Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ne fakt ka qene shume kohe perpara budizmit. Qe ne kohet e Egjyptit te Lashte ku Osiris ishte figura kryesore e misherimit. Eshte thjesht i njejti misticizem qe ka kaluar nga kultura ne kulture gjate shekujve.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Oj te degjuarTe gjithe e kemi nje astral body. Puna eshte se hajde ta arrish ta krijosh lidhjen midis astralit dhe fizikut. Yoga deri diku e arrin kete gje. Edhe shamanizmi shaolin qe jane te njohur per disiplina te forta mendore. Nese do arrinim te vinim ne funksionim nje pjese me te madhe te trurit se ajo qe perdorim tani, kalimi nga gjendja fizike ne ate astrale do ishte me i lehte. Arritja e gjendjes astrale tek disa njerez eshte e lindur ndersa tek disa te tjere edhe arrihet me trajnim. Nuk ka asgje fantastike apo irreale ne kete. Njihet shkencerisht dhe praktikohet dhe ne ate qe quhet remote viewing te cilen e kam shpjeguar disa here ne temat e ketij nenforumi. Gjendja astrale ndryshe njihet dhe si gjendje eterike ose trupi eterik.
Se po hidhem sa ne nje dege ne tjetren,por eshte interesante,para ca kohesh kam lexuar nje liber te Ron Hubbard ai i church of scientology,nje liber i jashtezakonshem,por qe kjo kishe nuk shihet me sy te mire ne US,ka me te vertete gjera te mahnitshme,nuk e di Darius se çfare te duket ty kjo.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Hubbard dhe scientology une i rrij larg me kilometra. Ata me shume jane kult sesa kishe. Njerez teper te pasur, shume te fuqishem ne arenen politike dhe ne mbrapaskena, kane membership shume te forte, jane sekretive dhe mbi te gjitha shume te dhunshem. Nuk me pelqejne dhe as qe dua te perzihem me ta.
Fantazme apo efekt natyror?!!!
http://www.cnn.com/video/#/video/off...gas.ghost.woio
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Krijoni Kontakt