Fotot e tjera jane respektivisht e para ne Amerike, e dyta perseri ne Amerike dhe tjetra ne Canada.
Fotoja e pare eshte bere ne 20 Korrik 2005 Cockaponset State Forest, CT nga dy shoke te cilet po ushtroheshin me bicikletat e tyre mountain bike ne Cockaponset State Forest dhe fotoja eshte realizuar ne afersi te Lumit Connecticut, jo shume larg centralit berthamor qe ndodhet aty. Ne kete moment njeri nga shoket tregon siper ne qiell tre objekte qe fluturonin shume ulet dhe shume ngadale per te qene mjete fluturuese konvencionale.
Foto e dyte eshte eshte bere perseri ne Amerike ne 6 Gusht 2005 ne Salt River Canyon, Arizona (jo shume larg vendit ku ka ndodhur rrembimi i Travis Walton per te cilin eshte bere dhe nje film tashme i famshem i titulluar Fire In The Sky) dhe duke qene se pejsazhi ishte shume terheqes njeri nga personat qe po udhetonte ne makine ben ca foto te mjedisit. Vetem kur fotot kalohen ne kompjuter nga kamera dixhitale, shikohen detajet dhe ato qe kishte kapur objektivi.
Edhe ne kete foto une kam zmadhuar pjesen e disqeve dhe e kam bashkangjitur me foton kryesore.
Foto e trete eshte bere ne 8 Korrik 2005 Kamloops, British Columbia, Canada nga nje person e quajtur Shelley e cila po qendronte ne oborrin e shtepise se saj kur vemendja ju terhoq nga nje objekt qe ndriconte shume ne qiell. Objekti kishte nje ndricim te forte por te ftohte dhe qe here pas here dukej sikur zmadhohej dhe zvogelohej. Objekti paraqitej shume i vecante dhe misterioz dhe leshonte nje lloj refleksi qe perqendrohej vetem ne madhesine e vete objektit. Po te shikoni me vemendje krahun e majte te fotos dallohet refleksi i turbullt i objektit.
Krijoni Kontakt