Pershendetje nese jetoni akoma ne afrike.Postuar mė parė nga etan
Jam shqiptare dhe jetoj ne Zimbabwe.
Byee
Rezzy
Pershendetje nese jetoni akoma ne afrike.Postuar mė parė nga etan
Jam shqiptare dhe jetoj ne Zimbabwe.
Byee
Rezzy
Po si jeni me Rezzy ,,,, me shendet e pune .... ?C thote jeta ne Zimbabwe ?Si eshte gjendja aty tani se ishte nje cike e tensionuar perpara disa vitesh Une ketu jam akoma ne Kamerun ose me mire ne Yaounde .....vape e madhe ....kurse per te tjerat i di vete ti .Sa kohe keni ju ne Afrike dhe me se merreni ( kuptohet nese mund ta di )
Byee
Etan
Pershendetje te gjithe shqiptaret qe ndodhen ne Afrik.
Feel the pump √
Shqiptar ne kamerun? vallaj edhe kte se kisha degjuar. ne johanesburg e dija qe ka shqiptar se ka nga cdo vendi botes po ne kamerun sma merte mendja.
anyways good luck to u people there
Eeeeee edhe une u cudita ne fillim ,kur me thane te vija ketu por realiteti eshte keshtu ....tani te shkruaj nga Yaounde
Etan te pershendes.
Se kisha lexuar kete teme me pare dhe me beri pershtypje fakti qe ka shqiptare dhe ne vende te tjera te Afrikes (pervec Afrikes se Jugut). Ke premtuar te postosh disa foto. Shikoj qe postimi i fundit ne kete teme prej teje ka me shume se 1 vit. Jam kurioz nese vazhdon te jetosh ende aty, a ka mundesi te postosh ndonje foto te ndonje vendi karakteristik. Gjithmone me ka terhequr Afrika dhe e kam ne planet e mija te te ardhmes qe ta vizitoj.
Pershendetje edhe njehere.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
interesant ju lumte edhe une tani sa e shikova,po cka punoni atje dhe shkruani ndonje fjale ne gjuhen ku jetoni .
kalofshit sa me mire djema.
Darius me fal per fotot qe s kam arritur ti dergoj po nuk arrij dot ti kthej ne dimensionet qe i kerkon Forumi Shqiptar .Vazhdoj akoma ne Kamerun por tani qe po ju shkruaj jam me pushime ne Vjene.Ne qofte se ke nje email ma jep te dergoj gjitha fotot ........te shohesh zemren e Kamerunit .
etan ne raste kur forumi nuk i pranon fotot per shkak te madhesise atehere mund te perdoresh faqe qe te ofrojne sherbimin per te host fotografi dhe qe te pajisin dhe me kod per forumin. Mund te perdoresh www.imageshack.us ose www.photobucket.com
Te dyja jane efikase dhe te mundesojne te arkivosh nje numer shume te madh fotosh.
Gjithe te mirat
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Etan di qe ka diamonds atje ne Afrike.Fillo eksplorimin dhe na pajis te gjitheve me cmime konkuruese lol se nje unaze kam un te tille laj thaj hahaha se jane shume shtrenjt ne usa.Po presim picutres shpresoj te jene inkurajuese per te bere nje xhiro andej.Te uroj gjithe te mirat.Postuar mė parė nga etan
Krijoni Kontakt