Nga ana juaj me duket se nuk shihet se ç'fare eshte duke ndodhur me nenforumin Toleranca Fetare ?? Kendej nga une po.
Aplikojë edhe nje here per moderator tek Toleranca Fetare, me lejoni te jem vetem nje jave, dhe do e shiheni se si shkojn gjerat.
Ky nenforum eshte mbushur me ofendime dhe sharje !!!
Burri 1 X flet !
si nuk e bona nji lutje per mod.
u plakem puntor te socializmit![]()
Jam shume i sigurt se i plotesoj gjitha keto kushte per moderator ne foruminshqiptar.* Te jeni i/e moshes +18 vjec
* Te jeni frekuentues te rregullt te forumit per nje periudhe +6 muajsh.
* Te frekuentoni rregullisht nenforumin qe kerkoni te moderoni duke kontrubuar me artiktuj, shembuj, e opinionet tuaja
* Te keni njohuri mbi lemine qe permbeledh nenforumi
* Te jeni familjarizuar me Rregullat e Forumit
* Te jeni serioze dhe respektoni ato rregulla
* Te keni fituar respektin e anetareve tjere
* Te jeni te afte te komunikoni me anetaret e thjeshte dhe te zgjidhni probleme potencjale
* Te jeni kreativ, entuziast dhe te afte te punoni ne grup me anetaret tjere te stafit
Aplikoj edhe nje here per moderator per tek Toleranca Fetare ose Komuniteti Musliman, me shprese se kesaj here do marr nje pergjegje perfundimtare.
The_Capital.
Burri 1 X flet !
A ka nai ven bosh per moderator?...Apo eshte krize edhe ketu ne forum....
U detyrova te fshija pothuajse nje faqe te tere me pergjigje. Ju lutem mos e ktheni dhe kete teme ne avazin tuaj te chit chatit. Ata antare qe njihen si ekzemplare te komenteve vend e pa vend, qe prishin vazhdimisht temat me chit chate nuk do jene kurre pjese e stafit. As mos u lodhni te kerkoni.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kriteriumi per Moderatoret:
Te jeni i/e moshes +18 vjec - 20 Vjeç
Te jeni frekuentues te rregullt te forumit per nje periudhe +6 muajsh. - 5 Vjet
Te frekuentoni rregullisht nenforumin qe kerkoni te moderoni duke kontrubuar me artiktuj, shembuj, e opinionet tuaja - Rregullisht cdo dit, me shum mbasdite pasi jam ne pun
Te keni njohuri mbi lemine qe permbeledh nenforumi - I kam lexuar me qindra her
Te jeni familjarizuar me Rregullat e Forumit - Gjithashtu
Te jeni serioze dhe respektoni ato rregulla - I respektoj, skam marr ndonjeher verejtje
Te keni fituar respektin e anetareve tjere - Mendoj se e kam fituar, perderisa kam nje reputacion te madh ne forum
Cfare te shkruaj ne aplikim?
-Cilin nenforum keni deshire te moderoni. - Tek nenforumi i Humorit Shqiptar - Lojra dhe rebuse
Pak info nga vetja
Emri: DeniS
Mosha: 20
Vendëlindja: Tirane
Vendëbanimi: MilanO
Online: 8 - 12 or ne dit !
ps: shpresoj që Admin & Smod ta marrin parasysh kërkesën time, pasi jam ndër antarët e vjeter të forumit !
Gjith të mirat.
deniboy
Krijoni Kontakt