Close
Faqja 13 prej 106 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 1060
    Citim Postuar mė parė nga arturo
    o moderator

-eksperimenti i filadelfias

-trekendeshi i bermudeve

-dhe informacionet qe ke sjelle ne lidhje me ufot ne librin lufta e dulces jane shume te vjetra dhe i takojne perjudhes se luftes se ftohte

keto informacione une i lexoja te gazeta E PANJOHURA qe botohet rregullisht ne tirane dhe ku une kam punuar si bashkepunetor ne fillim te viteve 90,(te rilexoj te njetat gjera me vjen cudi)

persa i perket postimeve te mija ne lidhje me ufot une solla materjale qe jane te viteve te fundit dhe nuk kishte ndonje gje per te mos u kuptuar sepse aty kishte materjale te sakta per te pakten 20 rraca qe dihet boterisht qe jane prezent ne planetin e tokes

persa i perket angazhimeve te tua ne organizata te ndryshme boterore ,po te bej me dijeni se une i kam pare ufot rregullisht qe nga viti 1986 ,dhe kam edhe me shume po deshe ne lidhje me ufot

kaq kisha
    Arturo!

Me vjen keq qe po detyrohem te debatoj me ty ketu ne nje kohe qe pozicioni im i moderatorit eshte qe te ndaloj debate te tilla dhe PRISHJE TEME. Kur lexoj pergjigjen tende i bej pyetje vehtes nese e ke lexuar mire se cfare te shkruajta me siper se me duket sikur nga nje vesh te paska hyre dhe nga tjetri te paska dale. E di shume mire se cfare ka botuar e PANJOHURA ne Tirane keshtu qe te lutem sic i thone anglisht Give me a break. Informacioni qe eshte tek Dulce jo vetem qe se ke lexuar tek e PANJOHURA zotrote po as qe e ke pare ne enderr. Ai informacion eshte bere publik per here te pare nga Jason Bishop dhe ndonese ka qarkulluar qe ne vitin 1990 ne ambjentin e ufologjise, per here te pare u be i njohur per publikun e gjere ne fund te viteve 90. Librin e Dulces ti as e paske lexuar fare me duket mua se aty ke informacion deri ne vitin 1995. Te permenda faktin qe kam 11 vjet qe merrem rregullisht jo per te te shitur mend po per te treguar shkallen e kompetences qe kam ne kete fushe (pa permendur 4-5 te tjera perpara kesaj date qe fillova ti hyja leximeve dhe studimeve te ketyre fenomeve) dhe nuk ta permenda kot. E di shume mire informacionin qe ka qarkulluar ne Shqiperi se kam qene njeri nga ata qe e percillja kete informacion.
    Tani le te kalojme tek ajo qe ka me shume rendesi. Sme vjen mire te perseris veten por jam i detyruar te ta shpjegoj edhe njehere. Informacionin ne kete nenforum e sjell per ata 300-400 anetare qe jane te rregullt dhe qe kerkojne vazhdimisht vazhdimin e temave si dhe per ata anetare qe futen rastesisht. Keto tema nuk jane as per Arturon as per Darius dhe as per x-file qe i dine gjerat qe me pare. Ti me permend 20 rracat e alieneve qe ndodhen tashme ne toke. O Arturo!!!! Nuk mund ti paraqes lexuesit nje informacion te tille kaq te prere dhe bruto kur i thone nese nuk e pergatis me perpara per ate qe do lexoje. Si mund te bej une te kuptoj dikush se cfare jane ufot dhe alienet, se cfare ka ndodhur me keta ne 50 vitet e fundit, kush eshte rroli i Qeverise Sekrete dhe implikimi i agjensive te inteligjences ne te gjithe kete ngjarje pa ja shpjeguar me pare dhe dhene informacionin ne menyre te atille qe ne mos ta besoje te pakten ta kuptoje dhe te filloje ta arsyetoje nga faktet qe paraqiten? Sa e sa lexues ketu kane shprehur mosbesim dhe skepticizem ndaj temave te tilla (gje qe eshte normale se ka lidhje me besimin e kujtdo por sidomos ME SHKALLEN E INFORMACIONIT) atehere si mund ti jap une kesaj kategorie lexuesisht nje lajm qe 20 rraca aliene jane ketu dhe kane baza, kane kete, kane ate etj etj etj...
    Per kete arsye perktheva dhe Librin e Dulces, per kete arsye kam hapur dhe kryetemen per UFO-t qe e kam lene pezull per shkak te shkrimeve te tjera qe kam ne dore. Per kete arsye eshte hapur dhe Eksperimenti i Filadelfias, Trekendeshi i Bermudeve. Per kete arsye hapa dhe Mistere si kryeteme qe ta shperndaj informacionin dhe te gjitha pjeset e mozaikut te mblidhen ne fund dhe te dali informacioni i plote qe mbasi te lexohet te pakten te kihet nje ide e pergjithshme nga lexuesi i gjere.
    Kjo nuk eshte website ime personale. Te ishte ashtu e dija une se cfare paraqisja por eshte nje forum me te pakten 20 mije anetare dhe une nuk mund te bej dallime duke dhene informacion per 2% te tyre ndersa pjeses tjeter ti them: Me falni po gjeheni vete mundesine per ta kuptuar dhe besuar kete informacion. Kete gje se bej dot. Te lutem mundohu te kuptosh kete gje.
    Edhe une e di qe Eksperimenti i Filadelfias eshte i vjeter, Trekendeshi i Bermudeve akoma dhe me i vjeter. Po ato jane fenomene dhe ngjarje qe jo vetem kane jehone sot e kesaj dite por kane ndikuar direkt ne jeten tone te sotme. Dhe jane mese te domosdoshme per tu paraqitur dhe shpjeguar. Edhe Roswell eshte i vjeter por eshte ai Roswell nga i cili ne sot kemi duke filluar nga rreze lazeri deri tek transistori apo mikrocipet e shume e shume gjera te tjera.
    Nese perseri nuk do te kuptosh nga nderhyrja e fundit qe po bej atehere me vjen keq po ky nuk eshte problemi im. Leri te tjeret te lexojne ate qe po e lexojne dhe nderkohe je i ftuar te shkruash sa here te duash por gjithmone duke ndjekur nje kronologji te gjerave. Nese kjo gje nuk ndodh une do vazhdoj te nderhyj dhe editoj temat apo shkrimet. Ti nuk je Darius dhe se ke idene se cfare mesazhesh dhe e-mail marr une per keto shkrime dhe tema. Dhe ne perputhje me ato mesazhe dhe e-mail qe jane perferenca dhe kerkesa te lexuesve une hartoj temat dhe rendin e tyre ne forum.
    Kjo ishte replika e fundit.
    Te uroj gjithe te mirat.

P.S. Mu kujtua dicka kur ke shkruar aty qe shkrimet qe bie ti ketu jane te fresketa dhe te reja. Mos harro qe ne shkrimin #84 ne kete teme ke hedhur ketu ne forum nje shkrimin tim te bere tek tema e Eksperimentit te Filadelfias. Pra kije parasysh qe une nuk i marr materialet e mija sa andej ketej neper faqe te te tjereve por i punoj, perkthej dhe shkruaj nga ato qe di. Prandaj dhe jam ne gjendje ta mbroj shume mire materialin qe postoj.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Andreas Epp, 1944. Fabrikat e Skodes. Pra, UFO-n mund ta kete bere dhe njeriu. Shume nga dokumentet mbi kerkimet i moren amerikanet me tonelata, pas lufte. Edhe doli shprehja Roswell'47.
    - - - - - - -

Qenie te tjera duhet te kete ne univers, sepse ka propabilitet shume te madh.
    Po a jane qeliza, a mbase kuklla metalike qe zhvendosen ne menyra te cuditshme, kete si zor ta marrim vesh ne - te tanishmit

Citim Postuar mė parė nga darwin
    Andreas Epp, 1944. Fabrikat e Skodes. Pra, UFO-n mund ta kete bere dhe njeriu. Shume nga dokumentet mbi kerkimet i moren amerikanet me tonelata, pas lufte. Edhe doli shprehja Roswell'47.
    - - - - - - -
    Yep, ka shume mundesi miku im. Lexo kete citim nga shkrimi me numer #33 tek tema per Eksperimentin e Filadelfias

Citim Postuar mė parė nga darius
    e gjetjes se disajnove te disqeve fluturuese ne dokumentat e kapura ne Berlin sapo perfundoi lufta si dhe zerat e shume per ekzistencen e nje disku fluturues te prodhimit gjerman te quajtur Kugelblitz. Keta mendohet se jane disqet qe perballen ushtrine e aleateve gjate ekspedites se admiralit Byrd ne Antarktike ose ne te ashtuquajturen New Schwabenland ne muajin shkurt dhe mars te vitit 1947 i cili udhehoqi 4500 trupa amerikane, britanike, ruse dhe australiane per te mundur mbeturinat e ushtrise hitleriane qe ishin te fshehura ne bazen e tyre arktike te New Schwabenland por qe perfundoi me disfaten e plote te forcave aleate. Ketu jane pare shume kugelblitz...

kureshtar Maska e chi_mai
    Anėtarėsuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    te vetmet fakte qe jane shpallur nga kgb dhe jane me afer reales janne nje vend qe spo me kujtohet emri diku aty ne ceki-ukraine
    ato ishin foto bardh e zi te marra ilegalisht ne nje zone te ndaluar te kgb, ku ishin disa objekte fluturuese qe ngjanin me ato qe kemi pare te gjithe neper filma
    all u need is love

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    o darius

pse u zemerove dhe i fshive postimet e mija ,apo mos valle te ka ngelur hatri se di me shume se ty ne lidhje me alienet????

Hahahahahahah jo o arturo jo. Dituria nuk eshte prona ime Por me the qe nuk e kishe lexuar shkrimin tim me vemendje. Lexoje dhe do e kuptosh pse e fshiva ate qe shkruajte me pas.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Hahahahahahah jo o arturo jo. Dituria nuk eshte prona ime Por me the qe nuk e kishe lexuar shkrimin tim me vemendje. Lexoje dhe do e kuptosh pse e fshiva ate qe shkruajte me pas.
    nuk po them se dituria eshte prona ime apo e jotja ,por ne lidhje me alienet une di me shume se ty sepse kam qene i dhe jam ne kontakt me entitete hyjnore, dhe kam edhe historite e mija ne lidhje me alienet

kjo eshte e gjitha

Ok jam dakort me ate qe thua dhe me behet qejfi. Tani meqe te kerkova qe te lexoje pergjigjen qe ta dhashe po e them edhe njehere ketu. Nderhyrje te tilla jane jashte teme dhe e demtojne ate. Po pate gje per te me thene flasim privatisht. Ne rast te kundert cdo nderhyrje qe nuk ka te beje me temat do fshihet. Po ta kishe lexuar pergjigjen time te mesiperme sdo ishte nevoja fare per kete debat.
    Kalofsh mire

Foto spektakolare e nje UFO-je

Po te duash te botosh fotot e ufo-ve qe jane pare neper bote mund te mbushesh faqe te tera. Por kjo qe do postoj me poshte eshte nga me te pastrat qe eshte fotografuar diten. Eshte marre ne Ishullin e Vancouver ne Kanada paraditen e 25 Nentorit 2005. Per analizimin e kesaj fotoje jane shpenzuar pothuajse 23 ore nga eksperte te ndryshem. Rezultati eshte unanim: Fotoja me e mire dhe 100 % autentike e nje Objekti Fluturues Te PaIdentifikuar. Autori i fotos eshte Rob S_____ qe jeton ne Edmonton, Kanada dhe vete foto eshte kryer me nje aparat dixhital Canon 3.1 megapixel.
    Autori i fotos shprehet se nuk e kishte idene se cfare kishte fotografuar vetem kur mbasi beri fotot upload ne kompjuterin e tij pa se cfare ishte kapur ne aparat.
    Shikoni fotot dhe gjykoni vete
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Sipas nje raporti te paraqitur ne Konferencen Vjetore te MUFON ne Amerike numri i veshgimeve ne te gjithe boten qe nga viti 2004 eshte rritur rreth 55 % ne krahasim me vitet pararendese. Ky numer ne SHBA eshte ende me i madh dhe shkon rreth 63 % fale kjo popullaritetit te madh qe kane kamerat dixhitale dhe videokamerat. Dhe sidomos kurajos se njerezve per te raportuar ate qe kane pare. Ndryshimi i mentalitetit te popullsise amerikane ne lidhje me UFO-t ka ndryshuar ndjeshem dhe numri i raporteve po rritet dite mbas dite.

Sic e thashe ne shkrimin e mesiperm foto per ufot ka plot duke filluar qe ne vitet 20 te shekullit te kaluar dhe ska kuptim qe te mbushen faqet me foto.
    Por mendoj se ja vlen te paraqiten foto te vitit 2005 e mbrapa te bera kryesisht ne Amerike ose nga turistet amerikane neper bote.
    Postimin e fotove do e shoqeroj me nje koment te shkurter per sejcilen foto qe te kihet ideja se ku eshte bere dhe si.

Fotoja e pare eshte marre ne 2 shkurt 2005 ne Half Moon Bay, California nga Watson Morris i cili tregon se ishte duke kryer disa foto ne bardh e zi te formacioneve shkembore buze plazhit kur degjoi disa nga plazhistet qe bertisnin te eksituar dhe qe shikonin siper ne qiell. Disqet qe fluturonin shume ngadale u afruan shume tek formacioni shkembor dhe me pas u zhduken si rrufe. E gjithe skena zgjati vetem 30 sekonda.

Foto e dyte eshte bere ne Tintagel ,Cornwall, Britania e Madhe ne 2/21/2005 10:14:32 PM nga Patricia ndersa po fotografonte disa familjare.

Foto e trete eshte marre ne Litchfield, Connecticut, USA ne 10 tetor 2004 nga nje person qe deshiron te mbetet anonim, me profesion mesues dhe qe po udhetonte me makine sebashku me familjen.

Fotoja e trete u editua nga une duke bashkuar imazhin kryesor me nje zmadhim te disqeve qe te jete me e qarte. E bera per shkak se forumi sme lejon postime te me shume se 3 fotove ne te njejten kohe.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

Faqja 13 prej 106 FillimFillim ... 311121314152363 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •