj ja fusin kot, pasi ne besojme ne aq shume gjera kot se koti dhe pa i pare fare sa nuk kane te llogaritur.

Mendimi im eshte qe njerzit perpiqen te mos besojne ne gjera qe i kane frike sic mund te jene Alienet ose jashtoksoret, ata besojne se bota eshte perfekte dhe jeta ne planete te tjere nuk mund te egzistoje pasi ashtu thuhet ne muhabetet e lagjes.

Lexoni me shume dhe do te bindeni qe nuk jetoni vetem ne kete bote. Ju doni te thoni ku jane? Hapini syte te shikoni, mos prisni qe alienet tju bejne nje vizite ne shtepi qe ti besoni.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Alieni i Roswell nuk ngjan aspak me ate te Kines. E para e punes eshte provuar qe autopsia e Roswellit eshte sajese dhe mashtrim. Pra filmimi nuk eshte aspak origjinal dhe ajo qe tregohet eshte nje "autopsi" mbi nje manekin, pjese e efekteve skenike. Ne fakt alieni i Roswellit eshte shume ndryshe nga cfare eshte pershkruar nga deshmitaret e 1947 dhe ketu filloi dhe dyshimi me i madh per vertetesine e tij. Ndersa alieni i Kines perngjan shume me pershkrimin e alienve Gri te tipit te 2-te qe jane nga Zeta Reticuli 2 dhe nga Bellatrix.
    Une nuk thashe se ata ngjajne ashtu si 2 vellezer ngjajne me njeri-tjetrin, por ngjajne sic ngjajne 2 humanoide me njeri-tjetrin.

Dje tek edicioni informativ i "Italia 1" thane se apollon qe u ul ne Hene mund ta kene shoqeruar UFO-t deri ne momentin e uljes. Dhe jepte zerin e njerit prej astronauteve qe thoshte: O zot, qenkan te vertete.

Pikerisht ashtu K.Toro. Njerezit nuk duan te besojne asaj qe i tremben ose qe mund te peshtjelloje psikozen dhe qetesine e tyre mendore. Edhe une jam i mendimit qe jo cdo gje qe lexohet dhe thuhet per jashtetokesoret duhet marre si e vertete por sejcili prej nesh eshte ne gjendje te arrije nje konkluzion te caktuar nese lexon dhe kerkon per kete subjekt. Materialet jane kaq te shumta sa ska ku te shkoje. Mjafton nje selektim dhe mendje "e hapur" dhe gjerat shikohen me ndryshe...

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga K.TORO

Lexoni me shume dhe do te bindeni qe nuk jetoni vetem ne kete bote. Ju doni te thoni ku jane? Hapini syte te shikoni, mos prisni qe alienet tju bejne nje vizite ne shtepi qe ti besoni.
    E pra ku te shikojne njerezit? qe ta fitojne bindjen.

GL_Branch vende ku mund te shikosh ka me qindra. Si per fillim mund te kerkosh ne internet (nese ke nevoje per ndihme mund te te jap faqe te tera me adresa) dhe rruga tjeter (qe e gjykoj shume me te pershtatshme) eshte nepermjet librave. Pjesa me e madhe e materialeve per ufologjine jane ne anglisht dhe kjo eshte e kuptueshme sepse dhe ufologet me te medhenj dhe dinjitoz sot ne bot jane amerikane. Nese ke njohuri te kesaj gjuhe atehere sdo e kesh fare te veshtire. Persa i perket librave ato jo gjithmone mund ti gjesh neper dyqane sepse eshte nje literature shume specifike qe ose mbarohet shume shpejt dhe nuk rifreskohet me kopje te tjera ose nuk qarkullon fare neper librari dhe qe mund ti gjesh veten ne internet ne vende si amazon.com etj. E di qe eshte e kushtueshme por kjo eshte e vetmja menyre. Po ashtu mund te shkarkosh online nepermjet programeve P2P e-books ne pdf qe jane te shumta (nese ke deshire une kam nje arkiv shume te madh librash te tille). Problemi nuk eshte tek gjetja e materialit por tek seleksionimi i tij. Ufologjia eshte e mbushur me mashtrues, genjeshtare dhe sajues te neveritshm dhe jo cdo gje qe thuhet dhe shkruhet eshte e vertete. Qe te arrish te gjykosh me trurin tend dhe te mos influencohesh nga ajo qe lexon me pare duhet krijuar bagazhi i duhur dhe kjo eshte gjeja me e veshtire sepse nuk eshte dicka qe realizohet ne nje muaj apo nje vit. Do kohe dhe perkushtim. Nuk eshte se do lexosh nje histori te bukur apo thjesht interesante dhe qe mund ta fillosh nga faqja 10 se perseri kuptimi aty eshte. Nese do te jesh ne gjendje nje dite te kesh pavarsine tende ne mendime dhe ide (ne lidhje me ufologjine) duhet filluar nga A dhe pastaj me rradhe. E perseris, ufologjia eshte e mbushur me mashtrues dhe sajues. Jo cdo gje qe paraqitet eshte reale. Dhe sidomos duhet patur parasysh faktori me kryesor qe eshte ose jane operacionet e kunderzbulimit te agjensive te ndryshme te inteligjences qe kane krijuar apo fallsifikuar histori te tera te paqena mbi ufo dhe aliene per te futur ne qorrsokak komplet ufologjine dhe ufologet dhe sidomos per te larguar vemendjen nga programet sekrete te tyre te teknologjise kryesisht ushtarake (sic ka qene rasti me avionin B-52 Stealth qe testohej ne Area51) etj...

Per ty ose kedo tjeter qe kerkon se ku mund te marri informacionet nga fillimi ose do qe ti jap materialet qe une kam, mund te me drejtoheni privatisht me mp ose adresen e e-mail qe kam ne forum dhe mund tju jap me deshire cdo gje qe kam.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    69
    per mendimin tim skepticizmi persa i perket fenomenit UFO egziston deri ne momentin qe vertetohet me parjen actuale te nje anije jaashte ketij planeti. nuk e di nese do kete ndonje tirons ketu ne thread qe te me back-up kete history.

Ishte vere e 90's, nuk mbaj mend nese korrik a gusht po mbaj mend qe bulevardi ne tirane ishte mbushur plote ne xhiro. mund te kete qene ora 9 i darkes. Une bashke me doren time te shoqerise ishim ulur tek "guri" pjesa bordure e fundit, tek Hotel Dajtit qe kalon pastaj tek ura e madhe e lanes. xhiroja po vazhdonte normalisht, kur brenda disa sekondash e tere turma e xhirosh psheretiu me nje wow dhe kthyen koken per nga mali i Dajtit. Ne ishim ulur ne bordure, u cuam the pame nje anije gjigante UFO e cila dukej sikur ishte ne zjarr. aq shume ndriconte. isthe gjigante e perserise me dritare te vogla. ndejti ndofta ne ate pozicion per 10 ose me pak sekonda dhe u zhduk me nje shpejtesi skandaloze. per skeptiket e di qe sdo besojne por nqs ka ndonje tirons qe ka qene aty ate nate dhe eshte ketu ne forum, jam i sigurt qe do te me back up ne kete story.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga oidel : 28-07-2006 mė 04:26

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Shpeshhere neper komente verej qe ka shume njerez qe i ngaterrojne UFO't me ALIEN'et.Eshte njelloj sikur te ngaterrosh shoferin me makinen dhe ti therrasesh qe te dy me nje emer.

Ajo historia qe tregove ti oidel duket interesante!Fakti qe dukej sikur ishe ne zjarr eshte teper e logjikshme per nje trup qiellor qe deperton ne strato/atmosfere.Nuk dua te jem skeptik por jane shume arsye qe te shtyjne ne skepticisem! Dhe nje nga keta dhe me e logjikshmja mbase eshte pyetja: Pse keta udhetare te hapesires udhetojne me mijera mijera vite drite neper Univers dhe kur vjen momenti qe zbulojne nje planet te tille si Toka,hezitojne te krijojne kontakt me njerzimin por gjithmone duken per disa sekonta dhe zhduken??

As per nje moment nuk dyshoj qe qenie jashtetoksore ka!Sidoqofte qeshtja e vizites se tyre ne Toke per mendimin tim ngelet akoma ne pikepyetje.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Zeri i Mirdites, me mijera vite drite mund te udhetojme ne, se ata kushedi se c'dreqin perdorin per te pershkuar distanca kaq te medha. Ne nje nga keto temat e ketij forumit eshte dhene dhe nje skice e perthyerjes se hapsires dhe kohes, nje nga mundesite qe ata mund te perdorin dhe qe pak a shume e kap dhe truri yne. Kushedi sa mundesi te tjera ka qe ne as mund ti konceptojme.
    Perse hezitojne per te kontaktuar me ne? Ne nje dokumentar per balenat, ishte nje moment kur shume balena kishin ngecur ne cektinen e nje plazhi australian dhe nuk lejohej qe te ndihmoheshin per te mos prishur ekujlibrat dhe ato u lane qe te ngordhnin te gjitha aty. E njejta gje mund te jete dhe me ne, nuk kontaktojne, ose nuk behet publik kontakti me alienet, per shkak se kontakti me ta mund te prishe gjithe ekujlibrat e botes tone. Ata, nqs ekzistojne, jane shume here me inteligjent se ne dhe do kene nje arsye te forte se perse nuk duan qe populli ta marre vesh ekzistencen e tyre. Kur te jete momenti i duhur edhe ata do te "prezantohen".

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Zeri i Mirdites, me mijera vite drite mund te udhetojme ne, se ata kushedi se c'dreqin perdorin per te pershkuar distanca kaq te medha. Ne nje nga keto temat e ketij forumit eshte dhene dhe nje skice e perthyerjes se hapsires dhe kohes, nje nga mundesite qe ata mund te perdorin dhe qe pak a shume e kap dhe truri yne. Kushedi sa mundesi te tjera ka qe ne as mund ti konceptojme.
    .
    Mose e ke fjalen per kete temen KETU? Eshte teme qe e kam hapur qe vitin e kaluar...dhe po pregadis materiale te tjera per ta vazhduar.

Sidoqofte,ne rastion e Alieneve dhe UFO've....ajo qe solla une nuk eshte e vetmja arsye qe te shpie ne skepticisem.Flasim per qenie qe perderisa kane gjetur kyqin e udhetimit me shpejt se drita kane nje intiligjence te paimagjinuar nga ne! Me kete lloj teknologjie ata mund te imitojne pamjen e gjithckaje,dhe fare thjeshte mund te fluturojne ne menyre te padukshme.Imazhi i alieneve dhe i UFO've ne trurin tone eshte i njejte.Nje disk fluturues,qenei te jeshilta me koke te madhe,trup delikat dhe sy te medhenj.Me pelqen te besoj se jemi vizituar nga jashtetoksore por sa me shume e mendoj,logjikisht aq me e veshtire behet.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Faqja 16 prej 106 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •