Darius,
Pajtohem plotesisht me ate cka e keni cekur me larte, te kuptohemi po e shprehi edhe njehere qendrimin tim -Nuk jam aspak religjioz (deri vone isha ateist i perbetuar, tani dyshoj...). Mirpo sa i perket religjioneve dhe fantazmave pothuaj se eshte veshtire te ndahen?
Per nje shqyrtim te mirefillt te fenomenit te fantazmave vlen qe kendveshtrimi i tyre te behet nga te gjitha anet (sidomos pervojat mistike)? Por e kuptoj se eshte veshtire te kontrollohen besmitaret!
Rrushi_CH,
Eshte pak veshtire per te besuar ate cka shkruat me larte!Me teper i nxhan nje propagande islame? Dikush nga Arabet apo ndonje grup do ta kishte ruajtur ndonje kopje te origjinalit? Per mendimin tim kete pershtatje (kryesisht kopje e bibles dhe Kabales + adetet arabe) e beri Muhamedi per ta shitur me lehte kete popullit arab?
shiu2008,
Nuk do te pajtohesha me ju. Ka departamente te univerziteteve neper bote qe merren ne menyre serioze per studimin e fenomeneve paranormale. Mandej ka institucione sic jane shoqata e studimeve psikike ne Angli (ku shumica jane profesor univerzitetesh) sic shkruajata per te me heret ne kete forum, ja nje liste e institucionve, shoqatave qendrave etj me serioze neper bote qe merren me fenomene te tilla:
http://www.spr.ac.uk/expcms/index.php?section=49
Mandej vlen te ceket Instituti i Monrose i cili bene trajnimin ne shiqimin ne distance, apo eksperiencen jashte trupit, projektimin astral:
http://www.monroeinstitute.com/
shiu2008,
Te lutem e ndan pervojen tende me ne , besoj qe ky eshte edhe qellimi i forumit? Mos paragjyko per mendimin tone ne lidhje me pervojen tende. Na lejo ne qe te gjykojme dhe ta japim mendimin tone.
Europe83,
Edhe une dikur mendoja si ju! Por tani jo, ndoshta me kalimin e kohes , me moshe si dhe nese i ekspozoni me teper ketyre fenomenve do te nderroni mendjen? Te lutem i referohesh listes se institucioneve me serioze qe e dhashe me larte.. Shih per kete edhe rastin qe ende eshte duke ndodhur ne Landovice (afer Prizerenit) ne Kosove apo i shiqon ato videot qe i derguam une dhe Dariusi ne postimet e mehershme?
dia_blo,
Eksperimenti Scole e pohon se kane komunikuar me qenje nga dimenzionet tjera?
Eksperimenti ka zgjate me se 5 vite, ne te ka pasur te perfshire edhe shkencetar nga NASA, eshte shkruar nje liber. Mendoj te shkruaj ne kete forum per kete eksperiment posa te gjeje ca kohe.
Krijoni Kontakt