Verejtja ishte me vend. Duke kursyer menyren e te shprehurit mendoj se romanca dhe muzika duhet te ishin vendosur ne sondazh. I shtova dhe nga ky moment mund te votohet dhe aty.Postuar më parë nga Clauss
Më Pranë Njëri-Tjetrit
Shtypi dhe Politika
Çështja Kombëtare
Kultura
Bota Shpirtërore
Shkenca
Rubrikat
Sporti dhe sportdashësit
Argëtim & Zbavitje
IRC.ALBASOUL.COM
Projekti dhe Shërbime
Forume Shtesë
Tema Shoqerore
Verejtja ishte me vend. Duke kursyer menyren e te shprehurit mendoj se romanca dhe muzika duhet te ishin vendosur ne sondazh. I shtova dhe nga ky moment mund te votohet dhe aty.Postuar më parë nga Clauss
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Verejtja ishte me vend
aman mos i jep kurajo se i behet qefi.
Se kuptoj Romanca eshte tek "me pran njeri tjetrit" kshu qe ska pse te jet me vehte. Po te jet ashtu po nenforumi "tema shoqerore" pse nuk eshte ne sontazh Darius?
Romancen e hoqja sapo pashe qe ishte Me Prane NJeri Tjetrit. Ndersa Tema Shoqerore po e shtoj tani![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
e shef qe vrejtja e clauss ishte pa vend pra?
dhe muzika duhet hequr sepse ajo eshte tek kultura...se po te jet ashtu po "Letersia" pse nuk eshte ne sontazh?
Darius mos je gje i dashuruar ti? se dhe un e dashuruar jam po nuk ngaterohem kaq shume![]()
E mire po i heq fare dhe le te mbledhim mendjen te gjithe
p.s. Une jam gjithmone i dashuruar mbas dickaje...
ne rradhe te pare une sbera asnje verejtje. une dhashe mendimin tim.
forumista, grusht bashkuar, votoni per muziken!!! votoni per kulturen!!! e dime qe tek-tuk keshtu jemi divorcuar me kete nenforum po votoni!!! ne temen-festivalin festiv qe do shpalle fituesit e sondazhit do kete prerje shiritash te kuq me gershere te arta, pacarak me miell misri dhe foto nudo te moderatoreve te forumit fitues. Go musica go!!!!
PS: moj FierAkja143 cfare paske qene moj ti
PPS: Darius sme le shkrim pa moderuar hahaahah
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 25-04-2007 më 17:42
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Per cilen muzike te votojme moj dreq...per cilen kulture?"...akoma s'e ke marre vesh qe kemi hyre ne epoken e BBF-se...eshte bere arti Shqiptar si arkipelagu i Karaibeve...perse te futem ne ate nenforum apo te me bejne piratet copa copa,
nuk e kam as tankun amfib qe te perballesha me ta e ti fundosja te gjithe ne fund te detit e injorances ku ata lundrojne..![]()
"more" jo "moj" o tankist. me cmende..
me mire te te dali syri sesa nami kur thone.
i am leaving proof.. hahahahah no no living proof, living
Krijoni Kontakt