pershendetje te nderuar , un kisha nje kerkese per tu bere moderatore i nenforumit "futlolli" ose "futbolli shqiptare" , sepse kame deshire te jape kontibutin time mbi mirembajtjen e ketyre nenforumeve resp: toni007
pershendetje te nderuar , un kisha nje kerkese per tu bere moderatore i nenforumit "futlolli" ose "futbolli shqiptare" , sepse kame deshire te jape kontibutin time mbi mirembajtjen e ketyre nenforumeve resp: toni007
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Kerkoj qe te vendoset nje moderator i komunitetit musliman tek Toleranca fetare , sepse moderatori Matrix esht i njeanshem.
Shqiperi eshte edhe Cameria
shpresoj qe kerkesa qe bera me larte te shqyrtohet seriozishte nga stafi ,dhe te me kthehet nje pergjigje me nje mesazhe privat .
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Nuk kam asnje kundershtim me kete.Kerkoj qe te vendoset nje moderator i komunitetit musliman tek Toleranca fetare , sepse moderatori Matrix esht i njeanshem.
Une mund te moderoj se bashku me nje moderator musliman.
Dhe secili moderator le te moderoje sofrat e besimit te vet.
keshtu dhe une do lehtesohesha disi nga nje pergjegjesi qe nuk eshte e imja (dmth moderimi i sofrave qe nuk i perkasin besimit tim)
dhe do clirohesha nga akuzat per njeanshmeri
Po keshtu do isha dakord qe mbyllja apo fshirja e temave te tjera aty (jashte sofrave) te behet me renien dakord te te dy moderatoreve.
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 07-12-2009 më 08:51
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Do doja te aplikoja per moderator ne forumin "Sporte motorrike"
CV :
Kam gati 6 muaj , mund ta shikoni nga profili ,
Kam shume pike reputacioni , mund ta shikoni vete nga profili ,
Postoj cdo dite , mund ta shikoni nga profili ,
Postoj ne shume forume , mund ta shikoni nga profili ,
Postoj pa gabime drejtshkrimore , mund ta shikoni nga postimet ,
Aryseja :
Jam i apasionuar i madh i garave me makina , sidomos F1 edhe Rally .
Ai forum qe duhet te ishte me i frekuentuari , por ka ngelur ne hije .
Kam deshire ta ringjall prap ate forum , duke hapur sondazhe mbi pilotet .
Duke hapur sondazhe mbi skuderite e ndryshme motorrike .
Duke postuar te dhena mbi historine e legjendave motorrike , pilote edhe makine .
Kam deshire te postoj video nga youtube edhe me gjere per gara te ndryshme .
Te shenoj datat e evenimenteve te medha .
Te hap debatin ne forumin perkates , qe te krijohen sa me shume postime .
Njohurite :
Ndjek prej 10 vitesh F1 .
Lexoj shume gazeta online mbi sportet motorrike .
Shikoj edhe Moto GP shpesh .
Personale :
Kam internet ne shtepi , mund ta shikoni nga postimet ne 2 te nates(kur nuk me ze gjumi) .
Jam 20 vjec .
Jam student .
Jetoj ne Tirane .
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Nese nuk keni moderator nga Kosova kisha pas deshir te jem une njeri nga ata
JAm Mentori nga Klina
nuk po e caktoj ku te jem moderator sepse ate e cakton vetem sttafi
ju pershendetes ndoshta nuk kam shum postime po ska shum qe jam antari ri ne kete forum
Ju pershednetes Nga KOSOVA
Po mua ke sporti pse smë jepet një shanc?
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Gjinokastra nuk ka nevoje per pergjigje ndaj cdo antari qe ben kerkese per moderator. Kete e ke te shpjeguar dhe ne fillim te temes. Nese do jete e nevojshme dhe nese kandidatura jote i permbush kushtet atehere do kontaktohesh privatisht. Per momentin stafi nuk ka nevoje per shtime te reja.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt