Close
Faqja 13 prej 26 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 251
    Tani une s'kam as kohe as deshire te provoj te tilla eksperimente. A na e tregon ndonje qe e ka provuar, apo do na leje te digjemi nga kurreshtja
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

(gje qe nuk preferoj ta them ketu).
    Nese ti nuk preferon po e them une ate qe me ndodhi.
    Para 13 viteve, ashtu dicka e provova me nje shoqeri ne shtepine time. dhe ashtu ne heshtje, ka plasur rryma (energjia elektrike) tek siguresat dhe i ka djegur dissa, bashk me nje kabllo te ryymes, gje qe nje pjese e EK, ska punuar kurre me.
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Nuk e ve ne dyshim

Mund te te kishte ndodhur edhe me keq. Me mire mos provohet ouija se sidomos nese je i patrajnuar nje zot e di cfare eksperience mund te kesh.

i/e regjistruar Maska e Timianonimi
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Vendndodhja
    Percaktohet me vullnetin tim duke i ndryshuar tri dimenzionet hapsirore dhe duke ju pershtatur rrjedhjes se dimenzionit kohor te cilin nuk mund ta kontrolloj
    Postime
    146
    Me falni se kam harruar ta jap linkun e librit kapitujt e te cilit i perktheva ne postimin e meparshem, ja linku:

http://www.victorzammit.com/book/index.html

Gjithashtu e kam perkthyer gabimisht kapitullin e trete, perkthimi do te duhej te ishte:

3. Pervojat e mia sensuale te materializimit

Ojua-n nuk e kam perdorur, vetem se kam biseduar me disa qe kane pasur pervoja ti quaj ashtu te cuditshme dhe te frikshme. Mandej ishte edhe ne TV para nje kohe per disa djelmosha Kosovare qe e kishin provuar dhe e kishin pasur nje pervoje te frikshme!

ABSOLUTE,

A ke ndonje info ne lidhje me Landovice, cka eshte duke ndodhur? A jane ndal ngjarejt -aktivitetet e politergistit? A do i bezdisja banoret nese shkoj vetem per vizite, nga kureshtja?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Timianonimi : 22-09-2008 më 15:53

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Une e kam provuar ouija-n kur ishim adoleshente me shoqet e mia. Por ishte nje forme (loje) tjeter, ne vend te gotes perdormin lavjeres. Cudeterisht, tani kur e kujtoj, shenjat apo drejtimet qe na jepnin "shpirterat", tani thuajse te gjitha jane realizuar!!!
    • The rest is silence.

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Te provoje dikush ta beje me sy mbyllur ouijan dhe te na jape rezultatet ketu

Fantazma e rradhes . Vertet cfare mund te jete?!

ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Personalisht nuk kam guximin ta provoj ouija board apo qofte çdo lloj praktike mbi thirrjen e shpirtrave te ç'do lloji qofshin. Ne fakt nuk eshte se patjeter duhet te kesh nje fushe ouija, thjesht hapja e "dyerve" me vullnet dhe deshire te plote per kete lloj fenomeni mjafton.
    Po aq sa kam deshire te zbuloj dhe mesoj okultin po aq mendoj se disa gjera jane me zarar dhe e panjohura duhet respektuar si e tille deri sa te kesh njohuri dhe aftesi te mjaftueshme per ta kuptuar ate.

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Pa dashur te bej rolin e kompetentit ketu ( sepse nuk jam ), me duhet te them se disa kohe me pare me treguan miqte e mi per ouijan. Normalisht qe ne fillim isha kategorik ne dyshimin tim, por vendosmeria e tyre me beri kurioz. Kur pashe letrat qe leviznin dhe formonin fjale ( ose ishte dhe versioni qe thjesht drejtohej dicka per tek "Po" ose "Jo" ), aty kersheria ime mori vrull.
    Kuptova se dicka duhet te kete patjeter pas kesaj dhe fillova te kerkoj.
    Ne shume informacione ne internet ( qe shpesh-here jane edhe pacavure apo mashtrime te rradhes ) lexova per nje force te ashtuquajtur "forca ide-motorre", me ane te se ciles shpjegohej fenomeni ouija. Sipas saj, ishin impulset e njeriut ato qe ndikonin ne menyre te pandergjegjshme ne levizjen e shenjes drejtuese. Fakti me kokeforte dhe argumenti qe mu duk me bindes rreth kesaj, ishte ai i te zhvilluarit te lojes me sy mbyllur. Ne te tilla kushte subkoshienca e individit vepron por nuk ka fushe per tu konkretizuar ose e thene fshatce...nuk di ku ta coje drejtuesin. Keshtu qe rezultati del nje fjale e tipit " Akjfjhncjksrho" apo dicka e tille
    Gjithsesi, duke ritheksuar qe materialet shpjeguese i kam marre nepermjet internetit, une nuk pretendoj qe kjo eshte e mireqene. Madje per me teper do te deshiroja mendimet dhe argumentat e disa te tjereve ketu qe marrin vesh dhe jane goxha me te informuar se une rreth ketyre gjerave.

Pratolini

Faqja 13 prej 26 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. Për dëshmitarët e Jehovait
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:29
  4. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  5. Trupi dhe Shpirti
    Nga Fjala e drejte në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Postimi i Fundit: 19-03-2004, 17:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •