Agnosticizëm dhe ateizëm
Të nderuar forumistë ju kisha lutur për diçka që duhet ti përmbahet secili.
Përderisa është hapur kjo temë që deri sot është respektuar dhe konsideruar si serioze duhet edhe qasja juaj në të, të jetë sa më serioze. Nuk është temë chit-chati apo temë për të bërë përshëndetje dhe gallam por temë që menaxhohet nga stafi i forumit me seriozitet të lartë. Perderisa puna e një moderatori është vullnetare askush nuk ju dërgon të futeni këtu dhe të bëni kërkesa me zor ose të futeni vetëm për të prishur një temë me postimet tua.
Çdo gjë ka regullin e caktuar dhe siç dihet në FSH regulli edhe respektohet, mereni si lutje këtë sepse nga postimet që i keni bërë jashta regullores shumë rëndë është të dallosh ato që kanë bërë kërkesa serioze për qasje në stafin e forumit.
Ju përshëndes.
Sui generis
pershendetje dhe gallam...
Rapsoul clirohu nga emocionet dhe na thuaj ca eshte gallam
sa kam qeshur ha-ha .
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 30-10-2010 më 16:17 Arsyeja: i ngaterrova nofken ,ja shkrova gabim :p
Kisha pas qef mu kan moderator te politika.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kam nje pyetje :
Sa moderator jeni gjithsej, dhe sa jan nga Kosova, sa nga Shqiperia e sa nga Ilirida ?
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Gallama o serbisht po nejse tashti.
Nese ka ndonje komision qe merret me shqyrtimin e punes se moderatoreve, SM dhe Admin, d.m.th qe merret me shkarkimin e tyre, une kisha dashur te jem qaty.
Ju flm per konsideraten !
Krijoni Kontakt