lol
po folshim per SUV mi dreq ,ene jo per me ngec po me reshkit
:P
BMW SUV osht xham,e kom ne shpi mgjth e 2002 prap s'pyt ic
lol
lol
po folshim per SUV mi dreq ,ene jo per me ngec po me reshkit
:P
BMW SUV osht xham,e kom ne shpi mgjth e 2002 prap s'pyt ic
lol
o-le-le firma
Enderra e cdo njeriu me shpirt " luftarak "![]()
Makina ime me e preferuar ne baze te moshes dhe shijeve tani per tani .... me pas vjen Mercedes por kur te plakemi (lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
No komentttt !!!
Dhe ketij si thua dot Jo !!![]()
Si shpirtttt .............................
te mira karrot qe keni vene nuk thom gje, por shif me sy dhe plas me zemer sikur nuk shkon.
Une i shtrij kembet sa kam jorganin, qe keshtu i kam vene syrin Smart-it.
Eshte the cutest thing qe kam pare ne rruge kohet e fundit. Duket e vogel si gogel, por kur e nget vete te duket si tanks (nuk ben gjera qe i mer era Mercedezi ).
When in Doubt, Act Stupid!
Nausika , pse mi shif me sy e plas me zemer ?
shif me sy ... e hypja se here t'dush ti
No offense po ajo makina me lart sma mbush syrin ... si e sajuar me duket![]()
Postuar mė parė nga PINK
lol...ca thu mi, une vetem prones time ia hypi sa here te dua..prones se tjetrit nuk i afrohem ; )
Smart-i duket si loder vertet, por kur je brenda je me lirshem sesa ne jeep Cheroke..not kidding....
Kur ta kem timin, do te mar xhiro po te vish keneja![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Ne kohen tone ka pas nje makine qe e qujshin "Gamor me avull",Postuar mė parė nga PINK
Kerkove gjithanej neper arkiva, po s'gjeta gje
Si duket i kane cu ne Mal Te Zi, pas 97 per ti shkrire. Ato po qe ishin alamet vaturash...lol
nausika imagjinoje te shofesh nje cun ne rruge me kete tip makinePostuar mė parė nga nausika
fillon edhe mendon per keq lol
Megjithate them qe vajzave i shkojne keto makina![]()
Ehhh qeka hap tema per makinen qe kam fiksim. BMW ne te gjitha modelet eshte yll po ajo qe mua me pikon dhe me ben te me dali nga goja nje AHHHHHHHH e madhe eshte 760 LSi Sedan. Kjo ketu dmth
Dhe ne Canada sikur fillon me 170 mije $. Uffffffff
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt