valla, s'po di...
![]()
valla, s'po di...
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ca spo di Baptist? Mbaroje mendimin apo te hutuan syte bojqielli![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 09-08-2007 më 17:57
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Cka , merlinit kjo ti vi anash , po thuj ec mo gjo e hengshme , ska ndonje gje te te le me goj hapur , po thuaj me fat kjo pun , ca ecin ca ngecin , mesa duket ksaj i ka qesh fati , trupin se ka keq , po ka ftyra cka ec mo .......
Nuk ka tipare te keqija Walchira.. THjesht i mungon buzeqeshja. Mbase eshte pikerisht buzeqeshja qe ia venit tiparet.
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Shyh me sy e plas me zemer :D
![]()
#VamosArgentina
Hahaha. ..Postuar më parë nga Darius
S'ke cka te shtosh [ishte koment ndaj verejtjes se xfiles] :D Ai tha:
"kshu nga trupi mire eshte ajo, po nga fytyra nuk po ma mbush mendjen. "
kurse une i thash, -jo me shume se: "valla, s'po di... " dhe i vura fotografine :D
gjerat qe shihen s'dojne me shume koment se "...".
E sa per Walkiren, kam frike se do te mjaftonte me pak se kaq. -Nje "!" e vetme dhe fund. Hahahaa
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt