ca ishte kjoo po erdhen gocat vin ene cunat?
nejsee mduket shum ide e mir do ishte me verte nice![]()
ca ishte kjoo po erdhen gocat vin ene cunat?
nejsee mduket shum ide e mir do ishte me verte nice![]()
LOL... me shkolle e te kulturuar thote ky? Po mire mo si do ti ndalosh cubat pa shkolle per te ardhur?Postuar mė parė nga DJTAN
Nesje, nje kafe/pijetore ne Danforth (Iliada) te Premteve e te Shtunave ka marre 2 cuna Shqiptare qe i bien qemanes (kenge Jevgjish pak a a shume). Isha dje per here te pare: vallahi 85% meshkuj ishin e ato femra qe ishin aty s'u shifshin dot me sy.. Plus qe gjysma e robve aty ishin te depresum [ceshjtje paresh e letrash].....jo vallahi party me keto s'bohet.
une per veten time jame shume i gezuar per faktin se e ke marre nje iniciative te tille dhe besoj se do te dali me sukses.
Qafir per punen e Iliades tashti u kthye ai korcari qe nuk me pelqen shume por kur ishte ai tjetri ambjenti behej shume mire aty. Une per veten time iki shpesh aty, pij ndonje birre dhe i fus nje kercim valles ali pashes edhe pastaj iki ne ndonje disko. puna eshte se ajo nuk eshte disko dhe thjesht nje kafe ku mosha eshte mbi 40 vjec. si mendon se do vijne femrat 20 vjecare aty ne ate disko?
ca u be e hapet diskon ne toronto apo prisni te vi behari?
tan pershendetje bro.
Hey pse mer se nje fare klubi me muzike shqiptare e kemi. Ja shkoni te Pano tek Iliada ne Danforth te premteve dhe te shtunave ne darke se kendon Alketi me Rrelin qe te kenaqet shpirti.Tani kercejne vetem meshkuj me njeri tjetrin po ska gje se ka lezetin e vet edhe ajo gje. By the way Relin e kemi pe Korce po nuk kendon tepke si i tille....
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ej un sapo kam ardh ne TO.
kam vetem 20 dit.
A me update ndonjeri se ca po nodh ktu?
si eshte kjo puna e pubeve,lokaleve kafeve a ku di gjo un.
Rrofshi!
John Gjata
Toronto, Canda - john_gjata@hotmail.com - (416) 244 7307
ne danforth eshte nje kafe Iliada dhe cdo te premte dhe te shtune ka mbremje shqiptare me muzike shqiptare. ndersa se shpejti pritet te hapet nje disko shqiptare.Postuar mė parė nga John_Gjata
ctu desh e lal e erdhe ne toronto amon!
Kurse mua me pelqen shume ai bjondua qe kendon si e ka ai LenciPostuar mė parė nga pepi
o zhot sha i mil she esht
![]()
![]()
I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways
Hej Ngela tu bo pyetje eeee?
C'ti bejme, na duhet ca kohe te ambientohemi!
A ka ndonje chat room per ne TO. ?Po gjimnaziste ne TO nga AL ka ketu?
Kete te hen filloj shkollen dhe kam pershtypjen se nuk njoh njeri....
Anyway!
Pershendetje edhe nji her.
PS: pse erdha ne CA? - gjoja per shkollen pra!![]()
John Gjata
Toronto, Canda - john_gjata@hotmail.com - (416) 244 7307
ne cfare gjimnazi do fillosh?Postuar mė parė nga John_Gjata
Krijoni Kontakt